Хрвати у ПАНИЦИ: Вучићев пријатељ Путин долази у Београд и доноси НАОРУЖАЊЕ! Усташе ДРХТЕ од „Ми-35“

Hrvati u PANICI: Vučićev prijatelj Putin dolazi u Beograd i donosi NAORUŽANJE! Ustaše DRHTE od „Mi-35“

14 oktobra 2018

Hrvati su ogorčeni najavljenom posetom ruskog predsednika Vladimira Putina Srbiji.

Hrvatski mediji se ovom posetom bave sa pažnjom, a Putina su nazvali ličnim prijateljem srpkog predsednika Aleksandra Vučića.

– Putin i Vučić će, osim o naoružavanju razgovarati i o ekonomiji i zajedničkim gospodarskim projektima, ruskim investicijama, infrastrukturi, ali i o pronalaženju rešenja za Kosovo i Republiku Srpsku. Blago nama – piše jedan hrvatski portal.Podsetimo, predsednik Ruske Federacije Vladimir Vladimirovič Putin dolazi u Srbiju na Srpsku novu godinu, 13. januara sledeće godine, potvrđeno je juče iz više odlično obaveštenih diplomatskih izvora.

Putin će u Beogradu, kako tvrde naši sagovornici, sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, između ostalog, potvrditi dogovor o isporuci modernih borbenih helikoptera “Mi-35“ za Vojsku Srbije.

(Srbija Danas)

KOMENTARI3 komentara

  1. Deda Micko says:

    Opet zamajavanje gladnog publikuma, koga zanimaju helikopteri, dajte deci u Srbiji da jedu, majkama da mogu da ih podizu, dajte ocevima makar robovsku platu. Sta me briga sta rade Rusi, Ameri, Kinezi, Izraelci. Bas me zabole.

  2. danka says:

    VLADIMIR VLADIMIROVIĆ PUTIN JE ISKLJUČIVO PRIJATELJ SRPSKOG NARODA!!!!! trenutni predsednici vlasti u svim zemljama PUTINU SU SAMO PARTNERI!!! ŽIVEO PUTIN!!!

  3. živoder iz Oseka i Ovčare says:

    Ovaj Mi-35 je odličan za "košenje" i proizvodnju mesa a za salatu ćemo lako.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *