ХОЛИВУДСКИ ГЛУМАЦ – РОБЕРТ ДАУНИ Јр У ШОКАНТНОМ ИНТЕРВЈУУ ОТКРИО: „Босанка Диана (Санела) Џенкинс је мадам проституције и педофилије у Холивуду“

ХОЛИВУДСКИ ГЛУМАЦ – РОБЕРТ ДАУНИ Јр У ШОКАНТНОМ ИНТЕРВЈУУ ОТКРИО: „Босанка Диана (Санела) Џенкинс је мадам проституције и педофилије у Холивуду“

5 септембра 2017

Глумац Роберт Дауни Џуниор шокирао је јавност разоткривши тајни свет педофилије и проституције у Холивуду, а као једног од главних актера навео је Американку босанског порекла Санелу Џенкинс.

У његовом експозеу у којем наводи све прљавштине и перверзије из политичких кругова и индустрије забаве, Роберт је као једног од кључних играча истакао Санелу Дајану Џенкинс, са којом је некада био близак пријатељ.

– Немам проблем са било чиме што људи добровољно раде у својим животима све док они на то добровољно пристају, док се саглашавају са тим (деца и животиње се не могу третирати као сагласни) и док не повређује друге психички или физички. Ја сам бивши близак пријатељ са женом која се зове Дајана Џенкинс. Сумњам да је знате, али она је Розета Стоун сваког скандала и перверзије, од Холивуда преко целе планете. Она је екстремно богата распуштеница чији муж је управљао британском Barclay банком, а она је била задужена за арапске инвеститоре у банци! Управљала је прстеном високе проституције за Арапе, људе с Вол Стрита, Вашингтона, за краљеве и холивудску елиту. Такође је велики филантроп, мецена уметности, политички донатор и друштвена хостеса свима. Њени најбољи холивудски пријатељи су између осталог Шон Пен, Kлајв Дејвис (ментор Витни Хјустон), Ари Емануел, Џорџ Kлуни, Синди Kрафорд и њен мали кућни љубимац Хајден (Хајден „Лесли Пи“ Пенетјер). Дајана је посредник између богатих Арапа, Азијата, спортиста са холивудским глумицама- моделима. Она је такође болесна и уврнута кучка – пише Роберт Дауни.

Рођена је у Сарајеву 1973. године као Санела Ћатић, тамо је провела младост и никада није заборавила одакле потиче, па је због тога и заслужна за довођење великих звезда у Босну, између којих је и Анђелина Џоли.

Позната је по хуманитарном раду, учешћу и оснивању ТВ1, а готово да нема медија који није писао о разводу Санеле и богатог британског банкара Роџера Џенкинса, који јој је великодушно и без повлачења по суду препустио пола свог богатства, које се процењује на 380 милиона евра. Тако је Санела постала једна од 500 најбогатијих особа у Великој Британији.

Из брака са Роџером Санела има двоје деце и са њима живи у Лос Анђелесу.

(COUNTERCURRENTNEWS.INFO)

KOMENTARI6 коментара

 1. Baraba says:

  A sta je tu cudno toga ima I u Srbiji Palma stalno pravi pervezne zurke u svom hotelu u Koncarevu za svog prijatelja Ivicu

 2. Trifun says:

  Bwhaaaaaa...arapski i engleski pedofili pa onda holivudski...uklapa se.

 3. Trifun says:

  Ni stapom je ne bi dirnuo. pola je plasticna, nos sagoren od kokaina, mozak istopljen...izgleda kao les. Bwhaaaaa...

 4. Hrvomor says:

  pa muslimanka, šta od nje očekivati osim svinjarija ??? Jedino za svinjarije su sposobni.

 5. Pero Joksimovic says:

  Е хвала Робер Дауну јр-у, те нас овако дивно разговори својим аутобиографским романом. Има ли тога и јоште? Што се Санеле Ћатић тиче, није она курва - већ су мушкарци свиње те су јој то омогућили.

 6. Zoran says:

  IRONMAN će spasiti Srbe od svih sila koje predvodi Skeletor

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u