Hrvati tvrde da je Slobodan Milošević živ i da je sa porodicom u Rusiji?

Hrvati tvrde da je Slobodan Milošević živ i da je sa porodicom u Rusiji?

18 januara 2014

milosevicev-grobHrvatski internet portal Dnevno.hr objavio je tekst pod naslovom“ Je li Slobodan Milošević uopće umro i živi li i danas u Rusiji zajedno sa svojom obitelji?“ u kome navode niz „nelogičnosti“ zbog kojih sumnjaju da je Milošević živ.

– Nedvosmisleno njegova je „smrt“ 2006. mnogima odgovarala. Međutim, sama činjenica da niko nije vidio njegovo mrtvo telo (osim patologa Holanđanina, Rusa i Srbina), zatim priča da je u njegovom telu nađen lek koji izaziva stanje potpune obamrlosti, neke vrste dubokog sna – nalik smrti, kao i saznanje da niko nikada nije hteo ekshumirati njegovo telo kako bi se demantovale sve te brojne teorije zavere, otvaraju vrata sumnji da je najveći Milošvić i danas živ – piše ovaj sajt.

Novinar dalje navodi da je Miloševićeva smrt iscenirana da bi se uništili dokazi u postupku Hrvatske protiv Srbije za genocid.

– Realno, takav ishod odgovarao je mnogima, jer prekid sudskog procesa u Hagu osim Srbiji – državi koja se nalazila pred optužbom za genocid, išao je na ruku i mnogim svetskim centrima moći koji su bili upleteni u krvavi sukob na području bivše Jugoslavije, a kojima je pretilo otkrivanje, jer su bile otvorene tajne jugoarhiva. Jasno sve je to s vremenom podgrejalo priču kako Milošević nije umro u Haškom pritvoru, nego je njegova smrt zapravo iscenirana na što su upućivali brojni dokazi – tvrdi autor.

Kao sledeći dokaz da je Milošević živ, Hrvati navode to što porodica ne obilazi grob:
„Budući je Milošević pokopan na prilično neobičnom mestu, budući nitko nije vidio njegovo mrtvo telo (osim službenih patologa) i s obzirom da njegov grob danas niko od njegove porodice i najbližih saradnika uopšte ne obilazi, nije nemoguće da i Milošević kao i cela njegova porodica (supruga, kći, sin i brat) živi u Rusiji.

Zanimljivo je da hrvatski novinar spominje i Miloševićevog brata Borislava koji je preminuo početkom 2013. godine?!

Portal „Dnevno“ tvrdi da patalozi koji su navodno izvršili obdukciju Miloševića ni ne postoje.

– Upravo je neverovatna činjenica da imena i adrese patologa s VMA (pukovnika Ilića i Milosavljevića) nema u niti jednom imeniku i adresaru u Srbiji. Četiri meseca pre iznenadne smrti Miloševića je u Hagu pregledao tim od troje specijalista – kardiolog iz Francuske, specijalista za krvne sudove iz Rusije i otorinolaringolog iz Beograda koji je na suđenju bio svedok odbrane. Oni su predložili da Milošević ode na pregled u Rusiju u poznati specijalistički institut Bakuljev, ali sudsko veće je to odbilo. Nekoliko dana kasnije Milošević je navodno umro, a indikativno je i to da je Borislav Milošević samo nekoliko dana nakon bratove smrti otišao u Moskvu na Institut Bakuljev  – plete se mreža hrvatskog novinara teoretičara zavere.

U tekstu se pominje i povezanost Miloševića sa KGB, kao i da je interes CIA i drugih tajnih službi bio da Milošević ne bude osuđen. Oni veruju da je Holandija odigrala ključnu ulogu u „evakuaciji“ Miloševića kako bi izbegli odgovornost holandskog kontigenta za „genocid u Srebrenici“.

Portal koji je objavio sporni tekst je sklon promovisanju ustaške ideologije, a kroz svoje tekstove je podržavao napade na ćirilicu u Vukovaru.

(Pravda)

KOMENTARIJedan komentar

  1. Smilja Janković says:

    JA to tvrdim već godinamam d aje živ!Pa brat mu je bio ambasador u Rusiji! Sve je rečeno time!PA ne bi Putin dozvolio da se zapad na takav način obraunava sa Miloševićem! :*

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *