ХРВАТСКИ НОВИНАР ИСМЕЈАО ВЛАСТ У ЗАГРЕБУ: „Нека се јави Ђуро Ђургузовић са супругом, у 8 и 15…“ – овако тече вакцинација (ВИДЕО)

HRVATSKI NOVINAR ISMEJAO VLAST U ZAGREBU: „Neka se javi Đuro Đurguzović sa suprugom, u 8 i 15…“ – ovako teče vakcinacija (VIDEO)

29 aprila 2021

HRVATSKI novinar i voditelj RTL Direkta Zoran Šprajc je u svom stilu ismejao direktora Hrvatskog instituta za javno zdravlje Krunoslava Capaka, koji je izjavio da će, ako platforma za prijavljivanje za vakcinaciju „Cijepise“ ne proradi, građane pozivati preko medija.Hrvatska već duže vreme ima problem sa pomenutom platformom, a njenim nefunkconisanjem nezadovoljni su građani.

Opozicija je dogovorila da će u parlamentu tražiti opoziv, prema njima, najodgovornijeg ministra zdravlja Vilija Beroša.

Iako je premijer Andrej Plenković samo dan ranije rekao novinarima da je za funkconisanje platforme odgovorno Ministarstvo za zdravlje, koje, kako je rekao, treba da vidi da li „Cijepise“ može da radi, a ako ne može da nabave novu, s tim da će oni odgovorni plaćati penale.

A onda je Šprajc sinoć u RTL Direktu pokazao kako bi otprilike izgledalo pozivanje građana na imunizaciju putem medija.

– Dakle, eto, kad već ne radi Beroševa aplikacija, umesto nje građane će na cepljenje pozivati i prozivati mediji, sasvim u duhu vremena i novog normalnog – rekao je Šprajc i demonstrirao kako bi to izgledalo: „Sutra u 7.30 kod Vatrogasnog doma u Slatini neka se na cepljenje javi građanin Đuro Đurguzović sa suprugom, u 8 i 15 u sportskoj dvorani u Križevcima neka se za cepljenje javi građanka Rozalija Mašić, u bioskopu Jadran u Slavonskom Brodu u 9 sati i 10 minuta vakcinisaće se Davorka Dorić, Zvonka Čurić i Damira Krajnović sa supružnicima, na železničkoj stanici u Splitu u 14 i 20 porodica Ivice Letice starijeg zajedno sa sinovima i snajama…“.

Dodao je i da će naravno nešto čitati i oni s Nove TV, nešto i oni s HRT-a, uz opasku da bi Javni servi trebalo da pročita najviše imena jer su, kako je rekao, za to plaćeni.

KOMENTARI6 komentara

 1. Isukrst of evil says:

  Sprajc je kripto-srbin, on je Jovanovic, pocetkom 90-ih je promenio prezime. Sad kad vide da je ndh2 (opet) propala, da nemaju koristi od menjanja imena,prezimena,vere i/ili nacionalnosti, kripto-srbi se ponovo masovno izjasnjavaju Srbima, slobodno kritikuju smesnu, fasisticku, propalu ndh2.

  • Karital says:

   Ja nemam takvo mišljenje o Šprajcu.Šprajci su njemačkog porijekla i pravi patrioti.Naročito ovi iz Like, okolica Brinja.Promijenio si i ti, isukrsta mi, ime i prezime.

 2. Željko says:

  Zoran Šprajc se do skora zvao Zoran Jovanović čisto da čitatelji u Srbiji znaju isto što se pokojni Draženov otac do 1991. zvao Jovan a nakon 1991. Jole Petrović!

 3. Željko says:

  Zašto ste, pobogu, mijenjali svoje ime? Učinili su to mnogi. Marina Lovrić Merzel je Žarka Sekulić, Mirando Mrsić rođen je kao Miralem, Ingrid Antičević (did ju nou?) je zapravo Mara, Zoran Šprajc je do nedavno bio Jovanović, Vanja Sutlić je Jovan Kuga, a Goran Beus Richemberg (zvuči uistinu impresivno) je realno Emir Tahirović.

 4. Gagi says:

  Nasem narodu je svanulo od kada smo se "otkacili" oholog i bestijalnog "naroda". Tek dolazi vreme kada ce se pokazati karakter i sposobnost svakoga na ovom prostoru. Nece "kod onog gore" biti oprost grehova i kupljenih indulgencija kako vam preporucuju vasi duhovni autoriteti. Zla koja ste pocinili morate da otplatite na neki nacin. Posto u nama nemate vise ozbiljne neprijatelje, krenucete jedni na druge, medjusobno cete se iskrviti i upropastiti. Drugacije nije moguce, stolecima ste edukovani i odgajani na mrznji i za nju, to nekako mora da se manifestuje jer mrznja mora stalno da se ispoljava i praktikuje, nije moguce da se ta energija "zapakuje". Eto, sami ste svesni da niste sposobni da funkcionisete u normalnim zivotnim uslovima, to je razumljivo jer je za to potrebna duhovna smirenost i licna organizovanost koju vi skoro necete dostici. Vecito ste bili tudji izvrsioci koji su navikli da bezpogovorno izvrsavaju naloge, KAKO sada sami da se snalazite kada vase mozdane vijuge na to nisu navikle. Ovi koji brinu o vama i koji vas usmeravaju su i sami u velikom problemu, sacekajte da se prvo oni srede i izlece a kada nadju vremena za vas, docekajte spasioce cvecem, vi to odlicno znate i umete.

 5. RASPUCHIN says:

  Jedna činjenica , koja je promakla svim komentatorima , je Šprajcovo povezivanje "Nova TV" i "HRT"-a kojom je jasno dao do znanja da iza te dve televizijske kuće stoji država "lijepa njina". Time je jasno dokazao da je istina ono što sam u nekoliko komentara tvrdio o TV-kući "Nova S" koja djeluje u Srbiji a produžena je ruka ustaške države.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *