ХРВАТСКИ ИСТОРИЧАР РАЗБЕСНЕО АЛБАНЦЕ: Ево до кад ће трајати тзв. независно Косово (ВИДЕО)

HRVATSKI ISTORIČAR RAZBESNEO ALBANCE: Evo do kad će trajati tzv. nezavisno Kosovo (VIDEO)

27 decembra 2018

Hrvatski istoričar i teolog Goran Šarić kaže da tzv. kosovska država neće biti dugog veka.

Šarić je gostujući na “Balkan info” rekao da su Šiptari sa Kosova i Metohije svoju sudbinu vezali za NATO i Ameriku i da će trajati dok budu imali njihovu podršku, ali da im svetska dešavanja ne idu u korist.

– Kosovo će trajati dok ima podršku iz Amerike – kaže Šarić.On je objasnio da su Albanci sa Kosova propustili veliku priliku odbijajući srpski predlog “više od autonomije, a manje od nezavisnosti”.

– To je bilo najbolje rešenje, ali to nije odgovaralo zapadu – rekao je Šarić.

Šarić kaže da ova situacija neće dugo potrajati i da pre dvadeset godina niko nije mogao da predvidi da će Kina postati ovakva sila, a da će Rusija u kojoj su deca gladovala 90-ih uspeti da se povrati.

Šarić je rekao da su ostali narodi Balkana svoj identitet pravili na negaciji srpskog identiteta. On je rekao da jedino Srbi odbijaju ideju da su autohtoni narod Balkana dok takva ideja dobija sve više pristalica u Makdeoniji, Hrvatskoj pa i kod Muslimana u Bosni.

Šarić u emisiji govori o zabludama i falsifikatima zvanične istorije o Srbima.

(Pravda)

KOMENTARI7 komentara

 1. Posmatrac says:

  Scipetari to znaju I zato napustaju KiM jer znaju da Srbi dolaze, a onda sledi naplata.

  • živoder iz Oseka i Ovčare says:

   Šipa je tamo još samo oko 0,5-0,6 mil. a do sada su godišnje odlazili po oko 120.000. Znači još samo malo i ostaće samo matore penzije, a onda...

 2. Zoran says:

  Nazalost Kosovo ce trajati dokle ga mi budemo priznavali.

 3. Pastrovic says:

  Ja bih volio da za naplatu ufatimo nekog sa zapada, a ne da se vazda golaci fataju za guse. Dobro de, ni "golaci" nijesu jednako "goli", ali su u istoj "ligi".

 4. Za Srbiju says:

  Istina uvek razbesni demone.

 5. Pera says:

  Sve se menja, sve prolazi, a novo dolazi ! Tako ce i doci pravi Srbi na vlast, pa ce ponovo Srbi biti najbolji narod na svetu. Jedini mi u Krmciji i u Indiji, Ramajana i Mahabharata stoji da neprijatelju treba oprostiti. NIKO, ni jedan narod na svetu, sem navedenog, nema ugradjeno u gene toliku plemenitost. Nazalost, to nas je mnogo kostalo u istoriji, a tumacimo kako zaboravljamo zlocine nad nama. NIJE zaboravljanje, plemenitost u genima !!!!!!!!!!! Zanislite engleze da oproste Ircima ili izraelce da oproste i ne ubijaju vise Palestince ? Pa volim da pricam viceve o doticnima. Zamislite kad bi svi govorili istinu o doticnima, JEZIVO !

  • Deda Micko says:

   Oprastanje neprijatelju nije plemenitost nego slabost i poziv dzelatu da te opet zaskoci i obezglavi. To je doslo sa hriscanstvom i to nas je i unistilo. Neki su stvarno mnogo profitirali sireci tu meketavu religiju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *