ХРВАТСКИ СЕЛЕКТОР ДАЛИЋ: Наша химна је: „У Чапљини клаоница била, Много Срба Неретва носила…

HRVATSKI SELEKTOR DALIĆ: Naša himna je: „U Čapljini klaonica bila, Mnogo Srba Neretva nosila…

19 jula 2018

Pjevač Marko Perković Tompson rekao je da su ga na autobus sa igračima Hrvatske pozvali selektor „Vatrenih“ Zlatko Dalić i najbolji igrač Mundijala Luka Modrić, a selektor Dalić je kazao da ne vidi ništa sporno u Tompsonovom dolasku.Hrvatska je osvojila drugo mesto u Rusiji posle poraza od Francuske u finalu 2:4, a Tompsonovo prisustvo u autobusu koji je vodio igrače od aerodroma do Trga bana Jelačića u Zagrebu izazvao je burne reakcije u javnosti.

„Selektor Dalić i Modrić su me zvali i rekli da je njihova želja da dođem u autobus i putujem s njima do Trga bana Jelačića, a ja sam ih pitao ‘jeste li vi sigurni’? Rekli su ‘de molim te dođi’. Znam da ima nekih negativnosti, ali ovo nije vreme za negativnost. Mislim da to govori sve o njima… Svako ima pravo na izjavu, komentar, ali nema pravo da vređa“, rekao je Perković za RTL, prenosi Jutarnji.

Selektor Zlatko Dalić je na pitanje novinara zašto je Perković bio u autobusu, u utorak u Varaždinu rekao da je ‘Tompson himna’.

„Nemojte mi postavljati takva pitanja. Što pjevač, kakav pjevač? To je hrvatska pjesma ‘Lijepa li si“. Tu nije mjesto za vaše pitanje, sad me pitati o pjevačima… Hrvatska je druga u svijetu, a vi mene pitate o pjevačima, nemojte da me provocirate. Pjevao je pjevač koji je naša himna“, rekao je Dalić.

Podsjetimo da je Dalićeva „himna“ autor stihova:

„Jasenovac i Gradiška Stara,
To je kuća Maksovih mesara.
U Čapljini klaonica bila,
Mnogo Srba Neretva nosila.

Oj Neretvo teci mi na stranu,
Nosi Srbe plavome Jadranu.
Kroz Imotski kamioni žure,
Voze crnce Francetića Jure.“

(IN4S)

KOMENTARI171 komentara

 1. Kulak says:

  Smeće. Teško smeće.Ali dođe ponekad i njihovih pet minuta, šta ćeš.

  • Portopranco says:

   Pa taj dalić je iz Livna,svi su mu bili u ustašama.Kakvo je to sad iznenađenje što ustaša iz Livna slavi fašizam i ustaštvo kad je on u tom ustaškom duhu i odgojen.Svakog prvenstveno formira kućni odgoj,otac i mater,a njega su odgojili upravo tako.A što se tiče ogromne povike zadnjih dana o navijanju za hrvatsku u Srbiji i među nama Srbima, ja da budem iskren ne znam nikog ko navija za hrvatsku.Sve utakmice sa SP 2018. u Rusiji gledao sam u ogromnom društvu i među nama niko,apsolutno niko nije navijao za hrvate.Ali smo se zato od sveg srca radovali kad su ih Francuzi demolirali u finalu.Znam da postoji neki ludi milojko pantić koji je pozivao Srbe da navijaju za ustašiju,ali on je psihijatrijski slučaj.Niko pametan tog ludaka ne shvata ozbiljno.

  • jelc says:

   Ne branim thompsona, ali imate i vi Dražu Mihajlovića okorjelog Fašistu kojeg ste rehabilitirali, a s Švabama se ljubio i mazio gdje je htio.

   • gici says:

    Jelc-Ante Pavelić još okoreliji.

  • alex says:

   valjda jednog dana dodje u beograd!!!

  • Istina booli says:

   Šta čete srbi još isčitati, da su pevali na avtobusu Jasenovac i Gradišku staru??Kako vam ne dosadi biti tako jadan i bezobrazan narod.Nisam znao da ste tako patetičan narod..

 2. Mali Vuk says:

  Bolesni Srbi kojima nema leka su hrvati !!!

 3. Zoran says:

  Meni potpuno odgovara sto im na takvim proslavam peva tompson, on ih najbolje odslikava, nemam nista protiv, sto da nece mozda da im peva Julie Andrews? Ma i vise od toga voleo bi da im na svakoj svadbi, ili veselju peva neki Adolf Hitler u lederhoznama ili barem zvalavi Himler uz orkestar ratnog zrakoprcastva!

 4. Filip says:

  Svakodnevno dokazuju da su uz ostali deo EU čuvari nacizma u Evropi. Hrvatska i Slovenija na braniku naci Evrope. Uvek bilo i biće.

  • Istina booli says:

   žIVOTINJO NE BALJEZGAJ,TO ŠTA IMATE S HRVATIMA JE JEDNO ALI NE PRAVI VEČU BUDALU I IDIJOTA OD SEBE, DA MEŠAŠ SLOVENCE U VAŠU BOLESTNU PRIČU.SLOVENCI S VAMA NEMAJU BOGU HVALA NIKAKVE VEZE.TEK SKORO SHVATIO, KOLIKO NEMAMO VEZE SA OVAKVIMA KAO ŠTA SI TI.

   • Filip says:

    Kako nemate veze? Ubijali ste našu srpsku decu, sad bi da se operete od svega. Neće moći! Ruke su vam krvave do lakata i to umazane decjom krvlju. Vi i Hrvati ste zauvek obeleženi kao ubice dece! Kad je počeo rat ubijali ste s leđa kao kukavice. Najpoznatiji Slovenac je Edvard Kardelj, čovek koji je izdao naređenje da se pobiju porodice antikomunista. Eeeeej, porodice...žene i deca! To je prava slika i prilika kakvi ste vi Slovenci!

    • Istina booli says:

     jer žena zna koji si bolesnik seljo,ništa u glavi i ništa u pantalonima.jer zna?Ako uopšte imaš bolju polovinu??

   • Mi says:

    Istina boli, bojim sed a ste se sami umešali, priča o stotinu dečaka koji samo što su bili punoletni nenaoružani pripadnici tadašnje regularne vojske, vraćeni su u Srbiju sa prostreljenim potiljkom, u sanduku.... Nekako će se morati kad',tad objasniti taj ѕločin... Što se tiče fudbala, navijanja,to nije moja tema...

    • Istina booli says:

     Inače čitate komentare vašeg velikog srbina Filipa, čovek sve zna, pogotovo, da smo mi slovenci poubijali najviše srbske dece u istoriji, Edvard Kardelj lastoručno.Je to nivo srbske konverzacije.Valjda niste svi takvi?

     • Ako si stariji says:

      Jesi li se JNA na vernost zakleo, ako si mladji, život te neće ostaviti bez lekcije. Jednom krivokletstvo, večno prokletstvo... Ajde pali sa našeg sajta špijo jedna!

      • Istina booli says:

       Slažem se sve se vrača sve se plača.A vi u Srbiji več debelo plačate, pogreške koje ste činili od Vukovara do Kosova.

       • Filip says:

        Da se greške plaćaju, Hrvatska i Hrvati ne bi više ni postojali, zemlja bi se otvorila i progutala ih.

        • goran says:

         Dobro velis, nema kazne za grehove, to znaju samo Jevreji, zato sve redom gaze bez obzira, a hriscani su budale.

   • Dušan says:

    Slovenci piccke bezali ste od Nemaca u Srbiju.Veliki broj vas nosi srpsaka imena.Evo na primer ja sam Dušan a tek koliko Slovenaca ima sa tim imenom.Milan itd.Sram vas bilo podguzne muve.

 5. Monster haubica says:

  Vi još niste svjesni svoje nesvjesti..., Vi još niste svjesni što je Hrvatska učinila na prvenstvu svijeta ..., vi još niste svjesni što je Hrvatska učinila svijetu , ma cijeloj planeti , jer nemate zbog strahovite ljubomore , bijesa i jala , želuca i muda pogledati na netu kako je ova plava planeta oduševljena Hrvatskom , njenom reprezentacijom , njenom predsjednicom , opčenito Hrvatskom zemljom i njenom Herojskom narodu. Slava je i čast kakvu Hrvatska nije doživjela od svojeg osamostaljenja od srboslavije. Ukupno je ( trenutno) 380% više upita o Hrvatskoj nego prošle godine u isto vrijeme...., iiiiii..., nemojte misliti da svijet ne zanima kroz kakvu je golgotu Hrvatski narod prošao zbog veliko srbijanske agresije , (planeta želi znati sve) , nemojte misliti da da MI HRVATI šutimo ..., znajte da svi kao jedan u tančine pojašnjavamo svijetu i podsječamo ga tko su srbijanci i na životinjska zvjerstva istih nad mladom Hrvatskom državom , koja nije imala čime drugim da se brani već SRCEM HRVATSKIM , upravo kao i na svj. prvenstvu. Znajte i ovo : SRCE HRVATSKO , postaje BREND u svijetu i nada i uzor za poglavito male ali i velike narode i svatko ga želi za sebe. Poruka svijetu iz prelijepe zemlje Hrvatske : Hvala vam svima iz duše i dajemo svima naše srce , ali tek ...., kopiju..., original ostaje u svetoj zemlji Hrvatskoj ...., za sva vremena...............O Bože, hvala ti . Lijepo li je HRVAT biti....

  • Filip says:

   Samo da te podsetim nacisto, jedino je Hrvatska u Hagu optužena za stvaranje velike Hrvatske, Srbija nije optužena za stvaranje velike Srbije. Pozdravi sve srpske pretke

   • iskra says:

    KRATKO A JASNO.

   • Monster haubica says:

    Samo da te podsjetim fašistički po četniče , da nikoga u na planeti ne dira što je Hag rekao o Hrvatskoj jer cijeli svijet zna zločinačku ulogu srbije i veliko srbijanstva....,ali zato svijet itekako dira i zna za proglašenje srba genocidnim narodom......

    • Filip says:

     Ceo svet zna da su samo Hrvati imali logore za decu, i da su samo Hrvati klali decu! Vama su se i Nemci čudili! Dovoljno!!!

     • Istina booli says:

      Filipe ako bi sve nacije počele nabrajati drugima šta sve su jedna drugoj učinile u ratovima zadnjih 500 godina, gde bi to stalo.Da si malo normala, a nisi shvatio bi.Znači vi ste SA hrvatima, Bošnjacima,Šiptarima poravnavali račune iz 2 sv. rata?Pa konačno neko to priznaje.Jedino neznam zašto ste ubili desetine hikjada Bošnjaka?Bio i muslimanski Jasenovac?

      • Filip says:

       Priznajem da su Srbi ubijali muslimane, trebali su da pobiju više mudzahedina, sad bi bio manji problem u Siriji. Fašisto, ti se informišeš iz medija koji su takođe pisali da u Iraku ima nuklearno naoružanje i zbog toga su uništili jednu zemlju, posle su rekli da nema i da su se zeznuli. I nikom ništa! To ti je vaš zapadni fašizam! Zato me ne čude sve ove laži za Srbe i Srbiju

      • goran says:

       Nikada Srbi nisu imali konc logore gde su ubijali ljude jedne vere i jedne nacije. Natamo demonu, neka ti deca igraju kolo sa crvima, to ce ti se ostvariti.

   • Istina booli says:

    TI SI STVARNO MNOGO BOLESTAN ČOVEK.DA SRBIJA JE SINBOL MIRA NA BALKANU, VI NISTE MRAVA ZGAZILI, A KAMOLI KOGA UBILI.MILOŠEVIČ,DA NIJE CRKO DOBIO BI NOBELOVU NAGRADU ZA MIR.HAHAHAHAHAHA

   • Istina booli says:

    I S TIME SE STVARNO TEŠIŠ SRBINE???DALI JE TO MOGUČE??MIRNO SPAVAŠ,VERUJ MI SRBINE SVE SE PLAČA SVE SE VRAČA.vRAČA SE VAM VEČ ZADNJIH 20 GODINA.....

    • Vratiće ti se polako says:

     ko tvom Njofri, kad ste srbe terali da se mole za spas njegove usrane duše na kraju. Vidi slepče, Onaj od gore upravo sada presuđuje! Pokajanje je čudo, veruješ li u čuda?

     • Istina booli says:

      Da verujem u čuda, samo ima jedan problem.Srbi se ne kaju za ništa iz 90, A SLAŽEM SE DA BOG SVE VIDI I VEČ U OVOM ŽIVOTU, DAJE SVIMA ŠTA IM IDE.JEL SE LEPO ŽIVI U SRBIJI?

      • Filip says:

       Srbi se ne kaju za ništa jer su se samo branili. Nadam se da se ti kaješ i da ti se kaje tata fašista?

       • Istina booli says:

        Da branili se brda dok su bombardovali i snajperima pucali na decu i žene u Sarajevu i Dubrovniku.....

        • Filip says:

         Na jadne ljude su pucali u Sarajevu, toliko jadne da su pre nedelju dana osuđene tri osobe za silovanje maloletne Srpkinje 1993 godine u Sarajevu. Eto šta se radile tih godina u Sarajevu, a kolik oje proterano iz Sarajeva i pobijeno, bolje da ne spominjem

   • Istina booli says:

    Čekaj malo si ti siguran da i Slovenija nije optužena u Hagu?Pa kako to majke jim, pa mi smo gori od Hrvata Filipe poduzmi nešto!Javi u Hag da smo poklali milijijone srbske dece, da ne prođemo nekažnjeno.To šta ti znaš, niko ne zna, moraš da nas prijaviš, bar u vašim sudovima.

    • Istina booli says:

     Filipe smo možda i mi stvarali veliku Sloveniju?Daj pomogni brate, ako jesmo javi mi....hahahahahahaha Možda smo mi klali u Srebrenici, a nismo ni znali??Joj koliko smo gadni, muka mi je ...hahahahha

     • Istina booli says:

      Šta je Filipe nisi ništa našao u četno fašističkim forumima o velikoj Sloveniji?Ne mogu da verujem...hahahahahaha Ili maca popala bolestnu jezičinu

      • Istina booli says:

       Filipe ništa o velikoj Sloveniji???Jojjjjj sad si sigurno razočaran.......

   • solac says:

    Jedino je hrvatska optuzena za udruzeni zlocinacki poduhvat,sto implicira kolektivnu krivicu,zato je onaj klovn pocinio javno samoubistvo trovanjem.Tesko je i zamisliti umobolnost takve grupacije koja sebe cak naziva narodom.

  • živoder iz Oseka i Ovčare says:

   Srbin PRVI (Wimbledon), Kromanjonija DRUGA !!! Toliko o vama Kromanjoncima i vašem "uspehu". Nastavite sa kopanjem po kontejnerima :-)))

   • Istina booli says:

    ČOVEČE TI ZNAŠ KOLIKO JE GLADNE DECE I sRBIJI?

    • goran says:

     Hvala Slovencima i na tome.

  • da da says:

   vi hrvati non stop širite laži kao istinu,dogurali ste dotle da verujete u laži..što se tiče ljubomore ja nikad ne bih bio ljubomoran na nekog ko peva o klanju dece i jasenovcu..meni je vas žao jer se nemožete pokajati..ta bolest je najgora za čoveka,nepokajanje..

  • Stanoje says:

   Sve je to lepo, ali uzalud vam. Hrvati imaju najgori natalitet u Evropi, a ima ih duplo manje od Srba. Tako da će Hrvati izumreti mnogo ranije. Baš zavidim budućim generacijama Srba, živeće u svetu u kome neće biti ni jednog Hrvata... :D

   • Istina booli says:

    Izumreti če prije nas?Koji ste bolesnici.I to je za srbina veselje.?I srbi če izumreti ali hrvati prije.Jeeeeeeees hqhahahahahahahahahahha

    • Filip says:

     Jel to znači da će i tvoja mama pre umreti? Samo da te podsetim da ti je majka Srpkinja

     • Istina booli says:

      Filipe vreme je za lek.Ti ni ironiju ne shvačaš(pogulaj reč ironija i sarkazam)Imaš bar osnovnu školu?

  • Cetnik says:

   Nemojmo se braco Srbi nervirati zbog ovih necastivih! Mi smo nebeski narod i Gospod nam je poslao na svet kao iskusenje ovu satansku naciju krvata. Moramo se casno Krstom boriti protiv necasti jer ce nasa pravda na kraju kao i uvek pobediti! Oni su samo obicna vreca g****a na dve noge bez svetog duha u sebi. Amin.

   • Istina booli says:

    NEBESKI NAROD?ZAŠTO ONDA ŽIVITE TAKO JADNO?NA REPU EVROPE?zAŠTO SU VAM PENZIONERI DECA GLADNA?

    • Filip says:

     Bolje i da smo gladni i žedni, nego da smo ubice dece kao vi Slovenci i Hrvati. Ceo svet vas znao kao ubice dece. Jel te sramota zbog toga?

     • Istina booli says:

      DA SMO SLOVENCI UBICE DECE JE NOVO ZA MENE A I ZA SVET ALI TI SI BOLJE OBAVEŠTEN NEGO SVET I JA.VALJDA ČE NEŠTO NA DNEVNIKU SKORO O TOME.Ali svet zna dosta o srbima u 90-im sve bilo na telki.Vukovar,Srebrenica,Sarajevo,Dubrovnik,itd.Daj javi pinku, da objavi to za slovence,jer ja sumnjam, da puno ljudi zna kakvi smo koljači...,gori smo miljon puta nego hrvati.Moraš da to uradiš,kao pravi srbin,molim te pomogni nam, nismo znali, kko smo grozni...hahahahahahaha

    • goran says:

     Zasto sto smo opljackani od zapadnih kretenoida medju koje spadaju i Slovenci. Kad Slovenija bude pod visegodisnjim sankcijama i kada bude bombardovana od 18 zemalja, javi se da malo popricamo.

   • Nebeska Srbija says:

    Amin!!!

   • Istina booli says:

    Krstom ste i ubijali od Vukovara do Kosova????

    • goran says:

     Gde si bio da to zaustavis? Pravio pare u Sloveniji?

  • Nebeska Srbija says:

   Bolest ne bira.

   • Istina booli says:

    istina je, a najgora je biti srbin ima puno nus pojava

    • Filip says:

     Znači i tvojoj majci je teško, da te podsetim da ti je majka Srpkinja!

     • Istina booli says:

      Filipe ja nisam senilaN, hvala ti ali ja ZNAM DA MI JE KEVA SRBKINJA.ALI TO NEMA VEZE S TOBO, JA BI TI REKAO DA SI BOLESNIK DA SI SLOVENAC ILI ESKIM,JER TI SI STVARNO MNOGO POREMEČEN LIK

      • Filip says:

       Pa ti govoriš da su Srbi bolesni, znači li to da ti je i majka bolesna? Ako jeste, onda si i ti bolestan. Da te podsetim, rekao si i da svaki Slovenac može da j*** Srpkinje kad hoće, jel tako tvoj tata Slovenac napravio tebe sa tvojom majkom Srpkinjom? Jel joj platio za taj odnos? Ti si rekao da Slovenci kupuju Srpkinje

       • Istina booli says:

        Filipe zašto se non stop sramotiš i praviš budalu iz sebe.NE NISU SVI SRBI NACIONALISTI I PRIMITIVCI ALI IMA VAS PUNO.JESI SAD SHVATIO?ČITAJ POOOOLLLLAAAKKKKOOO, PA MOŽDA SHVATIŠ

      • Mate says:

       hahahaha...pa kaj je ovo? Pa Srbijanci su te uništili. Ja ću se ranit, ovo je show! Jovo, Suljo, Aco, Istina booli kome je pravo ime Kristijan, ne zna gdje udara. Kužim da si ti jako iskompleksiran čovjek

       • Istina booli says:

        Sosed kaj resno misliš, da s pravim imenom in priimkom pišem na tem forumu?Joj hrvat si neumen.Tu je zelo dosti bolnikov,pa ti si lepi primer.Jas opozarjam moje Srbe na Vukovar,Dubrovnok,Srebrenico ti pa me napadaš.Res si bolnik(bolesnik) isti ko moji Srbi.Lep pozdrav na Pag.Glede na to da živiš na Pgu, tolko slovenščine že obvladaš, a ne?

        • Mate says:

         Kaj si nori Janez?

         • Istina booli says:

          Ne sused ti si se malo pogubio i izgubio orientaciju.Ja upzoravam na to, da se samo prstom kaže na druge.I ti si u toj priči.

     • Istina booli says:

      Seljo govorim o takvim bolestnim nacionalistima tvog kalibra, pa ti znaš o čemu pričam četniče?Inače si se zaljubio u moju kevu,četniče?

    • goran says:

     Kao polu Slovenac a polu Srbin, tipican si primer nus pojave.

  • PASTOR AETERNUS says:

   U borbi protiv Velike Srbije da li ste svesni da ste kao dokazane hiljadugodišnje sluge tuđih gospodara ostvarilu njihove planove i stvorilu Veliku Albaniju kao neoboriv bedem prema Rusiji a ona vas spašava u Agrokoru od američkih savezničkih strvinarskih fondova. To vam nikad neće priopćiti vaš Kaptol. Nikad svoga tela gospodar ! 3 milijarde pljuc za izraubanu izraelsku zrakoplovnu gvožđuriju dovoljnu za paradu ponosa : konačno rešenje srpskog pitanja i deratizacija cigansko-cincarske pasmine i vlaške gamadi i nakota kao Boguugodno Delo po Svetom Stepincu Srbosjeku kojeg prozvaste Spasiteljem Srba i Jevreja. Zaprepašteni papa Franjo zapitao je: a od koga ih je spašavao ? I to je vaš besmrtni brend !

   • NIKOLAJ DRUGI ROMANOV says:

    ALOJZIJE STEPINAC JE DELIO BLAGOSLOVE NAJVEĆIM USTAŠKIM KOLJAČIMA! ALOJZIJE STEPINAC JE BIO OD 1942 GODINE USTAŠKI VOJNI VIKAR!!!

  • Hruscov says:

   Tesi se tesi glupi prijatelju, ocigledno ne vidis dalje od tvoje opustele drzavice a i ovo ce proci kao i sva slavlja i ti ces nastaviti da zivis u svom besu i jadu sto ste klali neduznu decu. Opusti se doci ce danak i po tebe.

   • Istina booli says:

    Ej seljo ti o hrvatima?pogrešno drvo seljo

  • Znam da ću goreti u paklu says:

   ali nema veze, to je zbog kurvatske, citiram Vašeg vođu. Eto kraj je svetu, a đavo ide po svoje, spremaj se slepče. Mada, nikad nije kasno za pokajanje, dok je čovek živ... Mrtvac osobito onaj u paklu je samo vreća crva, nema tu naciona, he, he...

  • Dušan says:

   Onaj ko je ljubomoran na vas je bolestan.

   • Istina booli says:

    Pa dobro da si priznaješ da si bolestan, to je korak prema izlječenju....

 6. Uskok says:

  Neprijateljima treba neprekidno praštati, jer je to, očigledno, ono što ih najviše ljuti. A tamo gde se mole, oprosta neće dobiti za ono što su učinili. Ma koliko se igrali vernika.

  • Istina booli says:

   Srbi su najbezbošniji narod u Evropi.Srušili ste posle 2 sv. rata na stotine crkva i bili najžešči komunisti i ne znate uopšte šta je vjera.Bog sve vidi srbine, ne laži se srbine, jer BOG SVE VIDI ZAPAMTI TO¸,NJEGA LAŽIMA NE MOŽEŠ PREVARITI

   • Filip says:

    Slovenci su najgori komunisti. Primer za to je Edvard Kardelj, on je naredio da se u Sloveniji pobiju porodice antikomunista. To je monstrum! Takvi su svi Slovenci! Samo ste vi i Hrvati ubijali decu!

    • Istina booli says:

     Filipe ne bravi budalo iz sebe,hahahahahahahahahPomognite čoveku,malo se pogubio,pomognite sirotinji

    • Istina booli says:

     Ti stvarno nisi muško.Muškarac odgovara na konstatacije seljo.

     • Filip says:

      Ja sam tebi odgovorio na sve konstatacije, a ti kao fašista si prećutao na sve moje argumente. Po tebi Jasenovac treba zaboraviti, Bratunac treba zaboraviti, ali zato Srebrenicu treba podići na vrh. Eto dokaza da si fašista. Reci mi sad, da li se slažeš da je 1993 ubijanje 500 dece i žena u Bratuncu i okolini strašan zločin? Da li se slažeš sa mnom da je Jasenovac najveći zločin na ovim prostorima ikada? Da li se slažeš sa mnom da je Oluja najveći progon jednog naroda posle Drugog svetskog rata?

      • Istina booli says:

       Daj jednom odgovori na napisano.Jer to obično ne radiš, nego menjaš temu.Ako je oluja zločin, dali je Vukovar i proterivanje svih nesrba isto zločin i to se desilo 4 godine prije i je poljedica 91?Daj jednom budi muško i odgovori na pitanje.?

       • Filip says:

        1991 godine iz gradova Hrvatske je proterano oko 200.000 Srba. 1995 godine je proterano iz Hrvatske jos 250.000 Srba. Eto ti odgovora

      • Istina booli says:

       Nisu su svi fašisti, koji uopzoravaju na srbske zločine u 90-ima.Malo si pogledaj koliko mrtvih ima muslimana a koliko srbe?Jasenovac je stravičan zločin i ustaška sramota, jako je malo hrvata koji kažu da nije.Kao šta su Vukovar, Srebrenica ,Dubrovnik i Sarajevo srbska.Nisam fašista ako te na to upozoravam.Tako bi hrvatskog nacionalistu ako bi rekao, a Jasenovac je dio građanskog rata v 2,sv. ratu, upozorio, da ne laže.A sad oluja.U oluji su događali teški zločini, kao osveta za 91, za Vukovar i proterivanje svih nesrba iz t.z. Krajine.ali bez Vukovara ne bilo Oluje.To zna svaki normalan srbin.Kako neko može reči, da je oluja zločin,a Vukovar nije,normalnom čoveku nije razumljivo.Ako si i malo razuman shvatit češ poruko.AKO MOŽEŠ ODGOVORI, ŠTA NIJE TAČNO?

       • Filip says:

        Evo odgovora po tvojoj teoriji....Srebrenica je osveta za zločin 1993 i pobijenu srpsku decu u okolini Srebrenici njih 500, a Sarajevo je osveta za proterane Srbe iz Sarajeva 1991. Vukovar je osveta za ubijene Srbe 1991 u Vukovaru i okolini, a Dubrovnik je osveta za proterane Srbe iz Dalmacije. Mislim da ćeš biti zadovoljan odgovorom, jer je po tvojoj teoriji, osveta za nešto.

        • Istina booli says:

         e vidiš Filipe zato te žalim, jer ti i tvoja porodica nikada mnečete nači mir uvek čes opravdavati svoje i napadati druge.Sve šta su srbi činili je obraNa a sve šta su drugi je napad.To je primitivizam....Zaželio biti sve najbolje ali takvim ljudima iskreno ne mogu , jer su uzrok što je Srbija tu gde jeste.I ja budala diskutujem s takvim čovekom,STVARNO SAM BUDALA, ŠTA SAM OČEKIVAO NORMALAN RAZGOVOR.NIJE TI LAKO I DOBRO JE TAKO......neču više komentirati tvoje nacionalističke stavove.Kupi si nešta u dučanu za njih

        • Istina booli says:

         I živela ti osveta i probaj biti sretan s njom, nacionalisto srbski.......

     • goran says:

      Zasto je "seljo" nesto negativno, pa seljaci dan danas hrane sve narode sveta. Osim ako Slovenac ne jede plasticnu hranu iz slovenackog supermarketa?

 7. Dean says:

  Autor članka I istih sličlnih je stvarno potreban psihijatra posto je izraziti Hrvato mrzaci veliki ljubitelj rata! Majmune ne Zavađuj Narode!

  • Zivoder iz Oseka i Ovcare says:

   I Kromanjonci, koliko inate do bankrota??? Ova terapija ce vam veoma kratko trajati jer vama Kromanjonskim kopacima kontejnerima Sami je to perspektiva u EU...i bankrot. Doduse i Novakovo osvajanje Wimbledona van je ponistilo terapiju:-)))

  • Istina booli says:

   Bravo na komentaru.TO JE SUŠTINA SVEGA, NEMA SE ALI DAJMO HRANITI MRŽNJU......

   • goran says:

    Previse zvucis kao Sonja Biserko, ti si kao ekspert za mrznju, a sav kipis od mrznje. Ako je mrznja usmerena ka Srbima, onda je to u redu. Ako je i najmanji trag kritike upucen okupatorima Srbije, onda je to strasna mrznja koju treba unistiti sto pre. Previse providan model. Sve to smo vec citali od Natase Kandic i Sonje Biserko, ti kasnis najmanje 20 godina.

 8. Z says:

  Vi stvarno ne znate da oni (fudbaleri Hrvatske) nemaju pojma o čemu vi pričate...Intermagazin se srozao skroz...tom Daliću da objasnite kako stvari stoje, on bi razumeo....napravili se od čoveka maxa luburića....nije u redu koliko se god i meni i vama, sve ovo gadi...al ajmo kucat na pravu adresu....ovako delujemo kao zavisni manijaci.

 9. dane Radakovic says:

  da se crvene ustase skinu sa vladovine SRBIJE I SRBA U SRBIJI pa da se ustasama vrati dug koji su zaduzili kod SRBA

 10. Milan Kosmet says:

  NAJGORI ŠLJAM NA KUGLI ZEMALJSKOJ...OTPAD

  • Mate says:

   Misliš, Srbi?

 11. Danijel says:

  Bolje zaobidji tri puta vrata nego imati hrvata za brata... Brat za brata rafal u hrvata... Oj ustase neka neka duboke jame vas ceka metar siroka a kilometar duboka....

 12. Cika Kure says:

  Sve pokusavam da razumem. Al ovo nemogu nikakao....Da covek u hrvotskoj samo zato zivi da bi uzivo u mrznji prema nama srbima je fenomen. Postojili iki takvi primeri. Dakako... al ovo je nama dato od boga????Ja sam siguran da u srbiji niko nije odgajan u mrznji da u tom uziva. Dapako sam osetio na sopstvenoj kozi kako to izgleda u hrvatskoj. Nekazem da nema hrvata koji su iskreni i ponosni koji vole svoje tako treba i da bude i da se odvije ali vas samo jedno pitam??Dali je moguce da kod vas u hrvatskoj postoji dan mesec godina sat u kome nerazmisljate o mrznji prema srbima??? Nemogu biti normalan da vam niko nije objasnio u sustini odakle potice ta mrznja. Dali vam je promaklo kroz prste dragi hrvati posto ja nemogu da vas mrzim koliko vi nas zasto je ogroman broj vas hrvata tako pobozno???? Imaju istorijski dogadjaji koji su se tako odvijali da ste vi Hrvati bili i ostali tampon zona prema istoku... to je cinjenica.... Ukoliko pustite svoju mudrost da vam neki fratar govori kako trebe u zivotu da se ponasate ili ne i koga da volite ili ne, ja bih vam preporucio istorijsku knjigu Christophera Clarka zove se "Die Schlafwandler" u kontekstu je opisano kako su nastali polovi pre 1 svetskog rata. Dakako citanje umara mozak i trazi racionalnost i spremnost kritike, samom prema sebi. Ali vi trazite samo mrznju,,,,NEMAM pojma zasto. Vecita zagonetka. Odbite se vere koja vas vodi nego uzivajte u veri zbog tradicije. Ni ja sam nezelim neku ljubav izmedju nas nego cisto neutralno i racionalno ponasanje koliko je moguce zbog mladjih generacija kojima ce biti zablokiran razvoj upravo zbog mrznje...Pozdrav i ocekujem komentar

  • Istina booli says:

   Srbi zaboli hrvate uvo za srbe.Jeste napali ste jih 91,sravnali Vukovar s zemljo, poubijali par hiljada hrvata i ne možete baš očekivati neku veliku ljubav s njihove strane ALI ZABOLI HRVATE ZA VAS VERUJTE MI.ONI SE NE BAVE NIJEDAN POSTO TOLIKO SA VAMA, KOLIKO STE VI OPTEREČENI NJIMA.KAO DA IMATE NEKI KOMPLEKS HRVATA,KAO DA SU VAM NAJVAŽNIJA STVAR U ŽIVOTU.VERUJTE SLOVENCU,PRAVITE BUDALU IZ SEBE.

   • Filip says:

    Hrvati se bave Srbima isključivo u logorima, poubijaju ih i pokolju pola miliona, inače se ne bave nama i ne interesujemo ih. Jedina budala ovde si ti!

    • Istina booli says:

     Kad juče, danas sutra????Jel bilo na pinku???hahahahahahahaahČekaj malo Filipe,a mi slovenci ako hrvati pola milijona mi smo 100 gori, onda mi 50 milijona.Zapiši za slovence 50 milijiona

     • Dusan says:

      Citam tvoje komentare i pitam se, koji si ti slovenac kada odlicno pises i pricas srpski? Siris neku slovencko-ustasku propagandu zasnovanu na 2-3 recenice od kojih ni jedna ne pije vodu. Na sve te tvoje tvrdnje mogu da ti dam protiv tezu ali spustati se na nizak nivo nije deo mog karaktera. Mogu da te razumem samo u slucaju da si neki napaljeno klinac, u suprotnom...ne znam sta da ti kazem. Ne zelim da zapocinjem nikakvu diskusiju (po najmanje sa tobom jer te ne smatram neki ko je dorastao nekoj kvalitetnoj diskusiji zasnovanoj na cinjenicama) vec samo zelim da ti kazem jednu jedini stvar, ostavi se srba i Srbije. Nasa istorija nije samo od 90ih proslog veka vec mnogo mnogo duza. Nismo izmisljen narod...zapamti tu rec, NAROD, NE NACIJA VEC NAROD. Nasa istorija je izrodila mnogo junaka, knezeva, kraljeva, bila i carevina. Nikada nismo bili tudji vazali vec smo uvek bili branik Evrope i te tvoje jebene evropske unije. Nismo menjali veru za veceru, nismo se pokorili i verovatno zato danas placamo ceh. Kroz istoriju su pokusavali, lomili nas ali nas nisu slomili. Ono sto nas je u zivotu i kroz vekove sjebalo je nesloga i sklonost ka izdaji za sicu, ali u retkim trenucima kada smo bili slozni, suprotnoj strani nije bilo lako. O Sloveniji i Hrvatskoj nemam sta da napisem, nek pisu i pricaju oni sami o sebi. Neka se svako pogleda sam u ogledalo i neka realno izvuce zakljucak. I jedan apel za bracu srbe koji citaju: SRBIJA JE VECNA DOK SU JOJ DECA VERNA! Ne dajmo se za “tanjir Muratovog pilava”!!!

      • Istina booli says:

       Dušane dok diskutujem s šovinistima tipa Filipa, nivo određuju drugi.Moraš na gluposti odgovoriti na način sagovornika.A ako nisi pohvatao, keva mi je Srpkinja.Da sramota me je za 90,jer se je srbski narod obrukao, za sva vrenmena i to mi nije sevejedno ali da se brani i stoji za sve zločine koje su srbi počinili za veliku Srbiju, je neverovatno i sramno.Tipa v Srebrenici bilo saaamooo 3 hiljade poklanih itd, to je sramota za srbski narod, kojem pripadam po majci.Srbska politika u 90 je bila pogubna za cjelli region i koštala više od 100 hiljda ljudi živote.Ja sam čovek u godinam i na tvoju žalost znam jako puno iz tih vremena.main brat general u Jna,maina sestra živela u Vukovaru itd.Bio u Vukovaru prije naoada jna i one nacionalističke stoke, koja je došla samo s jednom namerom da kolje.Mene je sramota za te događaje.Istina je da je situacija za Srbski narod bila najsloženija ali pitanje je zašto prijateljska Slovenija više nije želela živeti sa Srbima, s kojima smo se uvek dobro slagali?A šta se diskusuje tiče, mrzim nacionaliste jer za razliku od patriota su uvek donosili zlo svojemu narodu.A o tome da je srbski narod narod, a ostali narodi manje vredni, neču ni komentirati, jer više govore o kompleksima srbina, koji je svestan da je Srbija razrušena država i sopsvenim velikim greškama.Češko slpvačka , čak SSSR su se razišli kao ljudi Samo Srbija je bila "napadnuta od svih os Slovenije nadalje"Šta vam to govori?Mogli smo se rastati kao ljudi ali svi ste podupirali Miloševiča i komunistički režim, skinuli ga dok nije svorio veliku Srbiju.Mogo bi satima da vam navodim činjenice ali nema smisla, zar ne ,er SRBSKA ISTINE JE UVEK POSEBNA ISTINA,KOJU NIKO MDRUGI NA PLANETI NE PRIHVAČA OSIM SRBSKIH NACIONALISTA.

       • Filip says:

        Ti si opasna fašistička neinformisana lažljiva budala. U Srebrenici niko nije zaklan, vec su streljani, iskljucivo vojno sposobni muskarci od 18 do 60 godina. To kazu i muslimani, jedino ti vrtiš neku drugu priču jer si fašista. To u Srebrenici je zločin ali se desio kao osveta jer su pre toga muslimani ubijali decu i žene po okolnim selima. Postoji budalo i snimak gde srpska vojska pušta u autobusima decu, stare, i žene da izadju iz Srebrenice. Čak i musliman Mustafić koji je svedok svega toga izjavljuje da je to sve jedna velika nameštaljka. Ceo svet to zna samo ti živiš u CNN filmu ggde su Srbi monstrumi koljači. Istina dolazi do nsroda, samo polako. Kažeš da je Milošević napravio veliku Srbiju, koju? Gde je ta velika Srbija? Budalo fašistička, ako smo pravili veliku Srbiju, zašto smo ostali u granicama i zašto smo do pre 10 godina i dalje se zvali Jugoslavija? Ajde to objasni? Slovenci i Hrvati su želeli rat jer du prvi napali Srbe. Objasni odakle vam oružje i zašto ste ga nabavili ako niste hteli rat? Ti si fašista koji prepodne mrzi sebe, a poslepodne Srbe. Nisam ti odgovara jer sam bio sa svojom decom, to je ono što ti nemaš jer su otišli od tebe. Pozdravi mamu Srpkinju, a tatu fašistu Slovenca nemoj

        • Istina booli says:

         By the way i oboje su u Sloveniji seljo primitivni.I posle studija se vračaju u Sloveniju.Znaš kod nas školovani ljudi, žive puno bolje nego u Americi(pa ipak sam i srbin), a o Srbiji neču ni početi, to ti znaš mnogo bolje....I ne veseli se previše za godinu dve vračaju se......

        • Istina booli says:

         Neču ni kevu, a šta se tiče mog tate.Moj tata je intelektualac, koji se bori protiv fašizma,nacionalizma,šovinizma svih oblika i srbskog.Poznati je čovek u Sloveniji i jako poštivan i u Srbiji, ne samo zbog pomoči koju je organizirao od 90-ih nadalje, nego zbog toga jer je čovek, za razliku od tebe nacionalisto.Nemaš pojma koliko si i ovaj put promašio.....

         • Filip says:

          Ako ti se tata bori protiv fašista, zašto se ne bori protiv tebe? Zašto se bori protiv nacionalista? To je nešto lepo, ako ne znate ti i tvoj tata, pitajte Francuze. Sam sebi skačeš u stomak, zašto je pomagao Srbiji kad je Srbija napadala druge po tvojoj priči? Šta se dešava u tvojoj glavi, pričaš nepovezano, lažeš, izmišljaš, pretpostavljam da si šofer u Sloveniji, majka ti nije Srpkinja, a tata ti je verovatno slovenački fašista. Pretpostavljam da ni decu nemaš.

          • Istina booli says:

           BUdalo znam da ništa ne razumeš,to mi je jasno ima i druga Srbija normalnih ljudi ,koji se stide Vukovara,Dubrovnika,Srebrenice i mučkog bombardovanja i snajperanja Sarajeva IMA TAKVIH SRBA NACIONALISTO.I JOŠ UVEK MEŠAŠ PATRIOTIZAM I NACIONALIZAM SELJO

          • Filip says:

           Nadam se da si ponosan na ubijanje dece u Sloveniji? Nadam se da si ponosan na majku Srpskinju? Ili si ponosan na oca fašistu? Da li si ponosan što ste ubijali decu sa leđa? Jel znaš šta znači biti fašista? Jel ti jasno da si fašista?

          • Ivan says:

           Ja sam iz Vukovara i Hrvat sam. Prestani pričat o Vukovaru jer niš ne znaš. To što se prije rata radilo u Vukovaru i okolici, što su radili zločinci i mafijaši Branimira Glavaša treba da bude sramota cijelu Hrvatsku. Mene je stid što sam Hrvat. Morao sam skrivat svog susjeda Srbina u podrumu da ga ne bi ubili i pomagat mu da pređe u Srbiju. Hrvatska je u Vukovaru i okolici izazivala Srbe mnogo prije rata, ali je strašno što je Vukovar onoliko uništen. Puno je Srba odnijela rijeka. Sram te bilo, ti iz Slovenije da pričaš o Vukovaru...vi iz Slovenije ste uvijek bili pokvareni i zli.

          • Istina booli says:

           Debilu fašiata sam jer te upozoravam, na Vukovar, Srebrenicu,Sarajevo i Dubrovnik???Kako te nije sramota srbska nacionalistička gamad?

          • Istina booli says:

           Filipe budalo vidim da si s istog maola polao tekst kao Ivan.Ti si stvarno glup čovek,.Ili je Ivan slučajno u poseti kod tebe teškog srbina?Istina boooli znam ali daj probaj malo inteligentnije

          • Istina booli says:

           Joj srbi moji, nikada, nikada hrvat ne bi ovako pisao, čak da bi bilo istina.Hrvati su dosta toga ali srbi moji nikada ne bi pisali protiv svog naroda.Srbine Ivane, bar bi smislio neko manje hrvatsko ime ako se več izdaješ kao hrvat, da bi kao napadao mene slovenca.Ljudi radite nešzo, da vem deca ne budu gladna.Ja sam jako puno radio, da se mogu zajebavat s nacionalistima srbine Ivane.Bilo je i takvih slučajeva znam ali nikada hrvat to ne bi priznao i to ne opravdava one koljače koji su pevali po srušenom Vukovaru,da če klat hrvate.Tako da srbin moj ni lagati ne znaš.Šta uopšte znaš?

         • Mate says:

          Kak ste vi Slovenci poznati, koliko vas ima ja sam upozno pola Slovenije. Stari ti je poznat intelektualac, a djete mu širi mržnju po internetu na najprimitivniji način. Sad ću se ranit, Slovenac o moralu, kak kurva... Čekam te u Ivancu, kod Mlina traži Matu, znam da ne smiješ kukavico, a obećal si.

          • Istina booli says:

           Mate imam jako puno prijatelja od Čakovca do Dubrovnika ali ti si isto poremečen ko moji nacionalisti.Ja napadam moje a ti se kačiš samnom?Ja upozoravam na Srbsku sramotu Vukovar i Dubrovnik a ti me isto napadaš??Od koje bolsti ti patiš?Šta tebe briga šta slovenački srbin piše???Si ti normalan?

          • Istina booli says:

           Mate pozdravi Filipa, hahahahahahaha Imate puno zajedničkog

          • Monster haubica says:

           Dečec ( srbijanec) daj ne sheri. Hajde da čujem , ako ne lažeš . Koji je grad najbliži Ivancu?

          • Mate says:

           Za tebe Lepoglava, za normalne ljude Varaždin...dojdi do Ivanca, traži kod Mlina Matu

          • Mate says:

           Šta napadaš janeza kada nisi Mate?Predstavljaš se za Hrvata, a u biti si nitko i ništa.U Ivancu nema takvog imena, zato ne glumi dudeka, Živorade.

        • Istina booli says:

         Pošto su kulturno streljani sve je ok fašito????Đubre pokvareno, za pohvalu zar ne?Si jako ponosan na sreljanja u Srebrenici??

         • Filip says:

          To su mudzahedini koji su dve godine pre toga pobili 500 dece i žena u okolini Bratunca. Da li ti braniš takve ljude?

       • Eto neka Božja says:

        bude zadnja! Potrovao si sve oko sebe čoveče! Nećeš nikoga povući sa sobom u pakao, jer ti praštamo, kao pravi Srbi.

        • Istina booli says:

         JESI UZEO LEK PRIMITIVČINO???

         • goran says:

          Svaka cast na kulturnom recniku, pravi si Evropejac, Slovencino.

     • Dušan says:

      Doći će vreme za obračun.

 13. Filip says:

  Pored Hrvata, Slovenci su takođe klali srpsku decu, početkom rata otimali su decu, ubijali i zakopavali kod Škofljice.

  • Istina booli says:

   fILIPE TO SI PROČITAO U ČETNIČKOM PRIRUČNIKU, KAKO POSTATI FAŠISTA??JOJ KOJ BUDALA.dA KLALI SMO NA MILIJONE SRBSKE DECE PSIHOPATO ŠOVINISTIČKA

   • Filip says:

    Drago mi je da si sad to i priznao. Kad priznate, biće vam lakše! Sram vas bilo decoubice!

    • Istina booli says:

     ZAR TI STVARNO POSTOJIŠ?JE MOGUČE,DA POSTOJI TAKO BOLESTAN SRBIN???HAHAHAHAHAHAHAHAHA

    • Istina booli says:

     sRAM NAS JE fILIPE IZVINI STARI.kAKVA SI KOMEDIJA,ČKALJA JE MALO DETE TI SI CAR..fILIP ZA NOVU ŽIKINU DINASTIJU

     • Filip says:

      Ooooo vidim gledaju se srpski filmovi i voliš srpske glumce. Drago mi je zbog toga, kad već svoje nemate. Kompleks niže vrednosti, jadan si i baš mi te je žao

      • Istina booli says:

       Da jako sam jadan Filipe....hahahahaha Ali ti si ludnica od budale Plate nam 2 eura, a kod vas 10000 eura, ceste kod nas rupa na rupi, a kod vas sve novo iz zlata.Znaš da sam zavidan i jadanZnaš Slovenije se raspada ,nemamo more, a vi imate, nemamo planine, a vi imate, nije mi jednostavno, več dok pređem Batrovce i vidim ta silna bogatstva u Srbiji...Baš se zabavljam seljo...

  • Istina booli says:

   Ste jako ponosni na Filipa srbina sa teškom diagnozom?Ti si prava komedija.Čekaj filipe nismo mi slovenci poklali više srba nego ustaše?Po tvojim podacima, ja mislim da je tako,zar ne???hahahahaha

   • Mate says:

    Pa kaj je bilo Jovo? Kak mi je drago da su te ofirali ovdje, da su Srbijanci skužili ko si. Ja te čekam u Ivancu, gdje si? Kukavico

    • Istina booli says:

     mATE KAJ TEBE U STVARI MUČI?NE MAM POJMA,JEDINO KAK U iVANCU, KAD ŽIVIŠ NA pAGU?

     • Mate says:

      Pa taj moj imenjak je iz Kruševca (hahaha)Prezime mu Matić!

  • Istina booli says:

   ČEŠ NAPASTI sLOVENIJU, DA OSVETIŠ 20 MILIJONA, MA ŠTA MILIJONA 20 MILIJARDI SRBA,KOJE SMO POKLALI MI SLOVENCI I ZAKOPALI U šKOFLJICI

   • Istina booli says:

    EVO PRIZNAJEM, MI SLOVENCI SMO NAJGORI..DA IMAŠ ZA LOKALNU UPOTREBU NA FORUMIMA STAVI NA SVOJU LISTU OTVORENIH DUGOVA.PIŠI OKO 20 MILIJARDI SRBSKE DECE.

    • goran says:

     A kako objasnjavas da su u Izraelu nacionalizam i sovinizam razvijeni do krova, a zemlja nema ekonomskih problema? Olako izjednacavas ekonomiju sa ne-ekonomskom sferom. Podsecas na Sonju Biserko koja tvrdi da Srbi stradavaju ekonomski zbog svog nacionalizma. A oni koji su nas bombardovali i komadali toboze nisu nacionalisti???? Kod njih, naravno, nema ekonomskih problema jer oni mogu da otmu od drugih sta im je potrebno. To je cist humanizam do kojeg se mi Srbi jos nismo uzdigli?!

     • Istina booli says:

      bOŽE MOJ OPROSTI JIM GLUPOSTI KOJE PIŠU.SLAŽEM SE JEDNO NEMA VEZE S DRUGIM.DESI UZEO IZRAEL BUDALO?

      • goran says:

       Istina boli, zalazes se za kulturan dijalog, a nazivas me budalom, iako nisam upotrebio nijednu ruznu rec. Ocito je da ne razumes besmislenost tvoje tvrdnje da je snazno osecanje nacionalizma izvor svih zala, pa i ekonomnske bede. Izrael je samo jedna, ali mozda najtipicnija zemlja, koja opovrgava ovaj tvoj stav. Da li njima smeta to sto su nacionalisti da bi imali jaku ekonomiju? Mozes razmisliti i na drugim primerima, ako uopste umes da mislis.

   • goran says:

    Nisi ti nikakav Slovenac, ti ti samo mrzitelj Srba, otpad istorije.

 14. Kulak says:

  I šta sad mi Srbi da mislimo o tom manijaku milojku pantiću koji nas je zvao da navijamo za rvacku? Kakav je to monstruozan um koji je mogao doći na ideju da Srbi navijaju za one koji žele da ih pokolju?

  • goran says:

   Milojku oduzeti dcrzavbljanstvo i poslati ga u Kurvatsku.

 15. PASTOR AETERNUS says:

  U borbi protiv Velike Srbije da li ste svesni da ste kao dokazane hiljadugodišnje sluge tuđih gospodara ostvarili njihove planove i stvorili Veliku Albaniju kao neoboriv bedem prema Rusiji a ona vas spašava u Agrokoru od američkih savezničkih strvinarskih fondova. To vam nikad neće priopćiti vaš Kaptol. Nikad svoga tela gospodar ! 3 milijarde pljuc za izraubanu izraelsku zrakoplovnu gvožđuriju dovoljnu za paradu ponosa : konačno rešenje srpskog pitanja i deratizacija cigansko-cincarske pasmine i vlaške gamadi i nakota kao Boguugodno Delo po Svetom Stepincu Srbosjeku kojeg prozvaste Spasiteljem Srba i Jevreja. Zaprepašteni papa Franjo zapitao je: a od koga ih je spašavao ? I to je vaš besmrtni brend !

 16. Beli Orao says:

  I mi Srbi smo čudan narod ,zašto uvijek jurimo za govnia i guramo nos u njih ,pa nam smrde ??? Nismo naučili ništa ,što dalje od njih , istraj sve iz Srbije ,pusti nek se muve roje i osuši i kad se osuši višnje ne smrde , Mongoli to koriste kao suva drva i nalože u vatru!!! Lud se jednom poklizne na govno a totalna budala uvijek iznova!!!!

 17. Branko says:

  Možete vi da bljujete ovde i vatru jedni na druge, ali to je deco moja pogrešna adresa. Koliko su samo puta ovaj i drugi slični portali napisali sledeći naslov: "Gotovo je! Odluka je donešena. Kosovo će se podeliti"? Najmanje milion. I niko da izvuče bar nekakvu pouku, već spominjete majke, decu... Jadno i sramotno! Koliko se samo puta u komentarima ponovilo: "Dogodine u Kninu", pa nikad da dođe to dogodine i izvesno je da nikada neće doći. Spustimo se na zemlju, nismo mi nikakav nebeski narod, ko je to izmislio i onaj ko je to prihvatio boluje od težeg psihičkog poremećaja i treba da se leči intenzivno. Mi smo narod kao i svi drugi narodi, od nekih smo stariji, ali manji, a od nekih smo mlađi i veći. To nam u današnjem svetu ne daje nikakvu prednost ni povlastice. Znam da mnoge od nas boli što smo videli tokom prvenstva da Rusi jednako gledaju na Srbe kao i na Hrvate, a to ih razumem. Za njih smo mi ovde zapadni Slaveni, bili to mi Srbi ili Hrvati ili neki treći. Ankete u Rusiji kažu ovako, 2% ili 3 miliona Rusa osećaju posebnu naklonost prema Srbiji, a tek ih 10% zna gde je Srbija i zna je naći na mapi sveta. Ostalu veliku većinu Rusa boli qurac ko je ko i ko je šta.

  • Istina booli says:

   Hvala Branko na normalnom komentaru,sve podpisujem.Evo to je primer, da nisu svi Srbi prostaci

   • Dušan says:

    Ma ti si repper za prostakluk.Vasa tisuculjetna kultura.

 18. Branko says:

  I da dodam, mnogi ne shvataju da mi ne polažemo nikakvo ekskluzivno pravo na delove Hrvatske ili BiH, a ako ćemo po istoriji od pre hiljadu i kusur godina onda ni granice današnjih država u Evropi ne bi bile ni malo kao danas, a ni Rusije bogami ne bi bilo u ovom obliku. Ako ćemo po AVNOJ-u, to je običan ugovor koji nije sveto pismo. Srbije možda uopšte ne bi bilo, a mi bi danas bili Bugari, Rumuni, Mađari i Turci, zato budimo ponosni i srećni što još uvek imamo kuću i nastojmo da je ne srušimo međusobno se optužujući i podvaljujući jedni drugima kajle u točkove, kada ionako nismo mogli u zadatim svetskim okolnostima mnogo više da uradimo.

 19. Sofija says:

  Sve Balkanske banane drzave su zasluzile da budu najsiromasnije u Evropi i dugo ce biti tako jer karma je tachna kao sat i ne prasta vam tu psihopatiju i nikad nece . U drugim naprednijim zemljama bi svi zavrsili na psihijatriji za taj patoloshki nacionalizam i mrznju a tamo vas pustaju da hodate po slobodi. Isus bi se prevrtao u grobu ko su mu Hriscanski sljedbenici i ko se krsti u njegovo ime pa ide da kolje. Izrod ste najveci u Evropi i kakav narod takvi politichari. Patoloska mrznja je tezak psihijatrijski sluchaj i jedino na Balkanu mozete hodati slobodni sa tim oboljenjem.

  • Istina booli says:

   Sofija u pravu ste i hvala vam na komentaru.Bilo bi lakše živjeti mojo rodbini u Srbiji, da je više takvih ljudi ali na položajima su oni koje opisujete.

 20. goran says:

  Isus je primer patoloske mrznje prema sopstvenom narodu i rabinima kao njegovim vodjama. Srbi su od njega ucili, a odbacili svoje slovenske bogove. Stavise, i oni, kao i Hrvati, proglasavaju religiju sustinom svog nacionalnog identiteta. Ziva komendija.

  • Dušan says:

   Al si ti zaglibiooooo...Sloveni su decu zrtvovali tim svojim bogovima.Postoje dokazi u Ukrajini,zrtvovali su perunu

 21. Milan says:

  ...raja je počela da sre žari i pali...

 22. deda mraz says:

  Izgledao mi je normalan covek na TV ali kad vidis gde je rodjen ond je ovo normalno sto izjavljuje i treba da mu je jasno da mi Srbi znamo da su oni pravili zverstva nad Srbima u Hercegovini i da samo psihopate i njihovi naslednici mogu time da se ponose, a Simo Rajic iako komunista se posteno potrudio da velika vecina njegovih predaka dobije zasluzenu kaznu.

 23. deda mraz says:

  izvinjavam se nije Simo Rajic nego Simo Dubajic

 24. Robert Wronsky says:

  Jadno je vase sirenje lazi. Izmisljate ustase u sadasnje vrijeme i pripisujete Thomsonu stihove koji su nastali 40-ih godina. Zavist,mrznja.

  • Svaki čovek sam bira za sebe says:

   kada su razapinjali Hrista: krv Njegova na nas i na decu našu. Eto nekoga je ta krv oprala, a nekoga sustiže. Kakve su ti misli, takav ti je život. Srbi se uzdaju u milost, a ti što pevaju te pesme... u izvrnutu pravdu. Niko od nas ne ide na ustaške sajtove da polemiše, a ovde se svi nečastivi duhovi sjurili da raspiruju zavist i mrznju. Dakle, iš krivoverci odavde.

   • goran says:

    Slovenci su toliko duhovni da ne mogu bez srpskih sajtova na kojima dokazuju da su zivotinje.

   • Dušan says:

    Pa oni se stalno vracaju na mesto ylocina.Oni bi jos hteli da ih i volimo...koji bolesnici

  • Dušan says:

   Pa vi ste svi ustase.Nemojte da bezite od toga.Ajde sada isprsite se ..pokazite svetu vase ponosno "tisućuljetno" lice.

 25. Veliki brat says:

  ČISTA LAŽ! THOMPSON NIJE AUTOR TIH STIHOVA, VEĆ JE BIO IZVOĐAČ U PAR NAVRATA, PRIJE 15 GODINA!

  • goran says:

   Ma, da, Tompson je nevin??? Navedite imena Hrvata koji nisu ustase, ako takvih ima?

   • Istina booli says:

    Da primitičino svi hrvati su ustaše,ma šta svi hrvati cjela Evropa je ustaška.Ti je srce na mestu?Si bio kad izven Srbije seljo izven sela u kojem živiš?

    • goran says:

     Ne zivim u Srbiji vec 35 godina, ali nemoj mi verovati. Nego, ovako: navedi primer jedne hrvatske institucije koja je bila protiv pokolja Srba u period NDH? Da li je iko od Hrvata tada branio Srbe od pokolja? Molim, samo podatke.

    • Dušan says:

     Evropa je pederska , a vi ste svi ustase.Nemamo mi Srbi te iluzije.

   • Dušan says:

    Tako je

  • Dušan says:

   Aaaaa, znaci bastinite dugu tradiciju.Jadna VASA DECA.

 26. Dana Tan says:

  Hrvatska je Kuća Maksovih mesara, a njezina nogometna vrsta novoštokavski crnogaćani. Sad 2018., ako je netko u Srbiji navijao za Hrvatsku na 21. svjetskome nogometnome prvenstvu u Rusiji, onda je takav navijač samo ustaša ekavac dok su ustaše ijekavci u Gorocrnoj (Montenegro), Hercegovini, Bosni i Hrvatskoj.

 27. Dušan says:

  Tesko je folirati se sve ove godine.Sada kada su razotkriveni, tj kada polako citav svet saznaje ko su oni, vise se i ne suzdrzavaju.Jadni nemaju bolje lice od ovoga...Naličje im je jos gore.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *