ХРАНА КОЈА ДОЛАЗИ У СРБИЈУ ИЗ ОВИХ ЗЕМАЉА ОПАСНИЈА ОД АТОМСКЕ БОМБЕ (ШОК ВИДЕО)

HRANA KOJA DOLAZI U SRBIJU IZ OVIH ZEMALJA OPASNIJA OD ATOMSKE BOMBE (ŠOK VIDEO)

25 marta 2021

Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin pre nekoliko godina je odgovarajući na pitanje o GMO izjavio: „Bez etičke odgovornosti, GMO može biti opasniji od atomske bombe“, izjavio je agrarni ekonomista Miladin Ševarlić, nekadašnji narodni poslanik gostujući u emisiji Reč produkcije Helmkast.

Govoreći o GMO, on je otkrio u kojim zemljama se ona najviše gaji, i koji su to proizvodi. Prema njegovim rečima to su uglavnom: SAD, Kanada, Brazil i Argentina, a u Evropi Španija.– Zanimljivo je da se sada u SAD smanjuju površine pod GMO jer je sve veći otpor farmera – naveo je Ševarlić.

On je rekao da je sintetičko goveđe meso, za čije se uvođenje zalaže Bil Gejts, kada su ga probali, bilo „tako gnjecavo i neprihvatljivog ukusa, da se odustalo od toga“.

– Imate drastičnije predloge. Jedan profesor univerziteta iz Norveške je predložio da se mrtvaci ne sahranjuju već da se otkoštavaju i koriste u ishrani ljudi – šokirao je Ševarlić.

On je ukazao da strane firme dobijaju na poklon najkvalitetnije poljoprivredno zemljište na kom organizuju industrijsku proizvodnju.

– Vojvodina je unakažena tim leopardovim tufnama za industrijska postrojenja. Da li neko od njih plaća naknadu za promenu naknade poljoprivrednog zemljište u nepoljoprivredne svrhe? Ne. A šta dobijamo? Zapošljavaju radnu snagu za cenu manju od minimalne cene rada. Ili manja od potrošačke korpe. A minimalna potrošačka korpa je zapravo robovska egzistencija – istakao je Ševarlić.

On je optužio aktuelnu vlast da je „opljačkala najsiromašnije slojeve stanovništva“, a to su kako je rekao, penzioneri i poljoprivrednici.
Prema njegovim rečoma, napravili smo katastrofalnu grešku sa privatizacijom, za razliku od Slovenije.

Slovenija nije krenula u privatizaciju dok nije potpuno rešila restituciju. Mi još uvek nemamo rešenu restituciju i mi smo privatizacijom opljačkali sve naslednike koji nisu dobili naknadu u naturi – kazao je on.

Ševarlić se negativno izrazio i o najavi istopolnih zajednice.

– Zašto oni svoje međusobne odnose ne regulišu kod notara? A ne, oni hoće prvo istopolne zajednice, pa onda usvajanje dece, pa dve tate, ili dve mame, i tako dalje. Možda bi bilo bolje da prepišemo zakon iz Rusije – poručio je Ševarlić.

VIDEO:

KOMENTARI3 komentara

  1. ostrogorski says:

    Tako mu je to u Zapadnom Balkanu (mislim Pokojnoj Srbiji)... Imamo roditelja broj 1 AV-a, roditelja broj 2 AB-u i roditelja broj 3 AB-uovu prikolicu. A ko nam je otac? Biće da je Soroš. I majka Hilari...

  2. jovan says:

    Istina! Bolesnici Nato zemalja od Norveske do Kanada i Australije! A mi prihvatamo uvoz otrova, od semena do proizzvoda.

  3. Lazar says:

    Veoma je dobro što Intermagazin promoviše patriotske YouTube medije. Svi treba da budemo u istom stroju protiv satanističkog terora.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *