ХРВАТИ ТОТАЛНО ПУКЛИ: Авиони Ф-16 нису исправни! ИЗРАЕЛЦИ ИХ ПРЕВАРИЛИ

HRVATI TOTALNO PUKLI: Avioni F-16 nisu ispravni! IZRAELCI IH PREVARILI

16 novembra 2018

Hrvatska je nedavno tokom proslave zločinačke akcije „Oluja” predstavila izraelske F-16, ali od 12 novih lovaca neće biti ništa, prenose hrvatski mediji.

Oni pišu da je zapelo sa grancijama, tj. Američka kompanija „Lokhid Martin“, koja proizvodi pomenute letelice, odbila je da izda potvrdu za izraelske avione, takozvani SLEP program za produžetak života F-16 „barak“ koji jedino uz tu dozvolu mogu da lete narednih 3.000 časova.

Izraelci su pregrađivali F-16 vlastitim nadogradnjama, koje odudaraju od izvornih postavki tog tipa aviona, a iako su prema planu avioni do sada trebalo da budu rastavljeni i poslati u SAD na proveru, to nije urađeno.

Hrvatska je za celi posao namenila više od pola milijarde dolara, a u celu računicu zaboravili su da uračunaju PDV, pa su troškovi narasli za nekoliko miliona.

BONUS VIDEO: HRVATI SU POREKLOM…

KOMENTARI5 komentara

 1. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  Nije ni čudo da ih svi zovu KROmanjoncima :-))) Mentosi.

 2. Deda Micko says:

  Koje gluperde Hrvati, vidi se da su poreklom Srbi.

  • ralence says:

   Ti avioni su leteli neprekidno do danas. Istrošeni su i zastareli za Izraelce. Vek trajanja je im već istekao i zato su jeftino prodati Hrvatima. Za tu uslugu dobili su besplatno nekoliko helihoptera od USA.

 3. Kulak says:

  Nakon 30 godina eksploatacije ti avioni se u pravilu raspadaju. Nacionalistički mitoman i ratni zločinac damir krstičević koji je u Mrkonjić Gradu pobio nenaoružane civile, kupnjom tih raspadajućih kanti uvalio je rvacku u tešku govnjaru.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *