ХОЛИВУДСКА ПРЕДСТАВА: Шта мислите где је завршило тело Багдадија?

HOLIVUDSKA PREDSTAVA: Šta mislite gde je završilo telo Bagdadija?

29 oktobra 2019

Ostaci lidera terorističke grupe DAEŠ Abu Bakra el Bagdadija koji je ubijen tokom specijalne operacije u Siriji 27. oktobra, sahranjeno je u more, javlja Si-En-En, pozivajući se na dva vojna izvora.

Televizija podseća da je u nedelju savetnik američkog predsednika za nacionalnu bezbednost Robert O’Brajen izjavio u intervju za En-Bi-Si, da će SAD, kako on očekuje, postupiti kao 2011. godine sa telom lidera terorističke grupe Al Kaida Osame bin Ladena – tj. sahraniće ga u more.„Sa telom Bagdadija će se postupiti na adekvatan način“, dodao je O’Brajen u nedelju. Na pitanje, da li će SAD slediti isti protokol kao u slučaju Bin Ladena, on je odgovorio: „Mislim da hoće“.

Predsedavajući Generalštaba američke vojske general Majk Majli izjavio je ranije da je obavljena sahrana posmrtnih ostataka lidera Islamske države Abu Bakr al Bagdadija i da ne postoje planovi za objavu fotografija ili video snimaka njegove smrti.

Američki predsednik Donald Tramp objavio je u nedelju da je El Bagdadi likvidiran u Siriji. Kasnije je portparol Ministarstva odbrane Rusije, general-major Igor Konašenkov, saopštio da Moskva nema pouzdane informacije o operaciji američke vojske o još jednoj „likvidaciji“ ovog teroriste.

KOMENTARI7 komentara

 1. milorad2 says:

  hahahha to je samo još jedan dokaz da taj lik nikada NIJE NI POSTOJAO.Sa mogućnostima savremene komp.animacije oni su mogli da ga NACRTAJU i vrlo verovatno su upravo to i uradili a njegovi "pomoćnici" su u stvari delovali kao združeni štab američke operacije u siriji.Bagdadi je izmišljan i nikada nije ni postojao sem možda kao živ čovek čiji je identitet preuzet i koji je verovatno odavno mrtav isto kao i bin laden koji NIKADA nije izašao iz s.arabije jer je on tamo umro davno pre nego što je postojala al kaida.Oni su glupavim talibanima poslali glumca u avganistan,mada treba priznati da je glumac imamo mu.a ko bik kada je pristao na to činjenica je da je bin laden umro u s.arabiji PRE nego što je stvorena al-kaida i to je poznato odredjenim službama po svetu a kada su to došapnuli pakistancima oni su podilkanili i okrenuli stranu.Mnogo toga se krije i mnogo toga je izmišljeno i u opšte ne postoji realno.

  • Miki says:

   Tipični vestern filmovi sa pištoljima na kapisle.

  • test01 says:

   Taj lik i dalje postoji i sve je bilo objavljeno o njemu. On je zidovski agent (znaci i americki) i bilo je vise reportaza na internetu o njemu(i slika sa njegovim zidovima iz Izraela pre ove operacije).

 2. persida says:

  Uhvaceni u lazi, SADisti lazu, bolest nevidjena. Bagdadi pije kafu sa Natanjahuom i umire od smeha.

 3. Za Srbiju says:

  Američki klovnovi prave cirkus na svetskoj pozornici.

  • Za Srbiju says:

   Podseća na Hitlerovu "smrt".

 4. radmila says:

  ..."ne postoje planovi za objavu fotografija i video snimaka..." Konacno jedna istina. Naravno da nema planova, a kako ce i biti kad ga nisu ni ubili.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *