Hrvati slave „Oluju“, a mi, hronično slavimo genocid nad nama samima

Hrvati slave „Oluju“, a mi, hronično slavimo genocid nad nama samima

20 avgusta 2013

slika olujaPiše: Igor Vlahović

Hrvatska slavi “Oluju”, dan, koji obeležava etničko čišćenje jednoga naroda, dan koji obeležava genocid,…dan u kom je, mučkom rukom ustaškog dželata, na hiljade Srba proterano sa svojih viševekovnih ognjišta, a oko 1.700 njih, izgubilo svoje živote.

Ta, Hrvatska, koja je, od skoro, članica Evropske Unije, naddržavne tvorevine, čije su centralne vrednosti, mir, tolerancija, poštovanje jednakosti, demokratija, i, samim tim, spadaju u glavne preduslove za kolektivno samoubistvo jednog naroda, tj. ulazak u nju.

Iako nisam vaspitavan u komunjarskom, već u Hrišćanskom i Pravoslavnom duhu, od malena, naučen sam da ljude ne delim, po boji kože, po verskoj i nacionalnoj pripadnosti, po seksualnoj orijentaciji, pa tako, medju svojim poznanicima, imam i nekolicinu poznanika iz Hrvatske, koji žestoko osudjuju ovaj genocid, kao i njegovo današnje proslavljanje.

Ali, mnogo je više onih, koji ga, uz zvuke Tompsonovih klerofašističkih skladbi i litre pive, zajedno sa svojom visoko demokratičnom EU, proslavljaju, i tako skupa, po ko zna koji put u istoriji, pred čitavim svetom serviraju taj licemerno grozan prizor Zapadnog zla.

Ono što je, u celoj ovoj priči, daleko tragičnije, stiče se utisak da je srpska javnost i većina srpskog naroda, gotovo zaboravila na ovaj težak genocid, pokazavši time – svoju moralnu i duhovnu čistotu. Stiče se utisak da su Srbi zaista Narod nebeski. Stiče se utisak, da smo bolji od mnogih, a kamo li tek od Hrvata,…Ali, nažalost, stiče se pogrešan utisak!…Štaviše, gori smo, jer, za ovih 18 godina, nijednom se ne pobunivši, pred Ujedinjenim nacijama, raznim NVO sa tla EU i sl. Zapadnim, lažno- mirotvoračkim organizacijama, protiv proslavljanja ovog genocida, kao i, ono daleko ozbiljnije, dopuštajući, evo već 13 godina unazad, našim vlastima, satkanih od bulumente Zapadnih plaćenika, koji po diktatu Zapada, protivustavno predajući, jednu po jednu, srpsku teritoriju, bestijalno ruše srpsku državu, kako bi je, poput svih plaćenika, zarad svojih ličnih iteresa, gurnuli u tu visoko demokratičnu EU, mi, zapravo, hronično slavimo genocid nad nama samima.

Imamo li mi, uopšte, zdravog razuma? Možda smo i svesni sve te zapadne licemerne grozote. Možda smo i svesni svog tog zapadnog zla, čije smo, uz saučesništvo naših vlasti, satkanih od bulumente Zapadnih plaćenika, evo već 13 godina, sve veće žrtve. Ali, samo biti svestan zla, nije isto što i delovati u pravcu njegovog iskorenjavanja.

Ne dozvolimo da, aminovanjem naše evropske budućnosti, u potpunosti, kao narod, izumremo!!!

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *