ХРВАТСКИ НОВИНАР ШОКИРАО РЕГИОН: Ево шта ће се десити са Хрватском (ВИДЕО)

HRVATSKI NOVINAR ŠOKIRAO REGION: Evo šta će se desiti sa Hrvatskom (VIDEO)

27 marta 2019

Gost emisije “ A ŠTA VI MISLITE“ autora i voditelja Ratka Dmitrovića, na televiziji RAS, bio je hrvatski novinar Robert Valdec.

Valdec je u emisiji govorio o migraciji i temi koja je najviše izazvala pažnje – stanju u Hrvatskoj.

Robert Valdec tvrdi da Hrvatsku čekaju teška vremena.

POGLEDAJTE CEO RAZGOVOR:

(INTERMAGAZIN)

KOMENTARI17 komentara

 1. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  Ma vi koji ne idete tamo ne znate, mi koji smo rođeni tamo znamo da je hrvacka najsiromašnija država ex-ju, gori su i od Severnomakedonije, pola ih kopa po kontejnerima, bankrot im je zaista "na vratima" a emigracija im je već oduvala skoro pola stanovništva, sa 4,7 mil. pali su na 3,2. Upravo im je propala celokupna brodogradnja.

  • Željko says:

   @živoder iz Oseka i Ovčare Lijevi bubreg bi vi dali za hrvatsku putovnicu i za rad na Zapadu za prave novce a ne u "Pampers" pelenama u najsiromašnijoj državi Europe, u Srbiji! Imali smo rat 1/3 teritorija ste nam srušili, opljačkali, ubijali i gle čuda plaće kod nas su duplo veće nego kod vas i k tome mi možemo kada god hoćemo bilo gdje na Zapadu raditi za prave novce a ne za AV milostinju!

   • Velika Metla says:

    Jadniče,obriši s tom putovnicom,glupane neopevani,"sedalo"! Ti nisi retko glup,nego gusto glup! Jeste li etnički očistili tu ustašku nazovi državu da bi ste mogli bežati,s putovnicom,iz nje? Ti si beskrajno glup!

    • GTO says:

     Šta je njemu u glavi: da može negde na strani da radi za nekoga, to je takav slugeranski mentalitet i tu nema pomoći! Najsrećniji su kad premeću gazdinu balegu...

     • Velika Metla says:

      GTO,užas koliko nisko i bedno može biti nažalost ljudsko biće!

 2. Kulak says:

  Etnički očišćeni i jako nesrećni.To ti je to.

  • živoder iz Oseka i Ovčare says:

   Pa kako ne bi bili nesrećni ako su KROmanjonci mikro narodić i imaju malo i siromašno tržište ??? Kome misle prodavati to što su proizvodili ??? Pa normalno da moraju propasti i da im je sve i propalo. A ovi katolici i nemci iz EU su ih slagali bajkom da kad uđu imaju tržište od 500 mil.potrošača, a pokazalo se da je istina da ništa KROmanjonci ne izvoze u EU. Sad smo im uzeli i propali Agrokor i u biti to je srpska firma, i Dijamant,Frikom i sve ostalo je ponovo naše i rusko, to je isto jer su to firme na našem terenu i jurisdikciji a KROmanjoni više nisu vlasnici Agrokora i zapadne službe nemaju mogućnost parazitiranja nad Srbijom kroz Todorićev Agrokor. Njima ostaje samo emigracija i njima će se konačno ispuniti to da postanu germani.

 3. Maximus Decimus says:

  Verujte mi nimalo nisu nesrecni:)))Imaju 2-3 puta vecu platu od nas.Jeste da idu van zemlje.Ali i nasi mladi odlaze 350.000 nasih je otislo iz zemlje,ali zauvek.

  • Velika Metla says:

   Onome kome je debelo crevo Alfa i Omega to i izgleda tako! Nego,na svu sreću ima nas koji imamo pored debelog creva i još nešto drugo! E,upravo to drugo vama je nepojmljivo! Vidiš Kubance? Oni spadaju u vrh naroda koji žive najduže,i pored sankcija koje im je zapad nametnuo! Kubanci su pošteđeni zapadnjačkih "blagodeti",kredita,kreditnih kartica,dužničkog ropstva! A mi možemo samo da sanjamo o toj slobodi! Za sada!

 4. GTO says:

  Neću ni da gledam ovaj video, uopšte me ne zanimaju hrvati! Što se mene tiče mogu da pocrkaju svi ne bi se potresao ni malo...

 5. petrovgrad says:

  Svaka politika koja se zasnova na mržnji prema drugima, osudjena je na propast. Ne treba trošiti vreme na Hrvatsku, ona i onako nestaje.Najveća je tajna koliko stanovnika ima Hrvatska. Neki podaci govore da ih ima nešta malo jače od 2 miliona. Hrvatska ušla u EU, a Hrvati beže iz Hrvatske. Kako pišu Slovanačke novine, što više odlaze Slovenci to više mesta za Srbe. Opet će se pisati ćirilica u Zagrebu. Nema Hitlera, nema perspektive za neofašiste u Hrvatskoj. Tražiliste gledajte, Ja sa tem nemam ništa.

 6. Goran says:

  Svi smo mi propali.

  • Doktor says:

   Vi jeste ,Ali mi nismo!

 7. Budi Bog s nama says:

  Komšiji crkla krava, a nama i čitavo krdo. Kada nismo znali da živimo u bratstvu i jedinstvu sada nam preostaje da i jedni i drugi budemo konjušari i perači bakica i dekica. U svojim zemljama ništa korisno nismo napravili pa ćemo to u tuđini.

 8. Karital says:

  Kojeg vraga se kačite na Hrvate, a vi sto puta gori od njih.Osim Beograda, sve je pustoš u Srbiji.

 9. petrovgrad says:

  Ne radujem se propsati hrvatskog naroda, jer dva najliža naroda su Srbi i Hrvati. Hrvati su izabrali ovakvu politiku i ona ih odvela u propast. Ta politika je zasnovana namržnji prema Srbima i ona propada. E To me raduje.Mi Srbi nikada nismo mrzeli Hrvate, za razliku od većine Hrvate koji mrze Srbe. Mi smo ih oslobodili da ne budu konjušari Austrougarski, a oni nam vratili Jasenovcom i jamama po Hercegivini, Lici Dalmaciji. Mi za Hrvate nismo imali Jasenovac niti ih bacali u jamama. Ne gradi se blagostanje na tudjoj nesreći, jednostavno kosmička sila to ne dozvoljava.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *