Хвар: Рачун за пиће – 40.000 евра

Hvar: Račun za piće – 40.000 evra

2 avgusta 2015

reg-raccun_620x0Menadžer jednog striptiz kluba na ostrvu Hvaru pridružio se konobaru iz picerije u Drveniku koji je oterao goste iz BiH jer su „malo naručili“, u pravljenju dobrog imidža Hrvatske.

Naime, 27-godišnji menadžer hvarskog kluba završio je zbog iznude u splitskom istražnom zatvoru nakon što je dvojicu Norvežana prisilio da mu daju bankovne kartice sa kojih je, zbog računa za piće, „skinuo“ 20.000 američkih dolara i 4.000 evra. Inače, račun za piće koji su dvojica Norvežana dobila nakon burne večeri, navodno je iznosio čak 40.000 evra. Nezvanično se saznaje da je astronomski račun nastao nakon što su u društvo dvojice Norvežana starih 29 i 27 godina došle egzotične plesačice koje su naručile najskuplje piće, šampanjac čija boca u noćnom klubu stoji čak 2.600 evra. Kad su gosti na kraju prigovorili da je račun za piće previsok, menadžer kluba je zajedno sa muškarcima čiji identitet policija nije utvrdila, počeo verbalno da im preti, uključujući i pretnje elektrošokerom.

– Nakon verbalnih pretnji i pretnji elektrošokerom koji je osumnjičeni povremeno uključivao, oštećeni su u strahu bili primorani da predaju svoje kreditne kartice sa kojih je menadžer kluba podigao 20.000 američkih dolara i 30.000 kuna (4.000 evra) – saopštilo je na svom sajtu splitsko opštinsko državno tužilaštvo.

Norvežani su sve prijavili policiji, a menadžer kluba je nakon hapšenja završio i u jednomesečnom istražnom zatvoru zbog opasnosti da bi na slobodi mogao da utiče na svedoke, ali i da ponovi nedelo, navodi tužilaštvo.

(Večernje novosti)

KOMENTARI4 komentara

 1. Dux says:

  Splićo, prestani da kradeš ovim jadnim Norvežanima lovu za polnu promenu!!!!! :-) ''Ti bi i u BURE i jure"?? Ambiciozno nema šta, hahahaha :-)

 2. Ankica says:

  Dux@ zavisi sve bre sta su pili? Samo za primer da ti kazem, ima konjaka npr. Martela i Perfection po ceni od 5000-10000 evra. Vino od 3000 evra, sampanjac Dom Perignon od 5000-10000 evra. Dakle, lako se dodje do te cife od 40000 evra, a na Hvaru pouzdano znam da je moguce kupiti upravo takva skupa pica jer tamo cesto navracaju selebritiji i milioneri sa jahtama i traze iskljucivo bas takva pica. Videla sam to svojim ocima, tako da mi niko ne moze reci da nije tacno. Ako su narucili tako nesto onda moraju i da plate. Nisu to sipci sa Kosmeta pa da neznaju sta piju i koja je cena cega. To su Norvezani, koji su trebali biti svesni u sta se upustaju. Ja ne mogu jedino opravdati naplatu na silu, svakako. Mora da postoji i drugaciji - prirodniji nacin za naplatu. PS Od ludog splice ne ocekuj da komentarise ovaj puta. Kako ce sada da opravda nasilje nad strancima ili mrznju prema bosancima u Drveniku? Vec je on prvi komentarisao i poentirao na Temu Knin i oluja. To je njemu delotvornija terapija.

 3. Dux says:

  @ Ankica Da, za taj famozni račun na Hvaru, ne sumnjam da je tačan! Apropo te priče, pre nekoliko godina, odem ti ja do jednom mog ortaka koji je tada radio u Monaku. Čisto da vidim-zvao me već nekoliko meseci i ajde šta ću-odem da vidim šta ima novo kod njega i kako se živi sa one ''druge strane ograde'', kako bi se reklo. I kaže on meni, (tada je radio kao kelner u jednom restoranu), sve sami bumbari ulaze (milioneri, poznate javne ličnosti i sl), danonoćno. Tog dana, priča on meni, uđoše neka tri lika. Arapi! Seli oni lepo za šank, i naručili nekakav skupoceni šampanjac. Nešto slično onome što si sada ti spomenula, Dom Perignon ili tako nešto. Plate ti oni 9,000 jura za bocu i sada, scena: Stavlja im Sale bocu šampanjca na šank sa tri kristalne čaše, otvara, i sipa u sve tri čaše. Tri lika podižu istovremeno čase, kucaju se, i uzimaju samo jedan gutljaj šampanjca. Zatim vraćaju čaše na šank, ustaju i odlaze!!!!!????? On ostaje-blago rečeno zabezeknut!!!!!! Ja ga pitam: ''Dobro i šta se desilo sa ostatkom šampanjca?'' A on mi na to odgovara: ''Burazeru, zaje** bre šampanjac-takve scene su ti svakodnevnica ovde. Nego brate, od kada to Arapčuge tresu alkohol, aaa?????'', Hahahahaha e majke mi ako ga tada nisam zadavio onda nikada neću!!! Kreten od čoveka ali ljudina!!! P.S Inače znam za susida Spliću, hvala ti. A šta će, mali ne izdr**ni paćenik!!!????? Dok u toku nedelje pobegne sa neuropsihijatrijskog odeljenja na RIVU da odradi sledeću američku flotilu pimpeka, ostane mu samo vikend za komentarisanje na ovom sajtu, znaš! Danas je ponedjeljak, RADNI DAN!!!! Za Knin i Oluju??? A pa to mu je ''vjerojatno mati pripomogla''. Da upravu si-izgleda delotvornije od elektrošokova!!! :)

 4. Ankica says:

  Dux@ hahahhaa....odlican komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *