ХРВАТСКИ КАТОЛИЧКИ СВЕШТЕНИК позвао вернике да мигрантима не дају ни воду ни храну

HRVATSKI KATOLIČKI SVEŠTENIK pozvao vernike da migrantima ne daju ni vodu ni hranu

8 septembra 2018

HRVATSKI sveštenik Josip Tomić, upravnik župa iz doline Kupe pozvao je na Fejsbuku vernike da migrantima ne daju vodu ni hranu.

„Predragi u Kristu vjernici, župljani na području Uprave župa Kupske doline! Ovih dana obavijestili su nas nekoji vjernici da su nepoznate osobe tražile od njih vodu i hranu. Iste su nepozvane ulazile na privatne posjede i obiteljske kuće, a provaljivale u napuštene kuće.Dragi vjernici, Crkva od svakoga po propisima traži „putnika primiti“ – dakako sveta teološka znanost podrazumijeva pod time putnika, onog koji putuje od svoje kuće do cilja iz kojeg se svojoj kući vraća.

U ovom slučaju radi se o tzv. imigrantima najčešće muškarcima, vojnim dezerterima, koji se nisu htjeli odazvati pozivu legalne državne vlasti na obranu svoje domovine, kao i sumnjivim kretanjima žena i djece u cilju naseljavanja europskih kulturnih zemalja. Oni nisu spremni prihvatiti našu tradiciju, običaje i kulturu.

Stoga se pozivlju svi župljani da nikoga ne primaju u svoje kuće, ne daju hranu, vodu i prenoćište, te smjesta redarstvenoj vlasti prijave sve one koji nisu im poznati ili nepoznati prolaze našim državnim teritorijem jer oni predstavljaju neposrednu opasnost ne samo Hrvatskom narodu već i Europi. Hrvatska je 500 godina bila predziđe kršćanstva i braniteljica Europe od islamskog krivovjerja. Nastavimo dalje ovu tradiciju i sačuvajmo Europu od najezde islamske ilegalne imigracije.

Neka oni (zapadne velevlasti) koji su u tim zemljama napravili probleme i koji su potakli i potiču ilegalnu imigraciju riješe probleme a ne da ih mi rješavamo“, napisao je Tomić.

On je objavu u međuvremenu uklonio.

KOMENTARI14 komentara

 1. Velika Metla says:

  Vi vatikanoidi nemate problema sa nepoželjnima,jer imate iskustva u tome! Kad vam budu zasmetali napravićete za njih neki Jasenovac,Jadovno,Gradišku..............,imate vi toga po izboru! Ovo,izjava ovog sotoninog služinčeta,je ujedno i Srbima,eventualnim povratnicima,usmerena!

 2. Deda Micko says:

  Svakako je to bolje od onoga sto radi Vucic koji ih prima i kapom i sakom.

 3. Kulak says:

  A za njega i njegove navija milojko pantić.Građanin.

 4. spira says:

  pravi satanistički sveštenik

 5. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  Prekršteni srbine Tomiću, a što ti lepo ne otvoriš Jasenovački logor pa ih potrpaj sve u logor, zaposliš hrvate-kopače po kontejnerima da puštaju plin u komore i krv i sve u vašoj ludačkoj tradiciji vatikanskih nacista rešiš sa tim migrantima?

 6. punca says:

  … !

 7. Roy says:

  Rekao je dobro da ne moze bolje. Sta bi trebalo sad da im se ugadja i daje hrana, a kuda prodju iza sebe ostavljaju smece i pustos. Pokradose ljudima voce i povrce iz vocara i njiva. Kako bi mi kod njih prosli? Poklali bi nas dok bi na ugledali.

  • U EU says:

   će biti najteže katolicima i protestantima, istinskim vernicima. Dobili su savet: izađite iz nje narode moj da se ne opoganite delima njihovim, pa ko je pametan poslušaće. Problem je što oni na istok idu zbog pljačke a ne zbog pokajanja, a arapi obrnuto, na zapad zbog pljačke, a dušu su i tako prodali vragu.

   • Roy says:

    to izadjite iz nje narode moj vredi i za srpsku pravoslavnu crkvu jer je i ona sotonska kao i katolicka i protestantska i sve ostale religije i sekte. ako oces pravu vjeru vrati se Svarogu i Perunu, a nemoj tu lupati gluposti o nevinoj djevici semiramidi koja je voljom nimrodovom zacela tamuza, pa joj kasnije ime promjenili u marija.

    • Eto odao si se says:

     udrobio Svaroga, Peruna, Semiramidu, i začinio sa Bogomajkom. Pazi, nije laž opasna već poluistina, a poluistina je cela laž. NWO ide od zapada, a pravoslavlje je još uvek poveći zalogaj. Lično nisam pripadnik, ali dobro razumem šta se dešava. Uostalom, pravi vernici su vođeni kako treba da se ponašaju u zadnjim vremenima od samog Stvoritelja, to je uloga Sv. Duha, koji ne može da se falsifikuje i oponaša, iako pokušavaju.

     • Roy says:

      Pravog Boga Stvoritelja jos niko nije vidio i svi nagadjaju sta je i kako je, ali samo smlate mogu vjerovati da je nevina djevica zacela sina bozjega

      • XY says:

       Neću kazati tajnu neprijateljima Tvojim, niti ću Ti dati celov kao Juda... sad tek otkrih znaćenje ovih reči, hvala Roj. Boga nikad niko nije video, a Sin Božji koji je u naručju Njegovom ga objavio. Zar onaj koji daje život ne može da rodi? Mnogo si glup Roj, ko je začeo tvoje prapretke? Ovo je tajna koja se Svetim Duhom otkriva onima koji je traže, pa tražiš li je ili samo glupavo laprdaš kako bi druge omeo. O ateizmu u SP piše samo ovo: reče BEZUMNIK u srcu svome: nema Boga.

 8. Zaova Mileva says:

  Stvarno Hriscanski nema sta...

  • Roy says:

   Zaovo ti im se smiluj pa im podaj malo nescega ako ti ih je toliko zao

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *