ХОЛИВУДСКИ РЕЖИСЕР ОТКРИВА: „Рат у Србији и Босни изазвале САД да би…“

HOLIVUDSKI REŽISER OTKRIVA: „Rat u Srbiji i Bosni izazvale SAD da bi…“

3 novembra 2016

davidorussell-45

Ratove u Bosni i Srbiji inicirale su SAD da bi njima uspostavile i učvrstile NATO kao globalni ofanzivnu silu.

To je rekao Dejvid Rasel, umetnik i tvorac mnogih holivudskih hitova, u ekskluzivnom intervjuu koji danas prenosi portal Kaleidoskop.

„Ratove u Bosni i Srbiji inicirale su Sjedinjene Američke Države da bi njima uspostavili i učvrstili NATO kao globalni ofanzivnu silu. Razni oficijalni pseudoslužbeni razlozi za ove ‘intervencije’ bili su očito jalovo lažni, i tokom vremena na kraju i raskrinkani kao takvi“, kazao je Rasel.

On je rekao da su „ipak, kroz ovu nelegalnu i nemoralnu agresiju na Balkanu, Sjedinjene Države postigle svoj glavni cilj pozicioniranja NATO tako da sad služi kao udarna vojna sila na Bliskom istoku. Trenutni cilj im je Sirija, koja je tek ozbiljno teška greška“.

Budući da je njegova supruga rodom sa prostora bivše Jugoslavije, Rasel je u intervjuu analizirao da li Holivud eks Jugoslaviju i Srbiju u svojim filmovima uglavnom prikazuje kao postojbinu zlikovaca.

„Kada je reč o demonizovanju Srba, kultura SAD sebe zamišlja kao jedinu progresivnu moralnu snagu u svetu. Svaki čovek ili zemlja koja se protivi i odupire tom njihovom izopačenom idealu žigosana je kao neprikosnoveni neprijatelj. Radije nego da prepuste rukovođenje svoje zemlje Sjedinjenim Državama i njenim saveznicima, Srbi su odlučili da se bore i ova, po meni opravdana i moralno ispravna akcija označila ih je trajno kao neumorne neprijatelje države. Gledajući trenutni američki histeričan istorijski cilj da Ruse i Kineze označe kao nove ‘loše momke’, mislim da će Srbi u skorije vreme prestati da budu glavni izbor za holivudske negativce“, kazao je Rasel.

KOMENTARI10 komentara

 1. Pera says:

  Pa da su amerikanci glavni krivci, ni po jada. amerikanci su samo gomila zombija, koja radi po nalogu svojih gazda, jevreja-cionista ! Ono sto se sad forsira u filmovima, o zombijima, to su stvarno amerikanci u dusi, spolja jos lice na ljude, ali mislim da nece jos dugo.

 2. Trifun says:

  A to znaci jedna veliki BUMERANG je krenuo nazad na zapadne imperijalisticke genocdine hijene IZ SRCA BALKANA, nepovranto i sa velikim ubrzanjem.

 3. Didule says:

  A-ha. Amerikanci su izmislili Milosevica, pa Dobricu Ćosića (sta on ne dobi Nobelovu, ono o Srbima i lazi niko nije bolje napisao o nijednom narodu), dalje oni Amerikanci koje čini i nekoliko milijona Srba, izmislili SANU i memorandum, ma izmislili oni i Tita i Jugoslaviju, ma izmislili i narod koji se zove Srbi, od sada nadalje ja kažem mora da se zovu malecki Rusi.

  • Batina says:

   Popusi ga dudule.

  • Dule says:

   Nervozan si kada pises pa lupetas ko maksim po diviziji. Ti si pravo olicenje zapadne hijene. Ali ne jos dugo...

 4. Cash® says:

  Zaboravio si Britance, koji su u saradnji sa Nemcima i Francuzima osmislili sve.

  • Garavi Srbin says:

   Naravno, treba se dodati i Vatikan ! Iz Vatikana polaze sva zla ovog sveta !

 5. konan says:

  Pa Stipu Mesica(ispunio sam zadatak,Yugoslavije vise nema),pa Franju Tuđmana(rata ne bi bilio da ga Hrvatska nije željela),pa Aliju Izetbegovica(izmedju mira i suverene Bosne,izabrao sam Bosnu),pa Vorena Cimermana....itd.

 6. bubnjar says:

  Lep sarkazam, svaka čast, samo... Nisu amerikanci izmišljali mnogo (i teško je da nas ima u Americi čak i jedan milion, da ne govorimo o nekoliko miliona). Najveći deo navedenog je smišljeno i izmišljeno od strane naše "ljubljene braće" iz okruženja kojima verovatno i ti pripadaš, koji iz prevelike "ljubavi" prema Srbima pripisaše njima ogronu većinu zločina i nedela koji oni počiniše i Srbima i sopstvenom narodu. To se danas polako obelodanjuje. Amerikancima i Evropskoj Uniji nije bilo potrebno da izmišljaju bilo šta. Dovoljno je bilo da izveštaje i podatke te srpske "braće" malo obrade i pojačaju težinu "srpskih zločina" da bi skoro celom svetu usadili misao kako su Srbi genocidni, što su oni, takođe žedni srpske krvi, oduševljeno radili i još uvek rade. Ima Boga, istina će isplivati kad tad, a oni će svi dobiti šta im pripada kad izađu pred Njega!

  • Batina says:

   Ne brini dobit ce i od nas.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *