HOĆE LI UCENITI PUTINA: Jeljcinova ćerka poseduje seksi snimak predsednika Rusije

HOĆE LI UCENITI PUTINA: Jeljcinova ćerka poseduje seksi snimak predsednika Rusije

5 aprila 2014

Putin Sochi OlympicsRuski špijuni i tajna služba decenijama su ulivali strah u Rusiji i šire, jer su bez oklevanja za ucene protivnika koristili seks snimke.

Današnji ruski predsednik Vladimir Putin, takođe se koristio ovom metodom, pa je ”najstarijim zanatom” u Petrogradu ucenjivao protivnike uz pomoć seksa, laži i video snimaka u borbi za vlast.

On je bio šef tajne službe u Petrogradu, u vreme Borisa Jeljcina, pa je, očigledno uspešno, sakupljao kompromitujuće materijale o Jeljcinovim političkim protivnicima.

Državni advokat Jurij Skuratov je u to vreme istraživao kako se obogatila Jeljcinova porodica, pa je Putin morao da reaguje, okrenuo se seksualnom ucenjivanju, prenosi portal 24sata.hr.

Prema knjizi Borisa Reitšustera, koji je napisao biografiju ruskog predsednika “Putin – kuda vodi Rusiju”, državni advokat Skuratov je orgijao s dve prostituke, a to su snimili Putinovi agenti, što je on dalje iskoristio kako bi ga ucenio da napusti položaj na kojem se nalazio.

Ipak, na izazove ovakve vrste nije imun ni sveže razvedeni predsednik Vladimir Putin. On je tada otkrio bivšem državnom advokatu Skuratovu kako postoji snimak na kojoj je i on, Putin, snimljen u scenama seksa.

Boris Reitšuster je ovaj detalj opisao u svom delu, u kom još tvrdi da se snimci seksa ruskog predsednika nalaze u sefu Tatjane Jeljcin, ćerke Borisa Jeljcina. Nekoliko kopija se nalazi u različitim bankama u zapadnoj Evropi, ali ni jedna do sada nije procurila.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *