ХРВАТИ У ВЕЛИКОМ ПРОБЛЕМУ! Преварили и слагали ПАПУ!

HRVATI U VELIKOM PROBLEMU! Prevarili i slagali PAPU!

9 novembra 2016

VATICAN-RELIGION-POPE-ASSUMPTION

Kaptol katoličke crkve u Hrvatskoj obmanuo je papu Franju, jer Alojzije Stepinac nije ubijen, već je umro od raka krvi, piše zagrebački nedeljnik „Nacional“, a prenosi portal Index.hr.

Nacional piše kako je reč o svetskoj ekskluzivi, tvrdeći da poseduje Stepinčevu istoriju bolesti, tajne izveštaje Vatikanu i lekarsku ekspertizu koje demaskiraju najveću obmanu katoličke crkve u Hrvatskoj.

Ovaj nedeljnik ističe da je Stepinac umro od raka krvi, pozivajući se na ekskluzivni dokument koji dovodi u pitanje zahtev za njegovu kanonizaciju.

116130_stepinac_f-1

Alojzije Stepinac u zatvoru u Lepoglavi nije trovan, nije zračen smrtonosnim zracima i, osim što je lišen slobode, nije zlostavljan nikakvim tajnim sredstvom komunističkog režima, navodi Nacional, ističući kako Juraj Batelja i drugi katolički propagandisti koji tvrde da je „Stepinac ubijen“ teško obmanjuju hrvatske katolike, ali i ceo svet.

Nacional navodi kako njihovo otkriće direktno utiče na rad Vatikanske komisije za dijalog katolika i pravoslavaca u vezi sa eventualnom kanonizacijom Stepinca i ističe da su tvrdnje o Stepinčevom trovanju i zračenju proizvoljne, jer za njih ne postoje nikakvi dokazi!

KOMENTARI8 komentara

 1. Veliki Hrvoser says:

  Crkavo je natenane i u strahu kao svaka kukavica i tako svaki dan pitajuci se da li je taj zadnji, tako umiru svi ustase, tako je i franjo i alija, zbog svojih zlocine,tako ce i ceo ustaski narod da pocrka.

 2. Kulak says:

  Ovo će morati oprati hrvatska lobistica u Srbiji Sonja Biserko.

 3. Kosovac says:

  Ovaj Intermagacin je vrlo sekirljiv portal. Misli ako se dokaže da je ovaj zločinac umro od smrta, onda ne može da se kanonizuje. Ako je umro od komunističkog milovanja, eto sveca, nego šta. Znaju šta znači kad padneš u komunističke ruke.

 4. punca ... says:

  Ko je kriv Srbima ako im je draži novac od zemlje njihovih predaka ili otadžbine ? Ko brani Srbinu da rodi troje ili četvoro dece? Apsolutno niko. Što Srbin-komunist -če-tnik može biti vele- izdajnik , to niko ne može. Fuj. Što Srbin-komunist -če-tnik može biti izdajnik , to niko ne može. Fuj. Što Srpkinja - -če-tni-ška sestra može biti ......, to niko ne može. Fuj. Bog je rekao "napuni zemlju i vladaj njome". Ako ne napunimo zemlju, nećemo ni vladati njom, nego ćemo biti proterani. Prosto i jednostavno.

 5. micky says:

  Velikog demona ne mogu da slazu. Ali glumi da ne zna. E jebygasad. Ko da smo svi budale.

 6. punca ... says:

  GLOBALNA ZAVJERA : PODELI, ZAVADI PA VLADAJ !!!... Plan Novog svetskog poretka je da se pobiije 5 milijardi ljudi. Postoje mračni ljudi koji misle da treba smanjiti broj stanovnika na Zemlji. To je plan Satane. Sve u svemu, crno nam se piše. RATje za NATO Biznis koji najbolje cveta na Planeti !!!...

 7. Bajetina says:

  Alojzoje je bio cool!!!

 8. triglav says:

  prestupiti će u daeš kod glavosječa. u jasenovcu su već osvojili tehnologiju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *