ХОМОСЕКСУАЛНОСТ – болест или опредељење?

HOMOSEKSUALNOST – bolest ili opredeljenje?

8 marta 2016

Gay Pride Is Celebrated In LondonSklonost ka istom polu je do 1973. godine u celom svetu smatrana kao težak psihijatriski poremećaj. Tada je Udruženje psihijatara Amerike skinulo homoseksualizam sa liste teških psihijatrijskih poremećaja, a  17. maja 1990. godine Generalna skupština Svetske zdravstvene organizacije proglasila je homoseksualizam seksualnim opredeljenjem.

Pedera ili kako je danas popularno gej osoba je uvek bilo. U Staroj Grčkoj i Rimskom carstvu bili su široko rasprostranjeni, a kako su prošle te civilizacije opšte je poznato, uništene su. Stara Grčka, a pogotovo Rim, su civilizacije gde je perverzija bila jako rasprostranjena. Cvetale su sve vrste perverzija (odnosi sa istim polom, sa životinjama, sa decom) i veoma je bilo rasprostranjeno orgijanje. Kasnije, pod uticajem Hrišćanstva, te nastranosti su svedene na minimum, ali je početkom 60-ih godina 20-og veka počela promocija svih vrsta nemorala.

Glavni zagovornik tzv. Seksualne revolucije bio je doktor Alfred Kinsi i na njegovim istraživanjima temelji se tvrdnja da je homoseksualizam stvar opredeljenja. Na njegova istraživanja se pozivaju i pedofili koji traže svoja „prava“.

Ko je bio Alfred Kinsi? 

Alfred Kinsi je bio američki biolog i profesor entomologije i zoologije. On je tvorac knjiga „Seksualno ponašanje muškaraca“ (1948. godina) i „Seksualno ponašanje žena“ (1953. godina) koji kasnije postaju poznate kao „Kinsijevi izveštaji“. Njega smatraju za oca Seksualne revolucije. Kasnije je objavio i svoja istraživanja koja su se odnosila na orgazme dece.

Bio je biseksualac i pedofil, a često je primenjivao i samokažnjavanje koje je izvodio na svom polnom organu. Svoje eksperimente je većinom izvodio iz vlastitih pobuda, a nije se libio ni da sarađuje sa pedofilima. On je obučavao pedofile kako da uz pomoć štoperice vrše eksperimente nad decom koju su zlostavljali. Sarađivao je i sa nacističkim oficirom, a i sam je vršio eksperimente (zlostavljao je) na deci. Najmlađa osoba nad kojom je Kinsi ili neko od njegovih saradnika izveo eksperiment imala je samo 2 meseca. On je tvrdio da deci prija seksualni odnos, a to je zasnovao na tome što su se deca opirala, plakala, udarala onog ko ih je zlostavljao. Tvedio je da deca mogu da dožive orgazam od rođenja i da zato mogu da imaju korist od seksualnih odnosa sa odraslima i od incesta, te da se mora spustiti starosna granica za dozvoljen seksualni odnos. Njegova istraživanja finansirala je Rokfeler fondacija.

Kakav je razoran uticaj imao na celokupno čovečanstvo najbolje je opisala Džudit Risman u knjizi „Kinsi – zločini i posledice“.

 

Homoseksualnost kao pretnja društvu

Poznato je da su 60 posto obolelih od AIDS-a (SIDA) u svetu homoseksualci. Oni su skloni orgijanju, čestim promenama partnera i zato su skloni svim vrstama polnih bolesti.

Pored polnih bolesti poznato je da homoseksualni parovi (tamo gde je to dozvoljeno) usvajaju decu, a u najvećem broju slučajeva ti parovi usvajaju decu onog pola kog su oni. Većina homoseksualaca nisu pedofili, ali većina pedofila jesu homoseksualci.

Homoseksualizam je protivan svim moralnim načelima našeg društva. Baš iz tog razloga tu bolest pokušavaju da predstave kao normalnu. Vrši se agresivna, zastrašujuća, masovno rasprostranjena i intezivna kampanja da se homoseksualizam predstavi kao nešto normalno. To promovisanje nastranosti se vrši kroz filmove, serije, knjige, udžbenike za školu, eksponiranjem, raznim paradama… Ova nastranost više se danas predstavlja širokom auditorijumu kao nešto poželjno. Skoro da ne postoji film u kom nisu bar pomenuti pederi, a mnogi filmovi i serije ih predstavljaju kao uspešne, uticajne, poželjne u društvu i jako cenjene osobe. U školama decu uče da je to normalno i kod dece podstiču na odnose sa osobama istog pola. Kampanja je jako agresivna i svakoga ko ne smatra ove osobe kao normalne biva proglašen za nacistu, fašistu, divljaka i pretnju društvu, a poseban je akcenat na izvrgavanju ruglu i podsmehu verskih institucija i same vere. Nijedna vera ne odobrava istopolne seksualne odnose, a kako je vera jedna od poluga čovečanstva neophodno ju je uništiti.

Imanuel Kant, poznati nemački filozof, uspostavio je „kategorički imperativ“ kao etički koncept, a on glasi: Postupaj prema onoj maksimi koju možeš poželeti da postane opšti zakon (ako ne želiš da ubijaju nemoj da ubijaš). Ako bi smo svi bili naklonjeni suprotnom polu ljudska rasa bi nestala za 70-ak godina.

(SRBIN.INFO/Ilija Vuksanović)

KOMENTARI6 komentara

 1. rale says:

  Kratko i jasno ,to su teški bolesnici,Kinsi takođe.

 2. 123 says:

  Kinsijevi izveštaji su osporeni i danas su oni za nauku potpuno bezvredni i neupotrebljivi, ali se čitav gej pokret zasniva na njegovim tvrdnjama, pa čak je i onaj blagoslov svetske zdravstvene organizacije izboksovan na osnovu njih. Ta skotina je lagala čim uzme olovku u ruke. Koliko ja vidim, homoseksualnost je srazmerna upotrebi raznih droga. Što više narkomana, više i homoseksualaca. Verovatno u tim drogama postoji supstanca od koje se spuštaju estetski kriterijumi i raste potreba za ekscesom. Osim toga, homoseksualnost je jako prisutna kod narcisoidnih ličnosti. Sve to pojedinačno, a naročito upakovano u jedinstven problem predstavlja noćnu moru za društvo tj. za narode (ne i za političare, jer i medju njima ima mnogo homoseksualaca i pristalica eugenike). To nerazmrsivo klupko problema koje oni namerno ili nenamerno stvaraju neprekidno raste i pitanje je da li će ova civilizacija uopšte uspeti da se izbori sa njim. Ne znam šta je uzrok homoseksualnosti, ali sam potpuno načisto da ona nije normalna. Ne zanimaju me oni koji njima pripadaju, ne zalazim u njihov život, ne morališem i ne osudjujem, ali i ja imam neka prava i tražim od društva zaštitu mog života i moje porodice od njih, njihove agresivne propagande, njihovih podlih trikova, njihovih mamaca i udica. Neka i oni ostave nas s mirom.

 3. NE NATO OKUPACIJI says:

  OBAVEZNO POGLEDAJTE OVAJ VIDEO: Evo šta je potpisano sa NATO paktom – u njemu je sve lepo objašnjeno šta je - ALEKSANDAR VUCIC - potpiso sa NATO paktom! (VIDEO) https://www.facebook.com/1519921778312750/videos/1523436367961291/

 4. STUDENTI NE U NATO says:

  Počinje studentska kampanja „Imam prava na to, nikad u NATO!“ Neformalna grupa „Studenti za istinu“, koja je organizovala digitalne kampanje protiv rezolucije o Srebrenici, protiv ulaska Kosova u UNESKO i za promociju Dana Republike Srpske, odlučila je da sa svojim kolegama u matici i dijaspori organizuje novu kampanju pod nazivom „Imam prava na to, nikad u NATO!“. Počinje studentska kampanja "Imam prava na to, nikad u NATO!" http://www.pravda.rs/wp-content/uploads/2016/03/Nikad-NATO-Fejsbuk1.jpg Počinje studentska kampanja „Imam prava na to, nikad u NATO!“ Kako ističu „Studenti za istinu“, na ovaj korak su se odlučili „uvidevši da se Srbija nalazi pred najtežim periodom koji podrazumeva približavanje NATO-u i pritisak da Srbija uđe u NATO“. „Nakon ratifikovanja zakona kojim se NATO-u daju privilegije potpunog prolaza kroz Republiku Srbiju, potpunog imuniteta i mogućnosti korišćenja državnih i privatnih objekata i infrastrukture, a verujući da govorimo u ime preko 4.000 studenata koji su u našoj kampanji potpisali peticiju protiv rezolucije o Srebrenici, smatramo da je svako približavanje Srbije NATO-u ugrožavanje njene bezbednosti, nezavisnosti, njenog suvereniteta, a o emotivnim razlozima, koji su ispunjeni hiljadama glasova koji vape za pravdom i iskupljenjem, da ne govorimo“, navodi se u saopštenju. „Studenti za istinu“ smatraju da je NATO predstavljao i da predstavlja najveću opasnost po bezbednost Srbije, te će svoju kampanju, pored upotrebe društvenih mreža, voditi i preko akcija na terenu, tribina, konferencija i tekstova, koji će imati stručno-naučnu formu. Ova neformalna studentska grupa podseća na tri agresije na srpski nard od strane NATO – u Republici Srpskoj Krajini 1995. godine, Republici Srpskoj 1995. godine i SR Jugoslaviji 1999. godine. „Srbija se nalazi na opasnoj prekretnici da o njenoj sudbini odlučuju oni koji su je do juče bombardovali, a i danas joj otimaju najsvetiji deo teritorije – autonomnu pokrajinu Kosovo i Metohiju. Smatramo da proces koji traje punih sedamnaest godina mora da se zaustavi, a da bi u tome uspeli Srbija i srpski narod moraju dobiti priliku da javno kažu da ne žele u NATO niti žele NATO na svojoj teritoriji“, zaključuju „Studenti za istinu“.

 5. Ruske zakone sto pre says:

  Sto pre moramo i mi, kao sto je to i Rusija uradila, da zakonom zabranimo sve zapadno finansirane "domace" NVO koje promovisu homoseksualizam maloletnima, homoseksualne brakove i homoseksualno usvajanje dece ili homoseksualno kloniranje dece uz pomoc tzv "surogat majki". Sto pre!

 6. Mali says:

  Odnos izmedju dva pedera,niko nikada nije zabranjivao.Kakva prava sada traze? Hoce da se busaju u grudi,promovisu na televiziji,stampi,u skolama.E pa izvinite,vama niko nije ukinuo nikakvo pravo,ali vi hocete nasilnicki da vrsite uticaj i vrbovanje normalnih.E pa to nije pravo,ostavite nas normalne da u miru zivimo,a pametnije bi bilo i vama,da u miru imate pederske odnose kao i do sada,bez eksponiranja,izazivanja,bahatosti,provokacija. Usvajanje dece,zvanicni brak...to ako prodje,znaci da ni mi ne zavredjujemo da zivimo vise,i da treba doci vec jednom do tog smaka sveta.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *