ХРВАТСКИ ВОЈНИ ХЕЛИКОПТЕРИ НАД СРБИЈОМ! КФОР ПОКРЕНУО СНАГЕ

HRVATSKI VOJNI HELIKOPTERI NAD SRBIJOM! KFOR POKRENUO SNAGE

11 marta 2019

Snage KFOR-a na Kosovu i Metohiji nastavile su sa ciklusom vežbi, a mediji prenose da su prištinske vlasti aktivirale akciju „Čelični prsten“.

Snage KFOR-a izvode vežbu kako bi, kako se navodi, bile spremne za brzo delovanje na teritoriji celog Kosova, a u cilju sprečavanja bilo kakvih pretnji koje bi mogle da ugroze tu teritoriju.

Današnja vežba se spvodi na jugu Kosova, gde snage KFOR vežbaju očuvanje bezbednosti okruženja.

– Ovaj put vežba je održana u opštini Dragaš i u nju je uključena Multinacionalna zapadna borbena grupa – saopšeno je na zvaničnoj stranici KFOR-a.

KOMENTARI5 komentara

 1. Željko says:

  Hrvatske zračne snage štite zračni prostor Srbije i Kosova, neprocjenjiv osjećaj!! Hoće li srbijansko rukovodstvo nešto poduzeti ili će vječno kukavički ponavljati mantru o miru i stabilnosti?? Naravno da NIŠTA neće učiniti!!

  • Kralj Petar says:

   Jel štite sa avionima F-16 iz Izraela? hahahaha

 2. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  KROati ponovo traže da im se desi Vuovar, Republika Srpska-Posavina, AP Vojvodina i Hercegbosna. Ti papci nikako da nauče da kad god se udruže u bilo koji zapadni savez oni izgube državu i dožive katastrofu. Ajde još jednu, zadnju lekciju će da dobiju pa će da nauče na svom kraju, a Drava nije daleko, ona se lakše prepliva nego Sava.

 3. Ivana says:

  Šta sad kažeš Vučiću lideru u regionu, čega lider svi šamaraju Srbiju ko kako oće i sve to zbog ljige koji vodi naš narod u propast.

  • Jovo Veselinovic says:

   hrvatska je clanica nato pakta, i unije vucic je izjavijo da nato stiti srbe na kosovu i metohiji

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *