И БРАНИТЕЉИ ПРОТИВ МИЛАНОВИЋА: Границе се затварају само уочи рата

I BRANITELJI PROTIV MILANOVIĆA: Granice se zatvaraju samo uoči rata

25 septembra 2015

zoran milanovic_620x0Tražimo od predsednika Vlade Zorana Milanovića da odmah prekine igru s blokadom graničnog prelaza Bajakovo i dopusti promet, poručili su hrvatski branitelji.

– Hrvatska priveda je na kolenima i treba li Zoran Milanović zbog svojih frustracija da je potpuno uništi? Mnogi od blokiranih kamiona pripadaju hrvatskim kompanijama i mnogi od vozača u tim kamionima su hrvatski branitelji – kažu branitelji, a prenosi portal “24 sata”.

Ne želimo, kažu, da političari preko naših leđa dokazuju kolike su patriote i koliko im je stalo do hrvatske države

Kako navode, Milanović je imao četiri godine da to pokaže i svi su videli kako je to činio, “od Vukovara do hrvatskih branitelja iz Savske 66”.

– Granice se zatvaraju samo u slučaju rata, a u miru pojačano nadziru i kontrolišu, ako je potrebno i uz pomoć vojske. Nažalost, umesto da je od početka sproveo strogi režim kontrole legalnih i ilegalnih graničnih prelaza kao što su to učinile nama susedne zemlje, predsednik Vlade Milanović sada stvara lažnu atmosferu rata i sukoba sa Srbijom – ističu branitelji.

Milanović to radi, kažu oni, isključivo zato jer su uskoro izbori i zato što želi da hrvatski narod zaboravi pogubne posledice njegove politike.

Prema njihovim rečima, najveća od njih je masovni odlazak “hrvatske mladeži iz zemlje za koju su se njihovi očevi borili”.

– Zato tražimo od predsednika Vlade Zorana Milanovića, koji se u ratu ponašao kao dezerter, da se sada ne junači, jer rat se završio, u tom smo ratu pobedili bez njega i takvih kao on, a danas želimo da imamo sigurnu zemlju i dobre odnose sa svim susedima, pa i sa Srbijom – navode branitelji.

Oni ističu da ne žele da aktuelni čelnici Hrvatske i Srbije skupljaju jeftine političke bodove na migrantskoj krizi.

– Branitelji su među prvima humanitarnom pomoći pomogli migrantima i želimo jasno da poručimo da nećemo dopustiti niti ugrožavanje suvereniteta Hrvatske i njenih granica, kao ni jeftino i nehumano politiziranje migrantske krize – zaključuju branitelji.

(srbin.info)

KOMENTARI6 komentara

 1. marko says:

  Milanovicu treba ljekarska pomoc i hitno skidanje sa duznosti.Nije on nas tata.

 2. N. says:

  Glas razuma.

 3. frka says:

  Cuj branitelji?Da li se mogu nazvati tako psi rata koji su zajedno sa Amerikom protjerali 600 hiljada Srba iz njihove ruzne.Bilo bi dobro da vam malo ineligentniji pisu clanke ili ako vec prepisuju da to odgovara cinjenicnom stanju.Potomci ustasa a ne branitelji..

 4. Apis says:

  Branitelji su ustase koje brane svojim komsijama da zive na svojoj zemlji u svojoj kući. A Zeljko bivsi Srbin po sistemu abra-kadabra pretvoren je u Hrvata. Jednom Hrvat nikad covek.

 5. Ranko-Banja Luka says:

  Poštovani Apise, samo da dopunim Tvoju izjavu, ako se slažeš: dobar Hrvat-mrtav Hrvat!

 6. zlatiborski ovan says:

  Medjutim,taj Milanovic,u poslednjevrijeme,ne poznaje svjetska politicka zbivanja iza kulisa,jer njegove gazde o vaznim stvarima ne govore pred poslugom,a radi se o tome da se mijenja odnos EU i SAD https://tinyurl.com/pra7nwd

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *