ХРВАТСКИ НОВИНАР ШОКИРАО РЕГИОН: Ево шта ће се десити са Хрватском (ВИДЕО)

HRVATSKI NOVINAR ŠOKIRAO REGION: Evo šta će se desiti sa Hrvatskom (VIDEO)

27 marta 2019

Gost emisije “ A ŠTA VI MISLITE“ autora i voditelja Ratka Dmitrovića, na televiziji RAS, bio je hrvatski novinar Robert Valdec.

Valdec je u emisiji govorio o migraciji i temi koja je najviše izazvala pažnje – stanju u Hrvatskoj.

Robert Valdec tvrdi da Hrvatsku čekaju teška vremena.

POGLEDAJTE CEO RAZGOVOR:

(INTERMAGAZIN)

KOMENTARI18 komentara

 1. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  Ma vi koji ne idete tamo ne znate, mi koji smo rođeni tamo znamo da je hrvacka najsiromašnija država ex-ju, gori su i od Severnomakedonije, pola ih kopa po kontejnerima, bankrot im je zaista "na vratima" a emigracija im je već oduvala skoro pola stanovništva, sa 4,7 mil. pali su na 3,2. Upravo im je propala celokupna brodogradnja.

  • Željko says:

   @živoder iz Oseka i Ovčare Lijevi bubreg bi vi dali za hrvatsku putovnicu i za rad na Zapadu za prave novce a ne u "Pampers" pelenama u najsiromašnijoj državi Europe, u Srbiji! Imali smo rat 1/3 teritorija ste nam srušili, opljačkali, ubijali i gle čuda plaće kod nas su duplo veće nego kod vas i k tome mi možemo kada god hoćemo bilo gdje na Zapadu raditi za prave novce a ne za AV milostinju!

   • Velika Metla says:

    Jadniče,obriši s tom putovnicom,glupane neopevani,"sedalo"! Ti nisi retko glup,nego gusto glup! Jeste li etnički očistili tu ustašku nazovi državu da bi ste mogli bežati,s putovnicom,iz nje? Ti si beskrajno glup!

    • GTO says:

     Šta je njemu u glavi: da može negde na strani da radi za nekoga, to je takav slugeranski mentalitet i tu nema pomoći! Najsrećniji su kad premeću gazdinu balegu...

     • Velika Metla says:

      GTO,užas koliko nisko i bedno može biti nažalost ljudsko biće!

 2. Kulak says:

  Etnički očišćeni i jako nesrećni.To ti je to.

  • živoder iz Oseka i Ovčare says:

   Pa kako ne bi bili nesrećni ako su KROmanjonci mikro narodić i imaju malo i siromašno tržište ??? Kome misle prodavati to što su proizvodili ??? Pa normalno da moraju propasti i da im je sve i propalo. A ovi katolici i nemci iz EU su ih slagali bajkom da kad uđu imaju tržište od 500 mil.potrošača, a pokazalo se da je istina da ništa KROmanjonci ne izvoze u EU. Sad smo im uzeli i propali Agrokor i u biti to je srpska firma, i Dijamant,Frikom i sve ostalo je ponovo naše i rusko, to je isto jer su to firme na našem terenu i jurisdikciji a KROmanjoni više nisu vlasnici Agrokora i zapadne službe nemaju mogućnost parazitiranja nad Srbijom kroz Todorićev Agrokor. Njima ostaje samo emigracija i njima će se konačno ispuniti to da postanu germani.

 3. Maximus Decimus says:

  Verujte mi nimalo nisu nesrecni:)))Imaju 2-3 puta vecu platu od nas.Jeste da idu van zemlje.Ali i nasi mladi odlaze 350.000 nasih je otislo iz zemlje,ali zauvek.

  • Velika Metla says:

   Onome kome je debelo crevo Alfa i Omega to i izgleda tako! Nego,na svu sreću ima nas koji imamo pored debelog creva i još nešto drugo! E,upravo to drugo vama je nepojmljivo! Vidiš Kubance? Oni spadaju u vrh naroda koji žive najduže,i pored sankcija koje im je zapad nametnuo! Kubanci su pošteđeni zapadnjačkih "blagodeti",kredita,kreditnih kartica,dužničkog ropstva! A mi možemo samo da sanjamo o toj slobodi! Za sada!

 4. GTO says:

  Neću ni da gledam ovaj video, uopšte me ne zanimaju hrvati! Što se mene tiče mogu da pocrkaju svi ne bi se potresao ni malo...

 5. petrovgrad says:

  Svaka politika koja se zasnova na mržnji prema drugima, osudjena je na propast. Ne treba trošiti vreme na Hrvatsku, ona i onako nestaje.Najveća je tajna koliko stanovnika ima Hrvatska. Neki podaci govore da ih ima nešta malo jače od 2 miliona. Hrvatska ušla u EU, a Hrvati beže iz Hrvatske. Kako pišu Slovanačke novine, što više odlaze Slovenci to više mesta za Srbe. Opet će se pisati ćirilica u Zagrebu. Nema Hitlera, nema perspektive za neofašiste u Hrvatskoj. Tražiliste gledajte, Ja sa tem nemam ništa.

 6. Goran says:

  Svi smo mi propali.

  • Doktor says:

   Vi jeste ,Ali mi nismo!

 7. Budi Bog s nama says:

  Komšiji crkla krava, a nama i čitavo krdo. Kada nismo znali da živimo u bratstvu i jedinstvu sada nam preostaje da i jedni i drugi budemo konjušari i perači bakica i dekica. U svojim zemljama ništa korisno nismo napravili pa ćemo to u tuđini.

 8. Karital says:

  Kojeg vraga se kačite na Hrvate, a vi sto puta gori od njih.Osim Beograda, sve je pustoš u Srbiji.

 9. petrovgrad says:

  Ne radujem se propsati hrvatskog naroda, jer dva najliža naroda su Srbi i Hrvati. Hrvati su izabrali ovakvu politiku i ona ih odvela u propast. Ta politika je zasnovana namržnji prema Srbima i ona propada. E To me raduje.Mi Srbi nikada nismo mrzeli Hrvate, za razliku od većine Hrvate koji mrze Srbe. Mi smo ih oslobodili da ne budu konjušari Austrougarski, a oni nam vratili Jasenovcom i jamama po Hercegivini, Lici Dalmaciji. Mi za Hrvate nismo imali Jasenovac niti ih bacali u jamama. Ne gradi se blagostanje na tudjoj nesreći, jednostavno kosmička sila to ne dozvoljava.

 10. Archelay says:

  Prvi bloger je pomenuo ime"severnomakedonije"ne vodeci racuna da je to nominklatura savremenih ljudozdera koji su tokom historije poubijali milione nevinih medzu koje se ubraja i Balkan a posebno Srbija.Ako je njemu cilj da izrazi zadovoljstvo onda nek mu je Bog upomoc.Razocarace se on kako se Makedonci bore da sklone tog sljama ustolicen ljudozderskim kvislingama instaliranih poput usijanog gvozdza.Pandemija kao poslednje oruzje tih satanista pretvorila se u bumerang tako da ljubimac terminologije"severnomakedonije"ostace neostvarenih zelja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *