ХОЋЕ ЛИ ШИПТАРИ подићи споменик и ЏЕФРИЈУ ЕПСТАЈНУ?

HOĆE LI ŠIPTARI podići spomenik i DŽEFRIJU EPSTAJNU?

9 januara 2024

Ko zna čega je sve tamo bilo. Džefri Epstin, milijarder – osuđeni pedofil i svodnik maloletnih devojčica – zanimao se i za nacističku eugeniku i transhumanizam, „nadao se da će ljudsku rasu zasejati svojim DNK materijalom” i u tom smislu pravio i nekakve konkretne planove koji su uključivali njegov ranč u Nju Meksiku. Te se u sklopu tog nastojanja – pošto se već uveliko otkrilo i sudski utvrdilo čime se to bavi s maloletnicama – viđao i sa čuvenim fizičarem Stivenom Hokingom.

Da ne bude zabune: ovo nije vest iz neke zone sumraka – iako evidentno sve to jeste zona sumraka – već je Njujork tajms pisao o tome. Dok će londonski Telegraf dodati i da je, što se Hokinga tiče, „kontekst uznemirujući”, budući da sudska dokumenta koja su otpečaćena ovih dana pokazuju i da je podvodač Epstin hteo da plati prijateljima devojčice koju je podvodio da dokažu kako su lažne optužbe da je profesor Hoking učestvovao u „maloletničkoj orgiji”.Šta god da je bilo ili nije bilo, ostaje činjenica da se Hoking viđao s Epstinom nakon što je ovaj osuđen zbog seksualnog eksploatisanja dece. Očigledno mu ta neprijatna okolnost nije predstavljala nikakav problem. I ne samo njemu, ništa sporno oko toga nije video ni, na primer, Bil Gejts, kome takođe nije smetalo da viđa Epstina u svojstvu osuđenog pedofila i svodnika maloletnica.

Druženje sa pedofilima

I još jedan važan podatak, kad smo kod pomenutog uznemirujućeg konteksta koji ima razna lica. Barem osam od deset Epstinovih naučnika koje je spomenuo Njujork tajms u onom tekstu o transhumanizmu, počev od samog Stivena Hokinga, istovremeno su sarađivali i sa Svetskim ekonomskim forumom iz Davosa. Kao i Bil Gejts koji je jedan od njegovih glavnih partnera.

A „tehnološki pionir” Svetskog ekonomskog foruma Klausa Švaba je i Izabel Maksvel – sestra Gislejn Maksvel, desne ruke Džefrija Epstina koja je u zatvoru na 20 godina jer mu je pomagala u zločinima nad decom.

Dok su iz Svetskog ekonomskog foruma, kao „Globalni lideri sutrašnjice”, izašli i potonja nemačka kancelarka Angela Merkel, premijeri Velike Britanije Toni Bler i Gordon Braun, predsednik Francuske Nikola Sarkozi, dugogodišnji predsednik Evropske komisije Žoze Manuel Barozo, američki ministar finansija Lorens Samers… Ni ovo nije teorija zavere nego se sam Svetski ekonomski forum time pohvalio u knjizi Svetski ekonomski forum: Partner u oblikovanju istorije; prvih 40 godina, 1971-2010.

Istom prilikom pohvalili su se i saradnjom s Bilom Klintonom. Dok britanski princ Endru, vojvoda od Jorka, evo još uznemirujućeg konteksta, pre 8 godina u Davosu na Svetskom ekonomskom forumu Klausa Švaba nije bio samo gost nego i organizator jednog od događaja u sklopu foruma. I to nakon što su u javnost izašle optužbe o seksu s devojčicama u kome je posredovao tada već osuđeni Džefri Epstin. Pravi porodični prijatelji, inače, gost na balu pod maskama u zamku Vindzor na proslavi 18. rođendana princeze Beatris – starije ćerke princa Endrua – bio je Džefri Epstin, iako je mesec dana ranije protiv njega bila podignuta optužnica za podsticanje prostitucije.

Sada – zahvaljujući objavljenim sudskim dokumentima – saznajemo i da je i dotični vojvoda od Jorka učestvovao u orgijama s maloletnim devojčicama koje je Epstin priređivao za svoje prijatelje. I da ih – devojčice – Bil Klinton, predsednik Amerike, „voli mlade”.

I tako dalje, ima tu još raznoraznih gadosti koje kod normalnog čoveka ne mogu a da ne izazovu užas i duboki prezir umesto želje za druženjem. I ko zna čega još tu ima… I Klaus Švab iz Svetskog ekonomskog foruma govori o transhumanizmu na kome je radio Džefri Epstin. A pojedina imena njegovih klijenata i sada su ostala redigovana – sakrivena – pa ne možemo da se ne zapitamo ko je tamo toliko moćan da ga kriju, i da može da sakrije, kad su morali da otkriju jednog bivšeg predsednika Amerike i engleskog princa.

O misteriji Epstinovog (samo)ubistva u najstrože čuvanom zatvoru da i ne govorimo, a Taker Karlson na tu temu govori da postoji obilje dokaza da je Epstin ubijen i – što je još indikativnije – da su u prikrivanju njegovog ubistva učestvovali američka vlada i njen ministar pravde…

Ali da ne nagađamo nego da se držimo onoga što je sigurno, jer je i to više nego dovoljno za izvođenje dalekosežnih zaključaka.

Borba protiv zla

Ako se, naime, složimo, a valjda oko toga moramo da se složimo, da je seksualno zlostavljanje dece nešto najužasnije što može da se zamisli, svi koji u tome učestvuju – bilo neposredno, bilo posredno, tako što znaju za to pa im je svejedno, ili pomažu da se to prikrije – spadaju u najužasnije ljude na svetu. A pritom su svi oni iz Epstinove mreže, kako videsmo, i te kako povezani, a sasvim sigurno i mnogo povezaniji nego što može da se vidi iz citiranih javnih izvora. Ono što je, pak, ostalo sakriveno u objavljenim dokumentima samo potvrđuje da njihova zavera i dalje traje – otkriveno je samo ono što je moralo da bude, ali ne i sve što bi moralo da bude otkriveno.

Drugim rečima, Madlen Olbrajt, sa onim svojim jezivo hladnokrvnim priznanjem o smrti pola miliona dece u Iraku koja je za nju opravdana, nije bila izuzetak nego pravilo. Nije se njoj omaklo, niti se ona njima, takva, omakla. Madlen Olbrajt i Bil Klinton koji ih voli mlade – kao i svi za koje (još) ne znamo kako se zovu ali znamo šta nam rade – učesnici su istog zločinačkog poduhvata.

Svi oni su lice zla. Onaj bal pod maskama u Vindzoru ne može da ih zamaskira: borba protiv njih je borba dobra protiv zla.

Kao što je poznato, Bil Klinton je za svoje zasluge dobio spomenik u Prištini. Moguće da je to jedini spomenik pedofilu koji postoji na svetu. Ako ga posle ovoga ne poruše, a neće, mogli bi tamo spomenik da podignu i Džefriju Epstinu, kad već uklanjaju spomen-obeležje srpskim vojnicima oslobodiocima iz balkanskih ratova i Prvog svetskog rata.

Statua bivšeg predsednika SAD Bila Klintona u Bulevaru Klinton u Prištini, Kosovo i Metohija (Foto: AP Photo)
Dok se vojska na Kosovo ne vrati, naime, sve su ovo vrlo povezani procesi u okviru (naše) borbe protiv (njihovog) zla.

O tome je, uostalom, posvedočio i Vašington post u uredničkom komentaru u kome negoduje zbog toga što „Srbija, najveća država u regionu, tvrdoglavo ostaje u orbiti Rusije”. Umesto da, je li, bude u njihovoj orbiti koja, kao što znamo, mora da bude antiruska i da u istom dahu prizna onaj mračni pedofilski kult iz Prištine kao njihovu državu. Uz pretnju da su prema nama predugo bili popustljivi pa je možda „vreme da probaju nešto novo” kako bi nas primorali da se njihovom zlu – u ovoj borbi dobra i zla – potčinimo umesto što mu se suprotstavljamo.

Na stranu sad pitanje kako je, uopšte, Vašington post, ili bilo ko u Vašingtonu, nadležan za našu spoljnu i unutrašnju politiku pa da može da zahteva bilo šta, i da nam još i preti da bi bio ubedljiviji; uostalom, i to svedoči o njihovoj pravoj prirodi. I pokazuje zašto je, baš kao i onaj irački slučaj mrtve dece Madlen Olbrajt, i Džefri Epstin postao incident samo zato što je njegovo zlo neplanirano dospelo do javnosti. Da se to nije dogodilo, svi bi oni lepo nastavili da se druže uz nacističku eugeniku i sejanje svog DNK materijala po čovečanstvu. Počev od nedoraslih devojčica.

I baš zato je sad, valjda, jasnije nego ikad zašto na suprotnoj strani od njihove, zle, mi moramo da o(p)stanemo. U suprotnom, naime, nećemo izgubiti samo Kosovo, nego i samu dušu. Ako ima ikakve razlike između ta dva.

(RT BALKAN / Nikola Vrzić)

KOMENTARI13 komentara

 1. Velika Metla says:

  Bio bi red, jer on mi je otac, a satanista Bil Klinton je samo sugerisao.

  • Stop d wor in Kroejšija says:

   Ajde prvo po redu, pošto je ovo sa pedofilijom glavna tema feminizma da posvađa žene sa muškarcima, pa ja već 3 puta čujem od 25-30 godišnjih ŽENA da ih salijeću pedofili...alo bre, pa vi ste žene a ne devojčice a pedofilija je samo za one ispod teen uzrasta,znači ispod 13. E sada,ako vi želite da posušate feministkinje koje reklamiraju da muškarci ženama uopšte nisu potrebni na svetu, onda zakonski dignite granicu šta je dete na recimo 30 godina pa da gospodže koje su ustvari lezbe i masturbatorke mogu da nas tuže sve redom. Ali u tom slučaju imaćete Srba za pod 1 smokvu. Žene su glupe i one ne mogu da shvate ovo što sada pričam, muški uglavnom mogu. Žene shvate sa 40-50 kad popuše otkaz i nemaju egzistenciju a muški ih više ne gledaju a nemaju dete/decu da im pomognu, TADA se sete, samo kažem, muškarce starije žene NE ZANIMAJU JER NISU FERTILNE. A naravno da ih zato zanimaju dakle mlađe, ali zna se šta je dete a šta nije.

   • Velika Metla says:

    Prvi i najvažniji razlog za sve ovo je to što je ljudsko biće diglo ruke od Boga. Znači bezbožnost. Sve ostalo je normalno stanje posle toga.

    • Kosovac says:

     @ Velika Metla, ….Velika ti je greška što antihristu pominješ Boga. To ti je kao da pred svinje bacaš bisere. …………………….Odoh ja da malo prošetam.

     • Jedan tamo, ne znaš ga ti... says:

      Eeej, kulovčinoo... ti si našao da podučavaš Metlu?! Pun nam je "onaj" tvojih džiberskih, analfabetskih naklapanja i mucavih nebuloza. Za tebe (a i za sve ostale ovde) bilo bi najbolje da se iz šetnje i ne vraćaš. Makar ne ovamo.

 2. Dejan says:

  Istražite koliko Kosovskih djevojčica se prostituira po Italiji i Njemačkoj pa malo i tu knjigubotvorite!!!!!!

 3. Stop d wor in Kroejšija says:

  njihov je osnivač "države" je i hitler i habzburg, pa i njima bi trebali spomenike dignuti.

 4. Gagi says:

  Cinicno je da se u kampanjama pred izbore politicari obicno pojavljuju sa porodicom glumeci smerne osobe. Vidimo da se po zauzimanju vlasti raznim madjionicarskim prevarama i lazima, kasnije bave svakakvim bahanalijama koji u sustini podsecaju na zivotinjske i satanske rituale. Nekontrolisani pojedinci u vlasti su ogromno zlo za zajednicu koju predstavljaju, takvi bolesni pojedinci mogu da nanesu nemerljivu stetu narodu kog predstavljaju kao i drugima. Nisu prihvatljive floskule: tako to ide, ko se kako snadje, sta mi tu mozemo, zna se ko kosi a ko vodu nosi i ostale gluposti. Nama zivot nije podario taj neki politicki degenerik koji svojim nenormalnim postupcima taj jedini zivot moze da nam upropasti i oduzme. UVEK narod mora da se bori za svoje dostojanstvo i slobodu, vreme je pokazalo da su pojedini politicari unutrasnji okupatori koji bez pardona kinje i ugrozavaju "svoj" narod zbog nekih imaginarnih "visih" interesa. Danas nam je jasno i poznato da je odluka o povlacenju nase vojske i naroda preko Albanije bila katastrofalna i svesna "greska". Misic i Stepa su predlagali da se odbrana vodi u Srbiji i da ce poginulih biti oko 40 000 sto je daleko manje od nametnute albanske golgote. U drugom ratu je vlada u Londonu po nagovoru "saveznika" organizovala otpor fasistima i pomagala stvaranje JVO. Nacionalna vojska se borila protiv okupatora, oslobodila mnoge delove Srbije ali NIKADA nije docekala iskrcavanje "saveznika" vec su nam poslali svog internacionalca i gobalistu da nas usreci i stvori kurvatsku Jugoslaviju. Danas nenormalni politicari napadaju Ruse a svojevremeno se vodila ogromna i krvava bitka kod Galipolja da bi se upravo obezbedio slobodan transportni put za naftu i sirovine u Evropu. Ludilo do ludila i katastrofalne politicke odluke bolesnih umova radi "visih" interesa. Primetno je, narodi se cesto sukobljavaju i ginu zbog nekih imaginarnih interesa. Takodje je primetno da postoji jedna ocuvana istorijska vladajuca kasta, ona se neozledjena provlaci kroz sve dosadasnje svetske nesrece i ratove. Vekovima "nisu" u stanju da smisle i obezbede poredak i dogovor medju narodima sveta vec periodicno reziraju strasne ljudske katastrofe. Ocigledno je da njihov zivotni prosperitet zavisi od te delatnosti i dusa svih onih koje su planski pobili. Taj centar zla je uvek bio dobro oprganizovan, danas imaju internacionalnu paukovu mrezu svojih kupljenih kadrova koji ce na njihov mig da izazovu svaku mogucu nesrecu svom i drugom narodu. Narod bi morao da se stiti i brani, da prepozna te placenike koji besplatno i bogato zive cekajuci naredbu za akciju.

 5. milorad5 says:

  MOŽE,džefri je bio coll lik a klinton i osdtali meketavci su jadne BARABE koje hoće mladu P. i plaćaju šmekeru da im nabavi,plus je bio vrh obaveštajac ali NE MOSADA:)..a vi pogodite za koga je radio i zašto su ga ubili u ćeliji:)...samo kasno im je sad,prića je krenual a uskoro će neki i da zagrizu rešetke..tu pre svega msilim na klinton familiju,ako im tramp dodje na vlast dobiće 5 doživotnih u sekundi,aonda će da ih zadave u zatvoru ko epštajan...osim toga njgovo ime uopšte nije epštajn...lik se zove .....počinje na A,ali neću a napišem jer će onda vučiča da prozivaju da je u srodstvu sa njim:)...10 god traje istraga u americi povodom pedofilije satanskih žrvovanja,ubijanja i nestanak velikog broja dece samo u americi,o imigrantima nema podataka njih ubijaju ko kikiriki što tamane u bioskopu ali to nije "plemenita" krv za godspodu...2.klasa može se reći---čudovišna priča je to,i nensi pelosi je duboko umpešana recimo, tek će da bude veselo kad nju prozovu...baba je lepe pare uzela za prikrivanje kad ih je nagazila slučajno i saznala neke stvari,matora ucenjivačica ih je razbila, ali je morala da udje u "hram" i da kelči ispred zlatnog telet..,mogu da mislim koliko su je kolena bolela i koliko joj je to bilo smešno,jer to jedan hardcore dripac spreman na sve za lovu koji samo lovu i voli,jb se njoj za religiju,baba je opasna.. izaćiće priča o njoj u toku skandala ,negde na sredini kad je smaknu da kao potencijalnog svedoka...onaj napad na njenog muća je ustvari bio ČEKIĆ u glavu za NJU...

 6. socal says:

  Odlican tekst Vrzicu, malo nabijen, ali tacno u metu, sa krajem koji potvrdjuje zasto smo ovoliko patili kroz istoriju.Pa nismo mogli ni hteli da se odreknemo Boga. Nikad necemo sluziti sotoni pa makar nas ostalo " za pod krusku".

 7. Kosovac says:

  U Prištini su napravili spomenik Bilu Klintonu na onoj prometnoj saobraćajnici prema Kosovom Polju - uvučeno malo desno, daleko od centra. Ali su zato taj put koji je zaista bulevar, takođe nazvali po Klintonu, i tako su mu se odužili za svu prljavštinu koju je Klinton prosipao na Srbe. Centar Prištine je bio rezervisan za Skender Bega i Majku Terezu. Glavnu ulicu, udarnu, korzo Prištine bivšu ulicu Maršala Tite su nazvali po rimokatoličkoj svetici Majka Tereza. Pravilno. Na početku Tereze su turili velelepni spomenik tvorca Enver Hodžine države Albanije, Skender-bega na konju. Digresija moja, apropo, Neka budala Dejan Petar Zlatanović je uputio pismo srpskoj Skupštini da se i u Beogradu uradi spomenik Skender-begu. Dakle, promena ulica (i svih ostalih) je izvršena po pravilima i propisima sve u sklopu pravnih tekovina i standarda EU, ali je ostao jedan moment - šta se to desilo sa pravim čuvenim borcem za Kosovo Republjik, Ibrahimom Rugovom? Ništa, nema ulica, nema spomenik, samo jedan poster mural na trospratnoj zgradi na kraju bulevara Majke Tereze. Najverovatnije je Šiptarski narod s' pravom bio nezadovoljan što je njihova muslimanska uzdanica rekonvertovala u rimokatolike. Nema trte-mrte, dokazano je kada je Rugovu ispovedio rimokatolički biskup. Pa i ja bih se zapitao kakva je to sudbina Ibrahima Rugove, pravoslavac (Srbin verovatno), pa musliman, pa rimokatolik. Da je poživeo malo više, možda bi Šiptari imali još i slavnog evangelistu, isilovca, jehovinog svedoka, adventistu, sajentologa, sorošoida…. ………………..Moglo se na Gogletu videti, jedna ulica pored pruge tamo na periferiji Prištine, sada dugačka i može se smatrati za bulevar, ime joj je dato kao „Avenija Toni Bljer“. Šiptari imaju urođenu manu da su oni iz Beča odlučili da se kod Šiptara slovo „l“ piše sa dva latinična slova „ll”. A slovo „lj“ piše sa jednim latiničnim slovom „l“. Pa onda svaku reč koja ima u sebi glas „l“, Šiptari čitaju kao „lj“, ode mas' u propas'. Meni je žao Šiptara, zajebali su ih mentori iz Beča, isto kao kada su im rekli da oni nisu Šiptari, nego su Albanci - neko pleme sa Kavkaza kojih već tada nije bilo i koji su izumrli na prostoru današnje Albanije. …..Elem, daklem, gledam na Gogletu kartu Prištine, pa nikako da nađem neki buljevar Toni Bljer. Nema ga. Pa sam onda onako bez veze nezavisno zaključio da se Toni Bler naljutio što su mu dodelili neku ulicu na periferiji Prištine i da je zbog toga odbio da ponese ime tamo gde se slavno proseravao. Kao u Iraku, verovatno su i Badadčani dali dali ime neku ulicu po ovom svom dušmanu, kao što smo mi po Titi.

  • Rostand says:

   Baš sam imao prilike čuti šipčuge kako izgovaraju to slovo L kao Lj,pa kažu Bil Kljinton,Madljen Oljbrajt,koljači,bakljava,ljepinje itd.Kod Španaca je upravo obratno duplo LL se čita kao Lj,Ljorente,Ljosa,Ljano(LLorente,LLosa,LLano)pa bi,recimo,Azem Vllasi espanjoli čitali kao Vljasi.To je tako kad im pohlepni antisrbski imperijalisti stvore jezik,pismo,lažnu istoriju...proces koji traje do danas.

   • lekovito bilje says:

    BITNO DA NAM U NAŠIM "čistim"PEKARAMA ima HL/LJ/EB-a,ŠIPCI PEKU a narod kupuje,ne pita šta košta!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *