Hrvat zbog Srbije očitao bukvicu Albancu!

Hrvat zbog Srbije očitao bukvicu Albancu!

17 oktobra 2014

srbija-2 albanijaNa jednom od foruma Miro iz Splita je komentarišući dešavanja na prekinutoj fudbalskoj utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine između Srbije i Albanije, očito Albancu, koji se potpisao kao Komšija Hašim, odgovorio pitajući ga čime se zapravo diče Albanci?

“Ja bih tebi od srca čestitao. Ovo je istorijski dan za veliku albansku naciju. Izveli ste prvi let u istoriji albanskog naroda. Ceo svet slavi braću Rajt, a vi sad možete slaviti braću Rama.

Jeste čudno što ste za istorijski albanski let odabrali susednu zemlju i da je to bespilotna letelica, ali ni Amerikanci ne šalju odmah na Mars žive ljude, polako i za koju godinu imaćete čoveka koji se otisnuo u nebo.

Taj dan velika Albanska nacija može slaviti kao dan osnivanje Albanskog ratnog vazduhoplovstva i protiv vazdušne odbrane.

Sinko Božji, ovo što ste vi napravili u Beogradu je dno dna, ja da sam na tvom mestu pokrio bih se ušima i ne bih glasa pustio od srama, a vi slavite. Šta slavite? To što je idiot svesno stavio glave vaših fudbalera na panj? To što je sve moglo završiti krvoprolićem da nije bilo srpskih fudbalera? Ma, šta slavite da mi je znati?

Malicioznost i provokaciju u kojoj nisu bitni ni sport, ni moguće posledice koje će izazvati ta provokacija… Zamišljam, šta bi se dogodilo na Maksimiru na utakmici između Hrvatske i Srbije da je ovakav avion nosio kartu velike Srbije. Ma, ne bi kume ostao kamen na kamenu od srpske ambasade. Samo, što ni mi Hrvati, a ni oni Srbi, ne možemo ovako nešto blesavo i detinjasto smisliti.
Sram vas može biti. Ne zbog ove provokacije, nego zbog reakcije vaših igrača i vaše nacije. Slavite to što ste nekog uspeli uvrediti mogu samo jadni i mali ljudi.

Moja velika podrška srpskim fudbalerima koji su se pokazali velikim ljudima i sportistima!”, napisao je Miro.

KOMENTARI3 komentara

  1. Vladimir says:

    Jedna stvar treba biti kristalno jasna,u momentu Albancima,i svima koji se kace na americke jasle. Neka ni u jednom momentu ne zaborave na Bin Ladena, Sadama Huseina, Gadafija i nama blizim, Milosevica, Djindjica, Trajkovskog, ili Libijce,Iracane, Vijetnamce Talibance. Danas oni podrzavaju Albance i ovi, po onoj Crnogorskoj ""nas i Rusa 200 miliona"" misle da su zastiseni, i da mogu da rade sta hoce. Kao i svi ostali, gore spomenuti, ono sluze americkom hegemonizmu, kao roba za jednokratnu upotrebu. Kad im vise ne budu trebali, postice ih niz vodu kao sto su i predhodnike. A balkanske vode nikad nisu bile potocici vec razorne bujice. Ako nemas komsiju da ti pruzi ruku odnesete voda. A skim su Albanci prijatelji.? Samo jos u Makedoniji imaju prave prijatelje. Ako i njih izgube nece ih skupiti ni Jadransko ni Jonsko more. Jer nicija nije gorela do zore.

  2. Robert Lucas says:

    Ako je i od Hrvata (pazi ne od ustaše) dobro je. Svaka čast Miro. Živ bio.

  3. mitovi mitovi says:

    Je je to sigurno "pravi" Hrvat ????????!!!!!!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *