ХОЛИВУДСКА ГЛУМИЦА ЗАПАЛИЛА ЈАВНОСТ: „Стидим се што сам део Холивуда“ (ВИДЕО)

HOLIVUDSKA GLUMICA ZAPALILA JAVNOST: „Stidim se što sam deo Holivuda“ (VIDEO)

14 jula 2017

Holivudska glumica Šarliz Teron nazvala je Holivud industrijom „kao iz pećinskog doba“ jer retko omogućava ženama da režiraju visokobudžetne filmove.

– Stidim se što sam deo industrije koja nikad nije dozvolila ženama da rade sa višim budžetom nego što je bio budžet za „Wonder Woman“ – rekla je glumica za „Variety“, a prenosi BBC.

Film „Wonder Woman“, koju je režirala Peti Dženkins imao je budžet od 149 miliona dolara, a ostvario je zaradu od 746 miliona dolara. Taj film postao je najuspešniji film koji je režirala žena, nakon što je prošlog meseca premašio prihode filma „Mamma mia“ iz 2008. godine.

Teron, 41-godišnja oskarovka poreklom iz Južne Afrike, ukazala je i na nedostatak akcionih filmova sa ženama kao glavnim likovima. Njeni komentari dolaze pred izlazak njenog novog filma „Atomska plavuša“, u kojem glumi britanskog agenta MI6 iz 1980-tih godina u Berlinu.

Šarliz je pretrpela razne povrede dok je snimala „Atomsku plavušu“, među kojima i povredu kolena i dva napukla zuba.

„Bilo je teško“, rekla je o filmu, koji će se u bioskopima u Velikoj Britaniji naći 9. avgusta. „Želite da u scenama borbe date sve od sebe, a to ume da bude jako teško“, rekla je.

KOMENTARI4 komentara

 1. Miroslav says:

  Glumci u Holivudu se ne stide ničega. Oni samo rade za lovu. Ovoj je krivo jer nije dobila dosta para a da jeste ne bi pisala da se stidi Holivuda. Ono čega bi trebali da se stide je otvoreno obožavanje Sotone. Film WonderWoman i Mumija su živi dokaz Sotonizma.

 2. Milutin T says:

  Ne razumem, zar se sve vrti oko para? Ovakvim izjavama ljudi govore mnogo više o sebi. Ima puno filmova sa manjim budžetima koji su rasturili blagajne, dakle...

 3. Nije sve(t) novac says:

  Kada bi joj neko rekao koliki su budžeti SAD za pokretanje ratova u drugim državama, možda bi izjava bila drugačija!?

 4. Beli Orao says:

  Šteta ona mi je vrlo simpatična ,što pored ove opaske poslate satanskom domu Holivudu da nije još spomenila i sataniziranje malih naroda ( primer Srbi ) i pravljenje zločincima one koji to nisu,samo profita radi !!! Što ne bojtuje Holivud i pokaže ko je i šta je ako misli da već nešto pokrene!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *