ХРВАТСКИ МЕДИЈИ: Јелена Милић амбасадорка Србије у Загребу

HRVATSKI MEDIJI: Jelena Milić ambasadorka Srbije u Zagrebu

14 decembra 2021

HRVATSKI mediji pišu da će nova ambasadorka Srbije u Hrvatskoj biti Jelena Milić, a da se sada čeka agreman hrvatske vlade.

Istovremeno, iz hrvatskog Ministarstva spoljnih poslova potvrdili su ”Jutarnjem listu” da nemaju takvih saznanja.

Ambasadorka Mira Nikolić vodila je diplomatsku misiju Srbije u Hrvatskoj od septembra 2015. godine, a nakon odlaska iz Hrvatske privremeni otpravnik poslova je ministar savetnik Davor Trkulja.

U julu ove godine na dužnost je stupio i novi vojni ataše Srbije u Hrvatskoj potpukovnik Bojan Veličković.

KOMENTARI8 komentara

 1. ko says:

  Narode Srbski zar i dalje prihvatate ta ponizenja ... Svi na ulicu i dati ultimatum olosu na vlasti da svi podnesu ostavke u roku 24 sata !!!!

  • Ivana says:

   Jelena Milić velika ustaškinja u Srbiji mesto da je u ćuzi zbog podrivanja države iznutra....Srbijo bedo pa sve petokolonaš do petokolonaša a glup narod ćuti.

 2. Pendrek says:

  Nadam se da ce Srbija imati vracen zakon za smrtnu kaznu! Dalje nemam st da dodam.

 3. persida says:

  Boljeg neprijatelja Srbije nisu mogli naci.

 4. Uništavanje naroda i države says:

  Što veći pe*er, mafijaš ili neprijatelj Srbije, to veći položaj.Treba li da nabrajam?

 5. da da says:

  Srbija je u raljama ustaša od premijera,ministara do ambasadora,sve ustaše zauzele,a Srbi ćute i trpe.

 6. Ivke says:

  SRAM NAS BiLO da ovu gadulju uhlebljujemo a decu lecimo sa SMS porukama. Sram te bilo Srbine

 7. Gagi says:

  Valjda je ovim imenovanjem, i ne samo ovim, svima najzad jasno da katolicki komunisti nikada nisu sisli sa vlasti. Da i dalje sprovode sveti zadatak unistavanja Srbije koji su zapoceli 45-e godine. Puno puta sam komentarisao i pisao da su danasnji i bivsi nacionalisti, od devedesetih, falsifikovane patriote. Njihove politicke rezultate smo imali prilike da vidimo i osetimo, narocito izbegli Srpski narod iz SVOJE drzave Jugoslavije. Takodje sam tvrdio da je pristupanje katolickoj EU jedna teska prevara, do sada "obican" Srpski narod nije imao nikakve koristi od tog protiv-prirodnog bluda, samo kulturne i sve druge nacionalne stete. Ovi politicki falsifikatori ce na kraju, posle najnemoralnijeg ponizenja Srba, zahtevati da se sav narod pounijati, to ce biti poslednji zahtev koji moramo da ispunimo da bi nas najzad primili u njihovo EU okrilje. Sa unijacenjem se vec davno pocelo,to se doduse radi tiho i nevidljivo u odnosu na druge oblasti zivota. Neka Vam je Srbi na zdravlje i srecu buduci satanski zivot. Spremajte se polako za mobilizaciju protiv svoje Slovenske brace i samih sebe.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *