ХТЕО ДА ПРЕВАСПИТАВА СРБЕ, А САДА КУКА НА САВ ГЛАС: Украјински посланик у центру великог скандала (ВИДЕО)

HTEO DA PREVASPITAVA SRBE, A SADA KUKA NA SAV GLAS: Ukrajinski poslanik u centru velikog skandala (VIDEO)

26 novembra 2023

POSLANIK Vrhovne rade Ukrajine iz partije Evropska solidarnost Aleksej Gončarenko rekao je da je Služba bezbednosti Ukrajine pokušala da prisluškuje njegovu kuću.

– Danas je službenik Službe bezbednosti Ukrajine pokušao da ugradi prislušni uređaj u moj stan. Ovo je pokušano protivzakonito. Ovaj incident sam već prijavio policiji. Neprihvatljiva je situacija u kojoj vlast pokušava da ugradi prislušni uređaj u stan poslanika opozicije – napisao je on na Iksu.

Gončarenko je ranije pretio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da se „spremi za bekstvo u Rusiju“.

Ovaj prekaljeni majdanovac, koji uživa da se slika sa oružjem u rukama, svojevremeno je javno zapretio Vučiću i Srbiji.

– Srbiju sa njenim predsednikom sigurno nećemo zaboraviti. A onda će biti zanimljivo da gledamo Srbiju od šest miliona stanovnika i njenu želju da uđe u EU. Mislim da ćemo sa braćom Hrvatima to posmatrati i pamtiti. Proces prevaspitavanja je težak i biće neprijatan za Srbe, ali mi to možemo – rekao je tada Gončarenko.

Od njega je i bivša predsednica Predstavničkog doma američkog Kongresa Nensi Pelosi dobila na poklon bizarnu narukvicu od ukrajinskih čaura.

KOMENTARIJedan komentar

  1. 1389 says:

    Ukrajinu sa njenim predsednikom sigurno nećemo zaboraviti. A onda će biti zanimljivo da gledamo Ukrajinu od 20 miliona stanovnika i njenu želju da uđe u EU. Mislim da ćemo sa braćom Rusima to posmatrati i pamtiti. Proces prevaspitavanja je težak i biće neprijatan za Ukrajince, ali mi i Rusi to možemo. Šta poželiš drugima to ti se i vrati...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *