ХОЛИВУДСКИ ГЛУМАЦ – РОБЕРТ ДАУНИ Јр У ШОКАНТНОМ ИНТЕРВЈУУ ОТКРИО: „Босанка Диана (Санела) Џенкинс је мадам проституције и педофилије у Холивуду“

HOLIVUDSKI GLUMAC – ROBERT DAUNI Jr U ŠOKANTNOM INTERVJUU OTKRIO: „Bosanka Diana (Sanela) Dženkins je madam prostitucije i pedofilije u Holivudu“

5 septembra 2017

Glumac Robert Dauni Džunior šokirao je javnost razotkrivši tajni svet pedofilije i prostitucije u Holivudu, a kao jednog od glavnih aktera naveo je Amerikanku bosanskog porekla Sanelu Dženkins.

U njegovom ekspozeu u kojem navodi sve prljavštine i perverzije iz političkih krugova i industrije zabave, Robert je kao jednog od ključnih igrača istakao Sanelu Dajanu Dženkins, sa kojom je nekada bio blizak prijatelj.

– Nemam problem sa bilo čime što ljudi dobrovoljno rade u svojim životima sve dok oni na to dobrovoljno pristaju, dok se saglašavaju sa tim (deca i životinje se ne mogu tretirati kao saglasni) i dok ne povređuje druge psihički ili fizički. Ja sam bivši blizak prijatelj sa ženom koja se zove Dajana Dženkins. Sumnjam da je znate, ali ona je Rozeta Stoun svakog skandala i perverzije, od Holivuda preko cele planete. Ona je ekstremno bogata raspuštenica čiji muž je upravljao britanskom Barclay bankom, a ona je bila zadužena za arapske investitore u banci! Upravljala je prstenom visoke prostitucije za Arape, ljude s Vol Strita, Vašingtona, za kraljeve i holivudsku elitu. Takođe je veliki filantrop, mecena umetnosti, politički donator i društvena hostesa svima. Njeni najbolji holivudski prijatelji su između ostalog Šon Pen, Klajv Dejvis (mentor Vitni Hjuston), Ari Emanuel, Džordž Kluni, Sindi Kraford i njen mali kućni ljubimac Hajden (Hajden „Lesli Pi“ Penetjer). Dajana je posrednik između bogatih Arapa, Azijata, sportista sa holivudskim glumicama- modelima. Ona je takođe bolesna i uvrnuta kučka – piše Robert Dauni.

Rođena je u Sarajevu 1973. godine kao Sanela Ćatić, tamo je provela mladost i nikada nije zaboravila odakle potiče, pa je zbog toga i zaslužna za dovođenje velikih zvezda u Bosnu, između kojih je i Anđelina Džoli.

Poznata je po humanitarnom radu, učešću i osnivanju TV1, a gotovo da nema medija koji nije pisao o razvodu Sanele i bogatog britanskog bankara Rodžera Dženkinsa, koji joj je velikodušno i bez povlačenja po sudu prepustio pola svog bogatstva, koje se procenjuje na 380 miliona evra. Tako je Sanela postala jedna od 500 najbogatijih osoba u Velikoj Britaniji.

Iz braka sa Rodžerom Sanela ima dvoje dece i sa njima živi u Los Anđelesu.

(COUNTERCURRENTNEWS.INFO)

KOMENTARI6 komentara

 1. Baraba says:

  A sta je tu cudno toga ima I u Srbiji Palma stalno pravi pervezne zurke u svom hotelu u Koncarevu za svog prijatelja Ivicu

 2. Trifun says:

  Bwhaaaaaa...arapski i engleski pedofili pa onda holivudski...uklapa se.

 3. Trifun says:

  Ni stapom je ne bi dirnuo. pola je plasticna, nos sagoren od kokaina, mozak istopljen...izgleda kao les. Bwhaaaaa...

 4. Hrvomor says:

  pa muslimanka, šta od nje očekivati osim svinjarija ??? Jedino za svinjarije su sposobni.

 5. Pero Joksimovic says:

  E hvala Rober Daunu jr-u, te nas ovako divno razgovori svojim autobiografskim romanom. Ima li toga i jošte? Što se Sanele Ćatić tiče, nije ona kurva - već su muškarci svinje te su joj to omogućili.

 6. Zoran says:

  IRONMAN će spasiti Srbe od svih sila koje predvodi Skeletor

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *