HRVATSKA: Filmska potera za Srbinom koji je probio granični prelaz

HRVATSKA: Filmska potera za Srbinom koji je probio granični prelaz

16 septembra 2013

Bajakovo_620x0Na graničnom prelazu između Srbije i Hrvatske na Bajakovu u ponedeljak oko podneva automobil srpske registracije nije se na hrvatskoj strani zaustavio, već je probio rampu i nastavio da vozi. Za njim je organizovanapotera, a hrvatska policija je uspela da ga stigne tek posle gotovo 100 kilometara, u Lužanima.

Sve se odvijalo neverovatnom brzinom, kada je automobil došao do hrvatskih graničnih policajaca. Ubrezavši stigao je do mesta gde su stajali policajci i carinici, a kada su granični policajci zatražili da stane, vozač je dao gas. Probio je rampu, prešao preko signalizacije postavljene na putu i projurio u pravcu Hrvatske.

Odmah je organizovana potera za njim. Policajci su ga pratili, ali nisu mogli da intervenišu, zbog brzine kojom je vozio i straha da se ne ugrozi bezbednost ostalih putnika. Pustili su ga da gotovo 100 kilometara prođe autoputem, pre nego što su blokirali put i sprečili vozača da nastavi u smeru Zagreba.

Policija kaže da je reč o 27- godišnjem građaninu Srbije, koji je uhapšen. Razlog zbog čega je probio graničnu rampu policija za sada ne saopštava, a istraga se nastavlja.

NIJE BIO PIJAN

Istragom je utvrđeno da srpski državljanin, koji je probio granični prelaz, nije bio pod dejstvom alkohola,

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *