ХРВАТИ НЕВОЉНО ПРИЗНАЛИ: Србија победила у рату за вакцине

HRVATI NEVOLJNO PRIZNALI: Srbija pobedila u ratu za vakcine

12 februara 2021

HRVATSKI RTL emiteovao je prilog u kome se navodi da je Srbija pobedila u ratu za vakcine.

– Dok se u Hrvatskoj vakcinisalo jedva 60.000 ljudi, u Srbiji je vakcinu primilo deset puta više stanovnika – ovim rečima počeo je uvod u prilog kojim se hvali Srbija.Dalje se navodi da je ispred Srbije u Evropi samo Velika Britanija, a u svetu samo Izrael, SAD i UAE.

U prilogu se kaže da o Srbiji priča ceo svet, a da Predsednik Vučić i premijerka Ana Brnabić daju intervjue za svetske medije u kojima se izveštava o uspehu Srbije.

KOMENTARI11 komentara

 1. šiško says:

  Oooo, Bože me sačuvaj i pomozi!!! Ovi hrvati su glupi ko noga od stola ako misle da će to kod nas upaliti. Psihopata ih zamolio, oni izašli u susret svom oveku pa mu udarili propagandu s boka i mi sad treba da se upecamo na taj tupavi mamac?! Ne može se tako sa narodom!!! Ostavke, more, i ništa drugo!!!

 2. Muta says:

  i to nas zabole za hrvoje i sta oni misle..

 3. Istina says:

  Pokusni misevi.

  • Rista says:

   eksperimentalni...da prostite na izrazu.

 4. Zoran says:

  Cime se budala ponosi, toga s epametan stidi.

 5. Srbija cveta says:

  Srbija i može da pobedi samo u takvim stvarima, kao što su samoubistvo, samouništenje i slično. Ne?

 6. Rista says:

  Neverovatno, ali istinito. U zadnjih 100 godina Srbija uvek pobeđuje tamo gde ne treba. Toliko su nas uneredili, da nam već i podmeću pobede.

 7. Bogumil says:

  E moji dragi Srbi... Ako je ovo naša pobeda onda mi recite kakva je razlika između vakcinacije i Jasenovca? Na žalost, Hrvati u poslednjih 100 godina uvek i u svemu pobeđuju.

 8. Uskok says:

  Nelagodno je kad te prijatelj hvali, al kad te neprijatelj hvali-z n a j da je v r l o loše. Samo razmisli š t a?

 9. Si Ju Leter Aligeder says:

  O kakvom se ratu radi? Ko prigrabi više vakcina u svoju zemlju i izvrši veću "imunizaciju" (čitaj eutanaziju) dobija više love od bilovog SZO-a koji ulaže u razvoj covid-a u takvim zemljama, a drug bily tek očekuje mnogo jači virus, a sam SZO koji daje državnicima da vrše "imunizaciju" kontradiktorno tvrde da ne veruju da će ljudima pomoći bilo kakva imunizacija. Krizni štabovi svetskih vlada su kopija bily-jevog zahteva "maske i imunizacija." A ne znate šta je sledeće? E, toje rekao drug billy, sledeće je svetska vojno milicijska patrola za zaključavanja i kontrolu kretanja na svetskom nivou, tako je rekao čovek. Mislim čovek-zver. The billy the beast. Dakle ovo jeste rat a koji stiču lovu jesu državnici koji su u tom slučaju i ratni profiteri.

 10. Lud zbunjenog says:

  Da je to dobro, zar neko misli da bi to nama pripalo? Farmakomfija je iskoristila priliku što joj se žrtva sama podmetnula. Nekome je važno da bude lider u regionu, pa makar u uništenju nacije.(zamalo ne rekoh: sopstvene).

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *