ХРВАТИ ИМАЈУ ПАКЛЕНИ ПЛАН – ОПЕТ ПРОТИВ СРБА: Хрватска спремна да плати кауцију за Тачија и остале терористе ОВК

HRVATI IMAJU PAKLENI PLAN – OPET PROTIV SRBA: Hrvatska spremna da plati kauciju za Tačija i ostale teroriste OVK

4 maja 2021

Državni službenik Hrvatske Ermina Ljekaj Prljaskaj izjavila je da je Hrvatska podržava tzv. Kosovo i da je raspoložena da obezbedi kauciju za Hašima Tačija i druge haške pritvorenike.

Dodala je da će hrvatski ministar spoljnih poslova u četvrtak boraviti u poseti Prištini.– Postoji mogućnost da Hrvatska da garanciju, za sada nema zvanične ponude. Verujem da je Hrvatska raspoložena i u četvrtak će ministar spoljnih poslova postiti (tzv.) ministarstvo spoljnih poslova u Prištini – rekla je Ljekaj Prljaskaj u emisiji „Frontal“ na T7.

Između ostalog je rekla da Hrvatska lobira za liberalizaciju viznog režima za građane tzv. Kosova.

Bivši komandant OVK na području Košare, Hisen Beriša, izjavio je juče da posle Slovenije i Austrije, Hrvatska nudi kauciju za haške optuženike.

Naveo je da je hrvatski predsednik Zoran Milanović ponudio da bude jemac u Specijalnom sudu za puštanje bivšeg predsednika Hašima Tačija i drugih, da se brane sa slobode.

– Moj prijatelj iz Hrvatske rekao mi je da je hrvatski predsednik ponudio da bude garant za puštanje na privremenu slobodu za sve koji su tamo – rekao je Beriša.

(Kosovo online)

KOMENTARI13 komentara

 1. Gardista says:

  Bolestan narod

 2. Si Ju Leter Aligeder says:

  Vala ako, i mi smo preko Vučija ispljunuli hrvaćanima na ruke milionče evra da se pomognu zbog zemljotresa, sada oni nama vraćaju ali samo zemljotres. Zašto Tači da trune u zatvoru kada može da nastavi svoju borbu protiv još to malo srba tamo. Trebaju tim srbima da podmetnu albanke i albance i da nas asimiluju što oni već uglavnom i jesu učinili. I Tači je dokazano poreklom Srbin, eto vidite ne?

  • persida says:

   Taci bi bio idealan predsednik hrvatske robijasnice.

 3. Black says:

  Veliki vođa, poglavica velikih separatista Tači biće oslobođen, ratna sekirica u Hagu biće zakopana a u srpskom kosmetu će se otkopati. Samo još da popuši lulu mira tim sucima u hagu.

 4. miliorad5 says:

  ustaše se plaše potencijalnog svedočenja šiptara u hagu zato što su do guše umešni u mafijaške operacije u alabaniji i na kosovu,plus žele da po svaku cenu gurnu šiptare oružano na srbiju.Ali preslabi su oni za takve oparacije a englezi su DALEKO a biće još dalje od lijepe.Stvari se menjaju,još uvek sporo ali ubrzava se i gamad vidi da im nailaze problemi.Dobro oni znaju koliko je tanka priča na kojoj sede i šiptari na kosovu i ustaše u hrvatskoj,tanka je ko aluminijum na kiselom mleku i zato panika, i zato napadi, po sistemu što gore to bolje, samo anarhija te organizacije može da drži na POLITIČKOJ površini i vlasti jer oni su mafija i teroisti, i nemaju uopšte kapacitete da se politički organizuju,njih to ni ne zanima jer im je "politička" platforma NEPRIHVATLJIVA većini normalnih ljudi kojima bi da se nametnu,jednostavno procenat patoloških psihopata u svakoj ljudskoj populaciji je minimalan i ZATO su oni uvek MANJINA LUDAKA koja može da napravi monsturozne stvari i štete ali nikada neće uspeti da budu politički POKRE.Znaju oni to:)

 5. Istina says:

  Vreme za naplatu neumitno dolazi. Hrvatijanaca vise biti nece.

  • Karital says:

   Beži bre u narodnu kuhinju da ne crkneš od gladi.Ti bedo da nekom pretiš!

   • Čist je ko Suza says:

    Ma ne šefe, ne preti on tebi već momak zna da je Istina da će svako od nas dobiti plaću po delima svojim ne? Zar ne piše to u Bibliji kao istinita reč Boga Oca i Njegovog Sina, pa ti sad vidi i pazi se koga marširaš. Sećaš li se "Oluje" doly bell?

    • Pravda says:

     Za oluju ce hrvatijanci tek da plate, vreme naplate neumoljivo dolazi.

   • Pravda says:

    Ne pretim no konstatujem, a siguran sam da si ti mnogo blize toj kuhinji no ja. Kako cujem u Kromanjoniji je velika promaja, nestaje hrvatijanaca.

    • Karital says:

     Istina, pokupiše sve vanzemaljci.Nema više hrvatijanaca!Na tvoje znanje, naš gradonačelnik proširuje školu i dječji vrtić.Da nije to radi smanjenja hrvatijanaca?Oluja dođe i prođe.Tko se na vrijeme ne skloni...pokisne.

   • Velika Metla says:

    Kapitalac, sreća tvoja što za stid i sramotu ne znaš, kao uostalom i svaki pokatoličeni otpadak od srbstva, inače bi već odavno lipsao.

  • Veliki brat says:

   @Istina Ja se tebi čudim. Kako vi sami tvrdite, Hrvati su vas pobili oko 1 milijun u Prvom svjetskom ratu, ustaše i partizani preko 1 milijun u Drugom svjetskom ratu te su vas razbucali na proste faktore u zadnjem ratu... i ti još jadan vjeruješ da imaš ikakve šanse protiv Hrvata. Stvarno si naivan.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *