ХРВАТСКИ ПОЛИТИЧАР НА ХРТ1: „Вучић, Дачић и Српска црква планирају да униште Хрвате!“

HRVATSKI POLITIČAR NA HRT1: „Vučić, Dačić i Srpska crkva planiraju da unište Hrvate!“

14 aprila 2017

U autorskoj emisiji Romana Bolkovića „Jedan na jedan“ na državnoj hrvatskoj televiziji HRT1 , gost hrvatski političar Zdravko Tomac je izjavio kako Srbi predvođeni Vučićem, Dačićem i Srpskom Pravoslavnom Crkvom planiraju da unište Hrvate.

Tomac je naveo da je u Bosni i Hercegovini sve manje Hrvata a da je osnovni uzrok tome srpski plan da se izbrišu Hrvati. Po Tomcu u Bosni je takva situacija zahvaljujući sprezi Rusa i Srba.

Tomac je dalje u razgovoru istakao da ukoliko nestane Hrvata iz Bosne da će ubrzo nestati i „južna Hrvatska“.

Na pitanje voditelja ko stoji iza toga, Tomac je odgovorio da stoje Vučić, Dačić, Vulin i Srpska Pravoslavna Crkva.

Potom je optužio patrijarha Irineja da zloupotrebljava „blagonaklonost pape Franciska“ te da Irinej posle izjave da je Stepinac ustaša i zločinac ne može sedeti u zajedničkoj komisiji koja odlučuje o podobnosti Stepinca za beatifikaciju.

(Vidovdan)

KOMENTARI7 komentara

 1. Mlax says:

  Zbrisace Vas vasa Evropska unija u kojoj ste.Sanjacete SFRJ narednih 1000 godina....

 2. kuka says:

  Ajde Tomac, ne lupetaj! Zar ne vidiš da oni proslavljaju pobedu "čistu ko suza"! Ni briga ih za Hrvate. Ako nekog budu istrebljivali biće to Srbi jer im oni demonstriraju.

 3. milan says:

  Tomac, tko vise slusa tu izlapelu budaletinu. Nekad u vrhu SKH danas u vrhu HKC. Bre raritet kako se pod stare dane prozivi transformacija u leptira! Samo leptir nesto mnogo budjavi!

 4. Sasulja says:

  Kuka bravo,samo jos da kazes tomcu da je tudjman dao posavinu za krajinu a sto ste vi prokleti i hteli bi i pare i jare e to ne moze,dobili ste "cistu `rvacku.

  • milovan says:

   Ovoj bivsoj ustasoidnoj komunjari treba neko reci: Da je RS Krajina samo privremeno okupirana teritorija.Ptrijarhu nije posao da mu to kazuje,a ovi lelemudi Vucic,Dacic i Vulin ne smeju od njegovog i njihovog GOSPODARA.

 5. DRAGANešković says:

  To nije tačno, Vi ste sami sebe na putu samo uništenja, jer svo vreme tog ratnos stanje prema svemu što je Srpsko time pljujete na Vašeg "Boga" kako ga Vi zovete "JAHVE" u koga se sve vreme zakljinete i pozivate a svo vreme poništavate i osšporate njegovu 10-u Jahveuvo zapovest, kao i 9-u i 6-u. Tako da Vam sam Vaš Bog "JAHVE" uzvraćs kako ste sejali tako će te i požnjeti. Sve u svoje vreme!? pozz. DRAGANešković

 6. Ljiljana Ćuić says:

  Svi Hrvati su Srbi, neki Srbi su Hrvati Mi Hrvate doživljavamo kao deo svog bića koji se na različit ali sličan način obraća Bogu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *