„ХРАНИШ САТАНУ И МРЗИШ СРБИЈУ!“ Дејан Лучић осуо паљбу по Kајлу Скоту због напада на српског генерала!

„HRANIŠ SATANU I MRZIŠ SRBIJU!“ Dejan Lučić osuo paljbu po Kajlu Skotu zbog napada na srpskog generala!

15 maja 2019

Pisac i publicista Dejan Lučić prokomentarisao je negativne komentare američkog ambasadora u Srbiji Kajla Skota o generalu Vladimiru Lazareviću.

Činjenica da je Lazarević bio na čelu marša takozvanog niškog „Besmrtnog puka“ zasmetala je ambasadoru SAD u Srbiji Kajlu Skotu koji je na svom Tviter nalogu oštro prokomentarisao dešavanja u Nišu i rekao da je „sramota da osuđeni ratni zločinac korača ispred onih koji žele da odaju počast saveznicima koji su umirali boreći se za pravdu i mir u Evropi“.General Lazarević je u intervjuu „Politici“ Skotu odgovorio da nikada ni za jedan zločin, ni za jedno ubistvo, ni za jednu smrt bilo koga i bilo gde nije bio optužen, ni suđen ni osuđen.

Odgovor generala Lazarevića na društvenoj mreži Fejsbuk podelio je Dejan Lučić, te oštro prokomentarisao ambasadora Skota.

– Kratko rečeno. Svi koje mrze Lazarevića, mrze i Srbiju. Ambasadori su glasnogovornici političke volje satanista koji kontrolišu njihove zemlje. Srbofobija i rusofobija su hrana Satani – napisao je Lučić.

 

KOMENTARI2 komentara

  1. milorad2 says:

    ,a ne treba komentarisati američkog ambasadora , TIŠINA je za njih NAJGORA opcija, samo ga pusti da izbaci brabonjke i NIŠTA.

  2. dijagnoza hrvat says:

    Kaubojski degenerik, nije vredan pažnje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *