ХОЏА ЗЛОЧИНАЦ УЦЕЊУЈЕ БАКИРА: „Или тужи Србију, или фетва“

HODŽA ZLOČINAC UCENJUJE BAKIRA: „Ili tuži Srbiju, ili fetva“

6 februara 2017

csm_nezim_halilovic_jt_d2a64d1995-768x432

Ukoliko slučajno bošnjački političari odustanu od revizije tužbe BiH protiv Srbije, na njih će biti „bačena“ fetva.

Ukoliko slučajno bošnjački političari odustanu od revizije tužbe BiH protiv Srbije, na njih će biti „bačena“ fetva. Obnova tužbe protiv Srbije je naša stroga obaveza i dužnost sadašnje generacije bošnjačkih političara. Odustati od tužbe je kao odustati od svoje države, a ko to sme da uradi i u čije ime, poručio je na hutbi pre nekoliko dana u Sarajevu Nezim Halilović, imam džamije Kralja Fahda u Sarajevu.

– Srbi su u poslednjih nekoliko vekova počinili 11 genocida nad Bošnjacima, pa ako se tužba protiv Srbije ne obnovi, agresor će dobiti priliku da počini 12. genocid – poručio je u hutbi Halilović.

Dževad Galijašević, ekspert za borbu protiv radikalnog islama, kaže da je Halilović pozivanjem na fetvu poručio Bakiru Izetbegoviću i Sakibu Softiću da će biti proglašeni nepoželjnim u bošnjačkom narodu, ako ne podnesu tužbu protiv Srbije.

– Halilović se pozvao na fetvu i dao rešenje da se kazne političari ako ne podnesu tužbu. On je i član Kancelarije IZ BiH za pitanja fetvi, pa je ova poruka još ozbiljnija – pojašnjava Galijašević.

Komandant ozloglašene brigade

Nezim Halilović Muderis u ratu je bio komandant ozloglašene 4. muslimanske brigade, koja je počinila mnoge ratne zločine na području Konjica. Iz rata je izašao sa činom pukovnika tzv. Armije BiH. Posle rata je bio je član GO SDA, čak i poslanik u Parlamentu BiH ispred SDA od 1997. do 1999.

KOMENTARI5 komentara

 1. Dragan Bec says:

  Kod toliko genocida on još živ...

 2. deda mraz says:

  Ovome poturici se zuri dok su jos uvek komunisti na vlasti u Beogradu da nam sto vise jada nanese jer oni su zajedno protiv Srba ali kad tadcejSrbi doci na vlast i prvo ce mo traziti da se ponisti komunisticka bljuvotina tj. zakon po kojem su poturicama dali pravo na naciju.

  • Jovan says:

   Tacno da su komunisti (Stambolic, Koca Popovic,...)dali "muslimanma" naciju, ali sa malim "m" i ovaj 'odza bi zavrsio na robiji. Mnogo , mnogo gori su "demokrate" i "mudijalist" sa srpskim imenima i prezimenima- DOS, LDP, NUNS, i ostale NVO, raznorazni analiticari,... i ostale teroristicke organizacije koje finansira Zapad. Istine radi, treba to reci uvek.

 3. Dule says:

  Da jadni poturica i ozloglaseni Halilovic i po njega ce vrag doci dok je komunista u Srbiji izdajnickoj mogu takvi lajati dugackim psecim jezikom dokle im volja,ali nece jos zadugo.

 4. kuka says:

  Genocid je genocid. Može postojati samo jedan. Knjiški primer za genocid je današnja Hrvatska u kojoj više nema Srba. Moglo je eventualno biti 11 pokušaja genocida, da ih je bilo, kao što nije, jer Srbima muslimani (današnji Bošnjaci) nisu smetali, kao što im ni sad ne smetaju. Srbima je smetala turska okupaciona vlast i protiv nje su se borili i nisu mnogo obraćali pažnju na povremene eskalacije mržnje muslimana prema njima, osim kad su bivali direktno, fizički napadnuti njihovi životi i imovina.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *