ХОЋЕ ЛИ ДРЖАВА ДА РЕАГУЈЕ – АЛБАНЦИ ЛИКУЈУ, СРБИ У ШОКУ: Чеда провоцира као Шаћири уживо у програму (ВИДЕО/ФОТО)

HOĆE LI DRŽAVA DA REAGUJE – ALBANCI LIKUJU, SRBI U ŠOKU: Čeda provocira kao Šaćiri uživo u programu (VIDEO/FOTO)

2 avgusta 2018

Čedomir Jovanović u Srbiji može da radi šta god želi, država Srbije ne reaguje. Jovanović jr priredio novi skandal kada je u jednoj televizijskoj emisiji pokazao „dvoglavog orla“ koga Albanci doživljavaju kao svoj simbol, rekavši da je to „isto kao naša tri prsta“.

– Mene to ne interesuje – rekao je Jovanović.

Naravno, to ne bi bio skandal da nije od ranije poznat Jovanovićev stav o Kosovu.

Njegov potez su afirmativno preneli i albanski mediji.

Podsetimo, Čedomir Jovanović je jedan od zagovornika nezavisnosti lažne države „Kosovo“, a na prošlim izborima u Beogradu njegov LDP je doživeo debakl.

(INTERMAGAZIN)

KOMENTARI12 komentara

 1. Stepa says:

  Ovoj vlasti ce narod poceti iskreno da veruje kada bude imala hrabrosti da uhapsi Cedu, Kandicku I pojedine clanove DOS-a zbog izdaje interesa zemlje.

  • mojemima says:

   Vlast tojest nasa drzava ce duradi... nista!

  • Jevrem says:

   Ma nije kriv Čeda....Krivi su oni koji mu daju medijski prostor....on je figura bez lica na sceni Srbije,kombi stranka bez uticaja,šta će on na televizijama,o čemu priča,ko ga poziva...kada bi smo i mi znali da bojkotujemo televizije kao ameri,pa kao rezultat toga da oglašavači prestanu da plaćaju reklamiranje,ne bi se Čeda pojavljivai ni u ukrštenici...

  • Kulak says:

   Za ovu budaletinu ne glasa niti jedan jedini Srbin. On je potpuno nebitan i vi ne trbate pisati o njemu.

 2. spira says:

  Zar je moguće da se ne nađe neka "baraba" da mu prebroji rebra. Apise Vrati se

 3. Barakuda says:

  Očito je zaštićen od države, boli ga ....

  • goran says:

   Zasticen je od Amerikanaca i Engleza jer zna ko je ubio Djindjica. Na kraju, pustice ga niz vodu, kao i sve Srbe do sada, samo polako.

 4. ARTILJERAC says:

  Zaboravio je da kaže da je Skenderbeg Srbin jer samo iznošenjem činjenica šiptari mogu da shvate ko su.

 5. sergej says:

  Srbi su sami sebi neprijatelji a ja kad napišem da ovog cigana treba ubiti i njegovu porodicu vi obrišete moj komentar što znči vi podržavata cigana. Kad Čeda cigan,Čanak,Tadič,Dinkić,Đerić,Mihailović majmunče i ostali budu visili na Terazijama a porodice pobijene onda je vlast Srpska i za državu.A to što pišem da im porodice treba pobiti jer ako ubijete samo određenog njihovi najbliži ostaju da uživaju u njihovoj pljački i kad tad će se osvetiti zato kad brišeš briši sve po redu pa da vidiš ko će sledeći to da uradi.

 6. Milovan says:

  Ispred njegove zgrade stoje 2 džipa svakodnevno, jedan "običan" a drugi od žandarmerije, tako da može da blebeće šta hoće zaštićen je kao beli medved! A sve to plaća običan narod koji ga ne podržava!

  • Velika Metla says:

   Milovan,i treba narod da plaća kad je ovca,nego šta! Nije ovaj cciganin ni prvi ni poslednji koji uživa u nezarađenome i krevelji se Srbadiji direktno u facu, i šeta slobodno gde mu god volja pored takvog naroda! Je li naprimer (a imamo takvih primera podosta) Jovo Kapičić uubio na desetine hiljada Srba? Jeste! Je li živeo i kretao se među Srbljem i dlaka mu falila sa glave nije? Jeste! Jedino su uspeli,a i to je bilo iza leđa,da mu jedan šamar opale za sve decenije zla kojeg je činio Srbinu,i to kad je bio u devetoj deceniji života! Kukavičluk će nama da dođe glave,a ne neko drugi! Goli kukavičluk! Eto vam "dosovci"! Isti slučaj! Opljačkali su od Srbije milijarde,ostavili milione bez posla,i eto ih šetkaju pored Srba i ni dlaka im s glave ne fali! Šta je to nego kukavičluk? Ja ne znam,možda to nije kukavičluk,ali bih voleo da mi neko objasni šta je to ako nije kukavičluk? Hvala unapred!

 7. Za says:

  Nema ko Cedu praska da uhapsi ,jer su vlada i Predsednik strani placenici i rade protiv interesa Srbije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *