ХОЛИВУДСКА ЗВЕЗДА О ХИЛАРИ КЛИНТОН: Да је постала председник, Америка би била у рату

HOLIVUDSKA ZVEZDA O HILARI KLINTON: Da je postala predsednik, Amerika bi bila u ratu

28 novembra 2017

Glumica i aktivistkinja Suzan Sarandon veruje “da bi Amerika bila u ratu” da je Hilari Klinton pobedila na izborima. 

Sarandon je na pitanje novinara da li stvarno misli da bi Klintonova bila “mnogo opasniji” američki predsednik odgovorila: “Ne baš, ali nije isključeno. Zaista mislim da je ona veoma opasna. Da je predsednik, verovatno bismo već bili ‘u ratu’ “, prenosi “Gardijan”.

Slavna glumica ne krije da ne voli Hilari, zbog čega je i pre i posle njene neuspešne trke za predsednika Sjedinjenih Država 2016. primala gomile anonimnih pretnji preko društvene mreže Tviter, piše “Valčer”.

„Klintonova je bila za rat u Iraku, bez griže savesti je osudila i libijskog lidera Muamera Gadafija i to su samo neki od razloga zašto pacifisti nisu glasali za nju”, kazala je ona.

“Hilari se zalagala za zabranu letenja nad Sirijom, što bi verovatno dovelo do rata između SAD, Sirije i Rusije”, dodala je Sarandon.

Glumica smatra da postoji sličnost između Baraka Obame i Klintonove. Međutim, dodala je da je bilo veoma važno “imati crnu porodicu u Beloj kući” i da su neke stvari koje je Obama uradio bile dobre.

“Trudio se mnogo oko zdravstvenog sistema, ali nije išao do kraja zbog velikih farmaceutskih kompanija”, zaključila je Sarandon.

Glumica smatra da bivša državna sekretarka nije shvatila da Amerikanci još žive sa posledicama globalne finansijske krize i da je njena centralizovana politika razlog što mnogi nisu glasali za nju – čak iako su bili svesni “cene koju će da plate ako Tramp bude predsednik”.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Velika Metla says:

    Bićete vi u ratu,budi bez brige,jer vi živite evo 200 i kusur godina samo od ratovanja,a budala koliko ti volja!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *