Hrvatski sveštenik na haubi imao seks sa drugim muškarcem

Hrvatski sveštenik na haubi imao seks sa drugim muškarcem

26 januara 2014

katolik-svestenik-648-48823Kod Zadra su uhvaćena dvojica muškaraca usred seksualnog odnosa. To i ne bi bila vest dajedan od njih nije sveštenik koji se tim povodom obratio vernicima.

Dragi župljani, na verujte kad vam kažu da su me našli s drugim muškarcem u autu – rečenica je koja je prošle nedelje odjeknula tokom mise u jednoj župi nedaleko od Zadra.

Naime, među župljanima se već ranije proširila vest o njihovom župniku koga je na Vranskom jezeru u sladostrašću s drugim muškarcem uhvatila policija. Župnik i njegov prijatelj uhvaćeni su na automobilu, piše “Voxportal”. Ne u automobilu, nego na automobilu, tačnije na haubi.

Policajci su te večeri, kako piše “Voxportal”, bili u patroli jer su već neko vreme sumnjali u aktivnosti krivolovaca na tom području pa su postavili zasedu. Približili su se sumnjivom automobilu, a umesto lovaca na haubi automobila zatekli su dvojicu muškaraca usred seksualnog odnosa. Priveli su ih zbog remećenja javnog reda i mira, navodi portal.

Meštanima je, navodno, već poznata homoseksualna orijentacija drugog muškarca, ali vest o privedenom župniku ih je šokirala. Sam župnik policiji je rekao kako su on i taj muškarac samo “nešto raspravljali”.

Portparol PU zadarske Elis Žodan, na pitanje “Dnevnik.hr” o seksualnom odnosu dva muškarca na javnom mestu, rekao je da “policija nije imala službenih postupanja takvog tipa”.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *