ХРВАТИ ОПЕТ НАПАЛИ СРПСКЕ СПОРТИСТЕ! „Извукли су нас напоље, ударали по аутомобилу и за длаку смо избегли линч!“

HRVATI OPET NAPALI SRPSKE SPORTISTE! „Izvukli su nas napolje, udarali po automobilu i za dlaku smo izbegli linč!“

7 novembra 2016

sp-damir-mikec_620x0

Nekoliko srpskih takmičara je tokom mitinga u Solinu izbeglo ozbiljan fizički napad. Sve se desilo u subotu na parkingu u Splitu, kad se grupa strelaca iz Srbije u kojoj su bili Damir Mikec, Duško Petrov, Zoran Vujić, Srđan Jovanović i hrvatski reprezentativac Uroš Kačavenda vraćala sa večere.

– Kad smo na parkingu prošli kraj sedmorice mladića, krenuli su za nama. Kad smo ušli u automobil, potrčali i su, počeli da viču, prete i stigli su nas. Pokušavali su da otvore svaka vrata, izvuku nas napolje, udarali su po automobilu. Na sreću uspeo sam brzo da upalim automobil, a posle su još pedesetak metara trčali za nama. Ne znam kako su prepoznali da smo iz Srbije, jer nismo imali beogradske tablice, možda po nalepnici za registraciju na staklu. Za dlaku smo izbegli napad. Bitno je da smo prošli bez povreda, ali svi smo bili vrlo uznemireni – opisao je Mikec drugog dana 14. mitinga „Salona open“ ponovo, kao u subotu, ostvario ubedljivu pobedu vazdušnim pištoljem. Sem njega, od naših takmičara strelaca medaljom se juče okitila i Brankica Zarić, i to bronzanom, takođe pucajući iz pištolja.

KOMENTARI10 komentara

 1. VUK says:

  jadni ti hrvati koliko njima nije dobro sta reci jednostavno pacenici

 2. Kosovac says:

  Još 1990. godine, onaj fudbaler „Hajduka“ je rekao: „Šta je Srbi, koliko vas mi koljemo, vi i dalje hrlite kod nas“. Ovi sportisti možda tada nisu ni rođeni, a ovi jugonostalgičari im to nisu ispričali. Samo su ih poslali u Split.

 3. tinman19 says:

  Dobro su prošli, obično nekoliko grupa osigurava ovakvu ugodnu dobrodošlicu na mjestima po kojima se kreću sportaši iz Srbije. Ništa čudno za Split, splićani ne žele vidjeti srbina na papiru a kamoli na parkingu usred Splita. Idući puta neka idu autobusom s bosanskim tablicama, neće upadati u oči. A najbolje je da nikada ne idu u Split.

 4. Alels says:

  Sto nezgazi bar jednog mamicu jim ustasku

 5. 369 ppp says:

  Ovi vaši trofaznjaki su se nekom grdo zamjerili.......kad su ih poslali u SPLIT.....Neeemmmmaaaa tamo bre ovo , bre ono , to opraštamo samo srbijankama kojih je svake godine ko ""pasulja""., koje Dalmoši štepaju.

 6. ‚1‚čuj says:

  SRBI, STVARNO STE NAJOMRAŽENIJA NACIJA NA SVETU. RAZMIALITE UZROKE TOME. OVO SE DEŠEVE ODAVNO .JOŠ PRE 50 GODINA, ZNAM ĆIVEO SAM U ZADRU NAJUŠTŠKIJEM GRADU. I ONDA OVE REPRESALIJE PREMA SRBIMA NISMO SHVATALI OZBILJNO, ALI ONDA JE JOŠ BILO VREME UDBE, CENTALIZACIJE, SVE DO 199O-TIH. OSVESTITE SE SRBI KONAČNO, ZAR JEDNOM MALOM ŠAČICOM NARODA, NEZNATNOM NA BALKANU, BEZ SOPSTVENE ISTORIJE, VREDNOSTI INDIGNITETA, IIDENTITETA,DOZVOLJAVATE DA VAS OVAKO PONIŽAVAJU. NAROD KOJI MOŽE DA STANE U TRI ČETVRTI BEOGRADA, TOLERIŠETE DA PLJUJE NA VELIKI SRPSKI NAROD? SRAM VAS BILO SRBI PIČKE JEDNE. BRAVO HRVATI, NASTAVITE DA JEBETE I DALJE GLUPE SRBE KOJI I NEPRIHVAĆENI, OMRZNUTI HRLE NA VAŠE MORE. UBIJAJTE IH. SAMO NAPRED.

  • milovan says:

   Beograd i Srbija su jos uvek pod jugokomunistickom okupacijom.

 7. Paštrović says:

  Izgleda da je Duci u pravu, bar što se tiče moralnih načela NAŠIH sportista. Povraća mi se od utakmica između naših i njih, ali koliko vidim, to našima nimalo ne smeta. A što bi im smetalo, kad komplet svim Srbima ustaška zastava sasvim OK? Ko jebe sve one NAŠE koji glavama platiše to što su NAŠI! Jedino je važno da mi njih, tu pasju sortu, potučemo u nekoj tekmi. Ovome kraja nema, pa makar neki od naših i glavom platili. A ni to ne bi bila prvina, jel' tako - braćo i sestre?

 8. G.D says:

  haha cigani vlaski malo smo vas pokali u JASENOVCU pa moramo da nadoknadimo! Uskoro otvaramo JASENOVCE u svakom gradu smrdije! Samo smrdijanke cemo postedet one vole da se fuckaju sa gospodarima Hrvatima! Oplemenit cemo im krv i stvoriti novu arijevsku rasu. Hahaha

  • Kosovac says:

   G.D,….. Ćibe, pseto Hrvatsko.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *