HRVATSKI AKADEMIK: Masoni spremaju treći svetski rat?

HRVATSKI AKADEMIK: Masoni spremaju treći svetski rat?

17 januara 2014

USA-Mason-Flag-02Emil Čić, član Hrvatske akademije nauka i umetnosti u dijaspori kaže da sa sigurnošću može da tvrdi da masonerija sprovodi planove koji vode prema Trećem svetskom ratu. Do ovog zaključka je došao na osnovu svih do sada pročitanih knjiga na temu masona.

– Sve kada i ne bismo uzeli kao ozbiljan dokaz pismo američkog generala Alberta Pikea upućeno ideologu italijanskog ujedinjenja Maziniju, kojim još u 19. veku najavljuje tri svetska rata, morali bismo da uvažimo činjenicu da je član angloameričkog establišmenta Kerol Kigli u knjizi „Anglo-američki establišment“ opisao kako je britanska masonerija stvarala uslove za Prvi i Drugi svetski rat – rekao je Čić i dodao da je iz takvih istorijskih knjiga vidljivo da su svetski ratovi bili planirani sa ciljem stvaranje britanske predominacije u Evropi i svetu.

A vidljivo je, kako kaže, i to da su britanski imperijalisti za sve buduće operacije u 20. veku planirali da upotrebe SAD gde su premestili svoje centrale i gde su vrbovali bankare i političare.

– Taj plan se ostvario i Amerika danas silovito napada zemlje Srednjeg Istoka sa ciljem da ovlada komunikacijama prije nego što preko Irana udari Rusiju i Kinu. Plan rata već je trebalo da bude sproveden i završen, ali očito da se nešto zakomplikovalo pa su glavne operacije otežane i samim tim i odložene – tvrdi Čić i ističe da je cilj rata smanjenje populacije, kroz masovna razaranja, a nakon toga stvaranje nove svetske države, jer je, kako kaže veoma teško da se ujedini ceo svet, bez otpora pojedinih država.

– Svaka jača država poput Kine ili Rusije teško da će poželeti da svoj suverenitet preda nekakvim Ujedinjenim nacijama, pa će upokoravanje najvećih protivnika ići preko masovnog razaranja i slamanja. Da bi do toga došlo neprekidno se stvaraju konfliktne situacije među državama, koje će do sukoba i dovesti, rekao je Čić.

Opasnosti su jasne, a rešenje „zna samo Bog“:

– Za bližu budućnost Bog verovatno ima neka svoja nama nepoznata rešenja, istakao je Čić.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *