ХОЛАНДСКИ ПРЕМИЈЕР извређао Велику Британију и Терезу Меј

HOLANDSKI PREMIJER izvređao Veliku Britaniju i Terezu Mej

18 marta 2019

Holandski premijer Mark Rute doveo je u vezu britansku premijerku Terezu Mej sa likom iz „Monti Pajtona“ koji je odbijao da prizna poraz uprkos tome što je u dvoboju izgubio i noge i ruke.

– Imam ogromno poštovanje prema Terezi Mej. Ponekad me podseća na lika iz “Monti Pajtona“ koji, pošto su mu isečene i ruke i noge, kaže svom protivniku: “Hajde da bude nerešeno““, rekao je Rute, gostujući u emisiji „WNL op Zondag“– javio je Blumberg.

Rute je, naime, mislio na Crnog viteza koga je u filmu „Monti Pajton i Sveti gral“ glumio Džon Kliz i koji je, pošto mu je kralj Artur, odsekao sve udove, uzviknuo: „Ja sam nepobediv“, podseća Politiko.

Holandski premijer je rekao da je Britanija „trenutno u veoma lošoj poziciji“, ali da on poštuje britansku koleginicu jer nastavlja da se i dalje bori.

KOMENTARI3 komentara

  1. Velika Metla says:

    Ovi su euRUPljani nenadmašivi u samobmanjivanju,i laganju samih sebe! Ti holandezu ne smeš prhDnuti bez dozvole Londona,i ti tu nešto pametuješ! Oooooo,Bože!

  2. Miroslav says:

    Čovek reko samo kako jeste. Nije nikoga izvređao jer političare je nemoguće uvrediti jer oni misle jedno, kažu drugo a rade treće.

  3. Duško Ručeski says:

    Hvala bogu da sam na kraju sredio moj profil.Hvala na vašu pomoć.Pozdrav Duško.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *