ХВАЛИО СЕ РАЗБИЈАЊЕМ ЈУГОСЛАВИЈЕ, А САДА САВЕТУЈЕ ШИПТАРЕ! Месић: Kосово да купи независност!

HVALIO SE RAZBIJANJEM JUGOSLAVIJE, A SADA SAVETUJE ŠIPTARE! Mesić: Kosovo da kupi nezavisnost!

21 juna 2022

Bivši predsednik Hrvatske Stipe Mesić kaže da bi ‘Kosovo’ trebalo da pošalje delegacije u zemlje Južne Amerike, Azije i Afrike kako bi ih parama ubedile da priznaju kosovsku nezavisnost!?!

Bivši hrvatski predsednik Stjepan Mesić kaže da bi lažna država Kosovo trebalo da kupi svoju nezavisnost!?Mesić objašnjava da bi Priština trebalo da pošalje svoje ljude u zemlje Južne Amerike, Azije i Afrike kako bi ih velikim parama uverili da priznaju ‘Kosovo’!?! Prema njegovim rečima, to mora da bude ozbiljna strategija.

Patološka mržnja

Stjepan Mesić, koji se svojevremeno hvalio razbijanjem bivše Jugoslavije rekavši: ‘Obavio sam zadatak, Jugoslavije više nema – hvala vam lepo!’, sada radi i na razbijanju Srbije!?

– Kosovo bi trebalo da pošalje delegacije u zemlje Južne Amerike, Azije i Afrike kako bi ih ubedile da priznaju kosovsku nezavisnost, ali to mnogo košta. Trebalo bi da pošalje delegacije u predstavništva zemalja članica UN sa pismima i da im se obrazloži zašto treba priznati Kosovo. Potrebno je da se napravi kampanja sa ozbiljnim predlozima kako bi shvatili, a da se odustane od izletničkih odlazaka samo u jednu zemlju – posavetovao je Mesić predstavnike lažne države u intervjuu za prištinski portal ‘Geopost’.

Komentarišući ove navode, politikolog Aleksandar Pavić kaže da je ovde jedini zajednički imenitelj bolesna mržnja prema Srbima.

– Mesićevi saveti kosovskim Šiptarima jesu saveti propalog i korumpiranog političara propaloj i korumpiranoj družini. Njihov jedini orijentir jeste patološka mržnja prema Srbiji. Da parafraziram Šekspira, puno buke i besa, ali bez ikakvog značenja, odnosno mnogo buke ni oko čega – naglašava Pavić.

Ilija Životić iz Odbora za KiM ističe da se ništa drugo ne može ni očekivati od čoveka koji je ponosno isticao da je učestvovao u razbijanju jedne države.

– Mesić danas albanskim separatistima, kojima je njegova Hrvatska jedan od glavnih pokrovitelja, daje savete osmišljene upravo na tom prethodnom iskustvu. On se drsko meša u unutrašnje poslove suverene države Srbije. Bolje bi mu bilo da se koncentriše na svoju zemlju i spreči egzodus mladih, koji već godinama beže iz Hrvatske – kaže Životić.

Ništa novo

Ivan Miletić, programski direktor Instituta za javnu diplomatiju, podseća da Hrvati i Albanci sarađuju još od početka rata za jugoslovensko nasleđe 1991. godine.

– Veliki broj oficira takozvane OVK bili su u hrvatskoj vojsci ili vodili organizacije Albanaca u Hrvatskoj pre 1998. godine. Hrvatska je jedan od glavnih snabdevača opremom takozvanih bezbednosnih snaga Kosova. U dijaspori organizacije Albanaca koriste hrvatske klubove za svoja okupljanja. I zato ne iznenađuje dalje produbljivanje saradnje hrvatskih i kosovskih političkih krugova, nasuprot poziciji Srbije – zaključuje Miletić.

(Informer)

KOMENTARI14 komentara

 1. milorad5 says:

  pa bolje da ponude onda pare nama srbima a ne okolo da bacaju lovu.lepo,ako imaju 500 milijardi,može euro može dolar,to je rudna renta,otprilike trećina,pa posle neka se sami jeb.sa rudarskim koncernima.Mogu i englezi da plate šta je to za njih, oni hoće zemlju,hoće rude..jel tako,pa neka je kupe ili da prodamo kinezima ekstrateritorijalno pravo i najam:)ZATO i TRAŽE priznajte,priznjte,priznajte.Oće džabe rudnike da otvaraju ali bez priznanja i formalizovanog vlasništva uvek su u opasnosti da grade kule u vazduhu.A šipcima će da daju zagadjenu zemlju i vazduh i neku crkavicu da kopaju rudu zajedno sa pakistancima afganistancima itd.Mislim da je stvarno najbolje da prodamo ili iznajmimo kosovo,oni će kopati tamo milom ili silom.I miloševiće je hteo da se dogovori sa njima ali oni su tražili to za džabe ali ima i drugih interesenata pa da damo oglas bre,crkve su naše i njihovi posedi ostaju njima,ostalo dajemo u najam na 100-150 god ,pare unapred i posle toga neka oni sa kinezima ili već nekom drugom strankom vode pregovore o niklu kobaltu olovu zlatu itd.Od tih para obeštetiti naše ljde koji su proterani sa kosova i opet će da ostane mnogo para da se srbija u redi,a za 100 god.bre, ko mrtav ko živ.Kao što je kina iznajmla hong-kong tako i mi možemo da iznajmimo kosovo i to bi se veće desilo da je kosovo negde na obali mora.Treba dati oglas za najam i videti šta će šiptari i hijene oko njih onda da rade,biće to smešno.

 2. Kostakos says:

  Pocni sa : Republika Srpska Krajina.

 3. persida says:

  Platite trilion dolara Mesicu i bicete nezavisni ko govno u kanalizaciji.

 4. Gagi says:

  Svakako da uspesni i u praksi dokazan katolicki kadar, sada ima novi-dodatni angazman. Treba mu cestitati na lojalnosti svojoj katolickoj familiji i na uspesima u sprovodjenju planova i realizaciji njihovih novo osmisljenih kolonizatorskih osvajanja na ovom prostoru. Nije mi jasno, odakle takva vrsta "intelektualnog" poriva i prakse , da se kritikuje uspesan protivnik a u nebesa i svemir uzdizu "nasi" evidentni gubitnici. Nasem gubitnistvu i hvaljenje onih koji sve to sprovode i realizuju, kraja nema. Kako je moguce, da u devastiranom i raskomadanom Srpskom bicu, gde se narodni lelek i tuga cuju do neba, sasvim normalno i veoma bahato zive neki "nasi" sunarodnici koji su momentalno "najvece" patriote. Odlicno katolici sve to realizuju, one koje nisu uspeli da pobiju i pokolju, vrlo lako su kupili i omogucili im bezbrizan zivot. Za razliku od "nasih" sludjenih komunistickih "patriota" koji ne poseduju pobede i nacionalne rezultate, nasi krvoloci filigranski i sistemski rade na nasem unistavanju i imaju odlicne rezultate. To realizuju preko njihovih dobrostojecih simpatizera ciji je osnovni prirodni dar, beskrajna verbalna retorika. Uporedio bih ove "nase patriote " sa iskusnim pcelarima, odlicno su obuceni da naprave dimnu maglu i da slude one trudbenike koji se brinu i naporno se zrtvuju za svoje potomstvo. Sve to da bi se oni sladili tudjim radom i trudom. Naravno, gorivo i materijal za tu nasu mentalnu opijenost u vidu dima i magle im isporucuju nasi vekovni krvoloci koji za razliku od nas, vrlo dobro ZNAJU sta rade. Da zavrsim i rezimiram ovu "nasu" danasnju genetsku anomaliju Srpskih junaka i istorijski postovanog etnosa. Zivotno uplasene, najslabije iz naseg roda, tito je forsirao sa svojim katolicima i dao im izvrsne drzavne funkcije da razaraju Srpsko bice i nacionalnu pravoslavnu dusu. HVALA svima koji se na ovom portalu svojim komentarima bore za Srpsko bice, nasu genetsku Srpsku sustinu.

 5. Pakao Azovstala says:

  Se si kromanjončiću, hrvackoj lepotanu, čekaj,nisi li ti ono rekao kako više nema promjena granica na Balkanu ??? A vidi sad ovo sa Rusijom!!! A da neće doći i na Balkanu da se granice koriguju Mesiću,i to nedugo nakon tvoje pametarske izjave da ste vi svoje uzeli i sad više nema promjena granica. E pa vidiš kromanjončiću, traktori se uskoro pale i dolaze u ZAGREB !!! A vaše granice ćemo mi da vam odredimo.

  • Kulak says:

   Platiti tri dobra razbijača da metalnim šipkama slome kičmu Stipanu.

  • Veliki brat says:

   @Pakao Azovstala Vi ste nesposobni upravljati sami sobom, a kamoli da biste znali drugima određivati bilo što. A ako planirate doći traktorima, putem malo preorite i zasadite da ne bude da ste baš uzalud dolazili. hehe

 6. ko says:

  Stjepane, popisam ti "U" na bradi.

 7. Hajrudin Kurtčengić says:

  Dr si Mesoje, spremi se da i vas KROmanjonce denacifikujemo, da se malo katarzujete.

 8. Pendrek says:

  Jos prima ovaj djukac penziju iz Beograda.

 9. Rostand says:

  Kakav haos u tintari ovog viteza od obrva,laje protiv Srba ko pravi usraša,a iza leđa mu slika ljubljenog Tite.Sve prema jezuitskoj formuli da imaš svoje na obje strane pa si uvijek na pobjedničkoj bez obzira na ishod.

 10. da da says:

  da li je on potpisao granicu između Srbije i narko-terorističke tkz,države,da li je on dao tel,međunarodni broj,da li je on razbijao glasačke kutije u mitrovici,da li je on ukinuo srpske institucije na KiM? itd,itd.Da li je mesić pregovarao sa teroristima sa KiM? Da li je on ćutao na pogrom 17 marta ili Srbija kad su ubijani Srbi i rušeni srpski manastiri i srpske kuće? Da li je on prećutao proglašenje terorističke tkz,države na teritoriji Srbije?

 11. Duca says:

  Ustaška svinja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *