ХРВАТИ ИМАЈУ БИЗАРНЕ ТВРДЊЕ: Знају ко је подметнуо пожаре по Далмацији и Црној Гори

HRVATI IMAJU BIZARNE TVRDNJE: Znaju ko je podmetnuo požare po Dalmaciji i Crnoj Gori

18 jula 2017

Za požare koji haraju Hrvatskom i Crnom Gorom krivi su „Jugosloveni“, tvrdi hrvatski general u penziji Davor Domazet Lošo.

On smatra da „Jugosloveni i oni koji ne vole Hrvatsku“, podmeću požare i vode „asimetričan rat“ protiv Hrvatske i Hrvata.

– Gori Boka kotorska, Hercegovina i Dalmacija. To ne može biti slučajno. I to baš u vreme kada se prema prognozama može znati da je u toku bura koja duva već četiri dana – navodi Lošo.

On kaže da „Boku kotorsku zovu ‘nevistom Jadrana’, u kojoj žive Hrvati – te da su pogođeni i „Hercegovina u kojoj su, takođe, Hrvati, kao i Dalmacija“, prenose hrvatski portali.

– Ti požari su podmetnuti. Mogu oni pričati šta hoće, ali tu nema sumnje – tvrdi Lošo, hrvatski ratni general iz devedesetih godina prošlog veka.

On smatra da su požari „u interesu dušmana Hrvatske – Jugoslovena“. Oni koji se ne mire sa samostalnom državom Hrvatskom odbranjenom u ‘domovinskom ratu’ – njima je u interesu da Hrvatska gori, jer su požari jedan od oblika asimetričnog rata – navodi Lošo.

KOMENTARI10 komentara

 1. Aleks says:

  Hehe bolesnik gledo je previse filmove. A ocigledno se za njega rat nije zavrsijo. Sta jugose boli K za vas imaju dosta svojih problema pa nite se osvojili juce nego pre 27godina hehe bolesnik bre. I zna se da su pre u jugi to radile ustaše pa se sa njima bavite

 2. kuka says:

  Šta li jednom ustaši znači reč Jugosloven? Mora da je Srbin, s obzirom da je negativna i da se koristi s puno mržnje. Samo što ova budala ne može reći baš Srbin a da ne podseti ceo svet da su proterali sve Srbe i da ih u Hrvatskoj više nema. Ako je na to mislio, evo poruke za njega: "Koga od Srba, bre, boli k. za tebe, tupane, i tvoju malu krvavu banana državicu punu g. i kriminala? Što bi bilo ko od nas to radio? Vi ste kao rugoba od žene koja stalno umišlja da je muškarci progone. Skini nam se, stoko, i gledaj svoja posla!!!"

 3. Bambula says:

  Ma dajte, molim vas. Tko još vjeruje naklapanjima jednog Domazeta Loše. Ta čovjek je napisao i izdao knjige u kojima piše da Zemljom vlada rasa reptila, baš onako kako to tvrdi David Icke. Njemu se priviđaju NLO-i, izvanzemaljci i ostala fantastična bića, pa kako neće i Jugoslaveni.

  • zoran says:

   Bambula baš si smešan....od svih sranja i govana koje je taj majmun izjavio ti se zakačiš za nešto što uopće nije van mozga...ko si ti Bambula :)

 4. Dragi says:

  80-ih godina po primorju je ustaška emigracija podmetala požare, i to je ovim "domoljubima" to bilo normalno. A zbog čega sada meni ne bi bilo normalno da "jugoslaveni" vraćaju revanš? Bio sam u 5'oj armiji JNA u to vreme u jedinici koja je bila obučena za gašenje požara i znam šta pričam.

 5. Lazar says:

  Komentar je izlišan. Lik je pobegao iz hrvatskog pandana Laze Lazarevića, pa pravo na televiziju...

 6. Hrvomor says:

  Domazet-ludi katolički srbin

 7. RS says:

  Srbija od Skadra do Zadra!

 8. RS says:

  Troimeni Srpski narod.....

 9. Dragan says:

  Budaletina.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *