ХРВАТИ СЕ БАВЕ НАМА, а код њих КОРОНАВИРУС дивља… ТЕСТОВИ НЕСИГУРНИ, НЕ ЗНА СЕ БРОЈ БОЛЕСНИХ….

HRVATI SE BAVE NAMA, a kod njih KORONAVIRUS divlja… TESTOVI NESIGURNI, NE ZNA SE BROJ BOLESNIH….

15 aprila 2020

Pulmolog i član Kriznog štaba prof dr Branimir Nestorović rekao je jutros da svaka respiratorna epidemija traje oko 2 meseca, što znači da će Srbija savladati korona virus početkom maja.

– Ali i posle tog datuma, stariji će morati da nose maske i to verovatno još dugo, upozorava poznati lekar.

Nestorović je oštro demantovao tvrdnje iz regiona da epidemija u Srbiji nije pod kontrolom.– Hrvati rade nepouzdane, brze testove, imaju lažni broj negativnih nalaza, a bave se nama! Mi te jeftine testove nismo hteli ni da uzimamo, odlučili smo da radimo dijagnostiku sa najboljim PCR testovima, čiji se rezultati duže čekaju ali su jedini tačni. I zbog sigurnosti pacijenata, mi ih čak i ponavljamo. Zato i imamo procentualno mali broj preminulih i verujemo da će tako i ostati – tvrdi Nestorović.

Virus je sve slabiji, a kuriozitet je da su američki lekari potvrdili ono sto je Nestorović od početka zagovarao da se oboleli od upale pluća okreću na stomak jer im to spasava život.

Poznati doktor kaže da i dalje ne razume da u Srbiji postoje oni koji žele da nam bude što gore:

– Ne mogu da razumem da je nekom drago da Srbija ima problem, ali moram da ih razočaram: dobri smo, mnogo boljih od nekih drugih i izborićemo se – zaključio je Nestorović.

KOMENTARI10 komentara

 1. Portopranco says:

  Što dalje od rvata,što dalje od tih lažljivaca i licemjera.Oni će požderati sami sebe.Evo načelnik Murtera javlja da se za Murter danas ukida karantena,a župan iz Šibenika koji je za to područje nadležan kaže da nema pojma o ukidanju karantena.Iz Zagreba javljaju da nemaju pojma ni o jednom ni o drugom.Kad je neko lud,ne budi mu drug.

 2. Kulak says:

  Kad u Zagrebu umre njih 100,oni objave da je umrlo "dvoje". Ostali kao nisu umrli od koronavirusa već od nečeg drugog.A za te ostale se ni ne javlja da su umrli,to nije bitno.Od nacije izmišljene povijesti,izmišljenih kraljeva i izmišljenih država niko ništa drugo nije ni očekivao.

 3. Gagi says:

  Kazu pametni ljudi da je zivot ljubav, najveci svetski umovi su kroz svoja dela i radove to pokusali da objasne. Sve svetske ideologije svoja ucenja zasnivaju upravo na ljubavi. Postoji jedan narod koji svoj zivotni opstanak zasniva na mrznji. Takvima su ih napravili oni kojima sluze bezpogovorno, nisu imali puno opcija,ili da mrzis samog sebe ili jama. Ta jama je toliko strasna da im je uvek pred ocima, mrznja prema Srbima je u stvari mrznja prema toj jami. Njihovi zivotni dobrotvori su ih ubedili da je jama sama po sebi nesto najstrasnije sto postoji, nisu strasni oni koji ih u tu jamu preklane bacaju. Nekako ispada da je onima u jami mnogo bolje,oni su casno otisli ne mrzeci sebe i svoje pretke, tesko je ovima koji su ostali, sami sebe mrze zbog toga a usput mrze i Srbe jer oni nemaju njihovu moralnu muku. Uvek je to tako kada si neko sto nisi mogao biti,ceo zivot prodje u gnevu od sopstvene slabosti i strahu od djelatove kritike.Pomalo razumem te ljude koji su preklani a u stvari su zivi, razumem njihov gnev i ljubomoru na nas zivot bez tog opterecenja, nije lako ziveti u kuci za koju znas da nikada nece biti tvoja bez obzira sto savesno postujes kucni red.

 4. Karital says:

  Vidi,vidi kako naši romanovlasi prate šta se dešava kod nas.Mora da su negdje u blizini?

  • Biogradlija says:

   ROMANOVLASI? A da nisu to oni koji se danas izjašnjavaju kao "hrvati"? Pročitaj malo talijanskog autora koji se zove Alberto Fortis.Od 1771. do 1773. tri puta je obišao Dalmaciju i objavio čuveno djelo Put po Dalmaciji (Viaggio in Dalmazia).Detaljno je opisao naselja i stanovništvo Dalmacije.Alberto Fortis tvrdi neoborivo i činjenicama dokazano da u Dalmaciji u to vreme živi narod koji se zove MORLACI ili VLASI.Niko mu u Dalmaciji tada nije rekao da je hrvatske nacionalnosti.Niko,apsolutno niko,ni jedan jedini čovek nije mu tada u Dalmaciji rekao da govori hrvatskim jezikom.To tada jednostavno nije ni postojalo.Kako su se u Dalmaciji nakon 1773.pojavili ti nekakvi "hrvati" i ko ih je i kako od tih MORLAKA ili VLAHA sklepao,to tek treba biti razjašnjeno.

   • Karital says:

    Moguće je, sve je moguće i da smo ja i Portopranc rod.Bliži od tebe i njege jer mi smo Morlaci-Vlasi.

    • Portopranco says:

     Pusti zeca,ubi Vlaja!

    • Biogradlija says:

     Ima i nešto Arbanasa naseljenih oko Zadra.Oni se isto trenutno izjašnjavaju kao "hrvati".

 5. Danijel says:

  Opet hrbatsko agresorska ustaska politika a mi stalno pasivni i cutimo ko cuti daj muti... moramo preci u akcije medijske, politicke, kulutroske poreklo.njihovo i dalamcije, sportsko, skolsko, drustveno generalno pa i vojno.i prehrambeno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *