HRVATI IZMIŠLJAJU SENZACIJE: U Beogradu bio Putinov dvojnik

HRVATI IZMIŠLJAJU SENZACIJE: U Beogradu bio Putinov dvojnik

20 oktobra 2014

1820285059543ffefac2db4023243148_640x427Dolazak ruskog predsednika Vladimira Putina u Beeograd i grandiozna vojna parada u glavnom gradu Srbije nikoga nije ostavila ravnodušnim u celom regionu a i šire. Izgleda da je Putinova poseta najviše impresionirala susede Hrvate koji su brže bolje krenuli i sami da razmišljaju o svojoj vojnoj paradi.

Ako i naprave paradu Hrvati ipak jedno neće moći a to je da im gost bude Putin i izgleda da to neke u „lijepoj njihovoj“ posebno boli pa se tako u nekim medijima u Hrvatskoj pronela „senzacionalna vest“ da u Beogradu na paradi nije bio Putin nego njegov dvojnik!

Pojedini portali i forumi su tako juče preneli „senzaciju“ da je u Beograd došao Putinov dvojnik koji se zove Jurij i koji frapantno liči na ruskog predsednika i „menja“ ga po potrebi  u nekim „manje važnim državničkim obavezama“. Tako je po Hrvatima Vladimir Vladimirovič još u četvrtak 16. oktobra bio na putu za Milano a Jurij je bio u Beogradu na paradi.

Istini za volju, ovakvu neozbiljnu vest nije u Hrvatskoj preneo nijedan relevantni medij već samo forumi i društvene mreže ali nema sumnje da su naši susedi još jednom pokazali u praksi narodnu mudrost „da je jesti kiselo grožđe“…

(Pravda)

KOMENTARI2 komentara

  1. nevjerojatno says:

    -D -D Da" boli nas" ali boli nas k. !!!!!!!!!!!

  2. Zapadnjak says:

    Zar ti nevjerojatno nisi....žena,u tom slučaju bi te trebalo boliti nešto drugo -:)))

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *