Хорда џихадиста покушала изненадну офанзиву: Овако су их дочекали браниоци Алепа! (УЗНЕМИРУЈУЋЕ ФОТОГРАФИЈЕ)

Horda džihadista pokušala iznenadnu ofanzivu: Ovako su ih dočekali branioci Alepa! (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

29 aprila 2017

Na desetine džihadista poginuli su danas u suludom pokušaju da probiju linije odbrane Sirijske arapske armije (SAA) i njenih saveznika na jugoistoku grada Alepa.

U napadu koji je izvršen u blizini prigradskog naselja Kanaser, učestvovalo je deset borbenih vozila u pratnji pešadije.

Teroristički mediji požurili su da objave svoj uspeh u ovom napadu, ustvrdivši da su njihove snage osvojile selo Um Majal, severoistočno od Kanasera, i da su pritom ubili najmanje 30 vojnika.

Uz to su priložili i snimak dejstva protivtenkovske rakete koja je danas, u tom području, uništila jedan vladin bager.

Na ove lažne vesti, SAA je odgovorila objavljivanjem uznemirujućih fotografija mrtvih napadača i uništenih vozila, koji su navodno izvršili proboj na frontu u jugoistočnim oblastima grada Alepa.

Prema navodima SAA, sirijski vojnici nisu pretrpeli gubitke u ovoj propaloj džihadističkoj ofanzivi, ali je nastradalo 9 savezničkih boraca iz iračke provladine vojne organizacije Harkat al Nudžaba, dok se još četvorica vode kao nestali.

Upozoravamo vas na uznemiravajući sadržaj narednih fotografija koje je Sirijska armija objavila preko medijske kuće Al Masdar:
Izvor: Pravda

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *