ХРВАТСKА НА НОГАМА, МИЛАНОВИЋ НА МЕТИ KИЈЕВА ЗБОГ ПУТИНА И РУСИЈЕ! Дмитриј Медведев упозорио Загреб, Милановић експресно реаговао…

HRVATSKA NA NOGAMA, MILANOVIĆ NA METI KIJEVA ZBOG PUTINA I RUSIJE! Dmitrij Medvedev upozorio Zagreb, Milanović ekspresno reagovao…

4 maja 2022

Zamenik predsednika Saveta za nacionalnu bezbednost Rusije, Dmitij Medvedev poručio je hrvatskom predsedniku Zoranu Milanoviću da mu uskoro preti odmazda Kijeva, zbog njegovih stavova o Ukrajini i Rusiji.„O novim neprijateljima Ukrajine„, stoji u naslovu poruke bivšeg ruskog premijera na njegovom nalogu na Telegramu.

Medvedev piše i da „Ukrajina sve više bez ceremonije seda na vrat evropskih sponzora“ i da se „Amerikanci još uvek boje“.

– Jasno je da je uvek malo oružja, plaćenika i novca. Pohlepni evropski čelnici ne žele da izdvoje pravu cifru. Ne cene Trg koji stoji na čelu borbe protiv tiranije ruskog sveta. Sada se evropski čelnici dodaju na popise zabrane na internet stranici Mirotvorac. Tamo su stigli zvaničnici poput hrvatskog predsednika Zorana Milanovića i mađarskog premijera Viktora Orbana. Kao što siročad ne shvataju svoju sreću, ne vole Ukrajinu u punoj snazi. Izvolite, sada ste naši neprijatelji! Patite – piše Medvedev, preno je hrvatski portal Index..

Medvedev piše i o „odmazdi Kijeva“.

– Takvom će brzinom uskoro, upravo u evropskim prestonicima, ukrajinski nacisti lično izvršiti represiju protiv nepoželjnih gazda i “odvojiti jaganjce od jaraca“. Iz tog razloga predsednici i premijeri Francuske, Nemačke, Italije i ostalih – oprez. I vi ste sumnjivi – zaključuje Medvedev.

Mirotvorac je baza podataka ekstremističke ukrajinske internet stranice na kojoj je nedavno završio i Milanović, a on je tamo optužen za „humanitarnu agresiju na Ukrajinu, pomaganje ruske agresije, distribuciju ruske propagande i podržavanje i opravdavanje ruske agresije na Ukrajinu“, navodi hrvatski portal.

Hrvatski predsednik Zoran Milanović odgovorio je danas bivšem ruskom premijeru Dmitri Medvedevu na upozorenje, da ga čeka odmazda Kijeva zbog stavova o događajima u Ukrajini, porukom da nije na strani Rusije, da ne poznaje Medvedeva i da ne želi da se „peca“ na takve udice.

– Da se sada stavljam između Medvedeva i nekakvih ludaka u Ukrajini ili ludaka u Rusiji. To nije moj svet, ja sam na strani Hrvatske. Pokušavam za hrvatski narod iskamčiti što više – rekao je Milanović u Vukovaru, preneli su hrvatski mediji.

Hrvatski predsednik je ovim povodom ponovo podkačio premijera Andreja Plenkovića rekavši:

– Tretiraju nas kao budale, kao naciju trećeg reda, sve to skupa huljski i udbaški podržava Plenković samo da bi se obračunali sa mnom, to je najstrašnije – rekao je Milanović.

Ponovo je prozvao Plenkovića, koji ga je nazvao ruskim agentom.

– Ko je prvi počeo, ko već godinu dana izbegava, bojkotuje? Ko je (general Ante) Gotovinu, Čermaka nazvao udbaškim pudlicama? Ko govori da sam ja ruski agent? Ja s Rusijom nemam veze. Kad je dolazio šef Gazproma u Zagreb, od mene je dobio šut kartu. Ne bojim se ni Rusa ni Ukrajinaca, lako ću ja s pretnjama. Rusi igraju svoju igru, oni su agresor u ovom ratu, a mi imamo kliku na vlasti – naveo je Milanović.

(Informer)

KOMENTARI13 komentara

 1. milirorad5 says:

  ustaše imaju bombu iz rusije i to ne JEDNU,već je trebovana.AKO videla žaba da se konj potkiva pa digla nogu i ona:)

 2. ko says:

  Da li Milanovic shvata sta je rekao?

 3. Milutin says:

  Milanović, kao dobar fudbaler ali koji pravi nepotreban potez više. Ako te neko uhvati za jajca a ti se odmah isprsi i kaži da to nisu jajca nego Muda. Nema tu mesta za potez više. Kao ja ovo a onaj ono. Nebitno.

  • Željko says:

   @Milutin Zna on točno što radi! Ljevičar koji je postao veći desničar i radikal nego bilo tko, pa laž da nije bio komunista, pa našli kada je bio u Titovoj gardi u Beogradu da je tu primljen u SKJ, što reći osim da je on "kako vjetar puše/duva"! A ni premijer nam ništa nije bolji, jedina država gdje predsjednik i premijer ne pričaju!

 4. Duca says:

  "Sačuvaj nas Bože, kuge, gladi i Hrvata!"

  • Veliki brat says:

   Pogrešno! Izreka je "Sačuvaj nas Bože kuge, gladi, rata i Hrvata".

  • Pravda says:

   kuge, gladi, rata i kurbata, nek se rimuje.

   • Veliki brat says:

    @Pravda Svejedno, ionako je ta izreka izmišljena, jer njeno postojanje nije potvrđeno dokazom.

    • Duca says:

     @Veliki Brat: Nije izmišljeno, ta i takva ploča sa tim natpisom postoji i to ni manje ni više nego u N E M A Č K O J!!!!

 5. Srbski Vitez says:

  Ništa čudno...tipični usRaški bezobrazluk i drskost! Ali, kad dobije jednu vaspitnopopravnu šamarčinu, pitaće se "a zašto"!?

 6. Kulak says:

  Bezvezno lupetalo je Zoka. Funkcija predsjednika republike u rvackoj je nevažna. A i ta rvacka državica je suštinski nebitna.

  • Veliki brat says:

   @Kulak Je li se ti to tješiš da je srpska državica bitnija?

 7. Duca says:

  Pozdrav iz Knina!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *