I dokle sve ovo vodi? Ne ka slobodi!

I dokle sve ovo vodi? Ne ka slobodi!

13 septembra 2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPiše: Vesna Veizović

Otupljenost stanovništva naše planete sve je evidentnija. Nije u pitanju samo naša „rajska zemlja“ sa najpametnijim i stanovnicima ove zlosrećne planete koji su se povukli pred budalama „jer pametniji popuštaju“ , već cele planete.

Ali šta nas briga za ostale nacije, narode, mi ćemo separatističkim načinom života u odnosu na sve da pobedimo demonske težnje, jednog dana „kad se digne kuka i motika“ i „kad očistimo, dezinfikujemo ne samo skupštinu već i svaki mesni odbor i mesto stanovanja politikanstkih lopova koji nas muče već godinama ne dajući nam ni mira ni života“, što bi u prevodu značilo nadajmo se nekoj globalnoj katastrofi jer je realnija mogućnost da nas „pukne“ neki meteor tri puta veći od zemlje da ne ostane ni energetsko sećanje od naše planete, nego da se narod nazove u pamet i pojmi da činjenicu koja mu od rođenja pa preko celog života, koji većina provede nedostojno ljudskog bića, do smrti, visi nad glavom – mi smo većina!

Svi mi znamo da je skupština Srbije i svaka funjara koja se pod bilo kojim izgovorom dodvorava radi lične i kratkostajne koristi samo skupina najvećeg ološa, već čitav jedan vek. To što ću ja najsprostijim rečnikom kazati da su na vlasti strani službenici, nemoralni izopačenici, lopovi, hoštapleri, lažovi i povrh svega toga maloumnici kojima mozak služi bukvalno da bi održavali ravnoteži u da im glava stoji uspravno dok stoje, nije ništa novo. Čak ni činjenica da je svaka sledeća vlast koja dođe takođe bukvalno ista kao prethodna stim što su ove nabrojane osobine samo još izraženije a spremnost ka izvršenju štetnih dela koja će imati još štetniji uticaj na stanovništvo utoliko veća.

Ako je narod nekim čudom, mada i dalje opravdano stojim iza tvrdnje da su izbori bezobrazno pokradeni, zaista i glasao za ovu vlast, i ako pri tom imamo u vidu da je ukupna izlaznost bila manja od 50 %, i da maloletnici nemaju pravo glasa, a da je od tih 50 % bar deset posto mrtvih, ostaje nam 40 % i da je napredna stranka od toga imala polovinu, dakle manje od 20 posto stanovništva Srbije i dalje stoji kao stub veća istina od svih – MI smo većina!

Ipak ta većina ni pod čijom kapom ukoliko joj nije plaćen put, ponuđeno besplatno pivo ili bilo koja druga čak i bespotrebna usluga, neće maći svoju pozadinu ne bi li svoj bedni život pomakla sa ivice ponora, već će radije vreme koje uzalud prolazi potrošiti pre na kukumvakanje, žaloppojke i pitanja upućena Svevišnjem : Bože zašto Ja?

Pre nekoliko dana održana je parada Zukorlićeve vojske, finansirane od strane Saudijske Arabije i Turske, da se nije sam oglasio saopštenjima čak ni mediji ne bi preneli taj izuzetno bitan događaj koji se desio u Srbiji. Policija prekrila oči, Vlada ćuti, vojska izvodi taktičke vežbe sa sopstvenim ubicama… Raspad sistema, jedino se Rijadov tajni agent oglasio. „Ljajić je oštro kritikovao srpsku policiju“… Glumeći srbendu i kritikujući „Srbe“ na vlasti kako tobože ništa ne preduzimaju dok Zukorlić, njegov odličan pajtaš, tamo formira nekakav teroristički ogranak.

Pa ko sme da pisne? Niko! Zašto? Zato što su Raškom oblasti plaćeni izbori kojima je zadovoljena sujeta bolesnog premijera. U sred ekonomske krize, šurujući sa svakim ko mu je pružio podršku, dok se Evropska unija izmakla ne želeći da učestvuje i finansira demokratsku opkladu da će uspeti da prevari narod i postane šejtan umesto šejtana, a nemajući novca, niti mogućnost da opet prodaje Kosovo, Arapi su došli ko kec na deset. Pitam se samo šta li zna patrijarh koji ni sam nije smeo da konkretizuje događaje iz Novog Pazara o kojima se „mnogo ćuti“.

No kad je militantna formacija zelene transvezale mogla da defiluje novim Pazarom, zašto grupa pedera ne bi mogla da se prošeta Beogradom? Zar nam tako malo znači onaj novac uzet od usta naše dece za naduvane račune, kamate kamata i basnoslovne poreze, uložen u konkretan projekat šetnje ovih bolesnih jadnika, da bismo dozvolili da propadne kao svi oni neiskorišćeni krediti za infrastrukturu, poljoprivredu, obnovu škola, pokretanje privrede za koje plaćamo i penale?

Ako već svesno ili polusvesno učestvujemo u propasti onda nek propast bude gala. Jer znate, da niste svi vi koji tupite o boleštini zvanoj pederastija šetnju ove minorne grupice dozvolili, oni se više nikada ne bi skupili. Zar od nekolicine parola, izlizanih fraza koje se provlače društvenim mrežama i praznih pretnji od kojih se NIJEDNA nije ostvarila može da se digne zemlja na noge a osnove države povrate u moralne forme?

O, ne nisu nama pederi problem, oni postoje pa postoje, niti je ta šetnja problem, jer je šetnja pedera Beogradom i u Srbiji na ključnim mestima svaki dan. Broj poslanika u skupštini Srbije je 250, od njih je 162 dvoje pre par dana glasalo za istopolne brakove?! Tu šetnju koju organizuju ne plaća vlada Srbije prvi put, svih prethodnih godina na gej paradu država je ulagala novac kao za vanredno bitan projekat, samo ove godine pod ustiskom javnosti koja je daleko od budnog stanja sve je transparentno!

danasnjasrbija1-610x330Srbija neće ući u Evropsku uniju, ne znam da li postoji osoba koja još uvek veruje da postoji i minimalna šansa da se tako nešto ostvari. A lično mislim da je sve manje i onih zaluđenih evrofanatika, bilo plaćenih ili iz bolesnih ubeđenja, ali priča o evropskoj uniji i dalje drži vodi. Naša vlast nije subvencionisala uvoz u Rusiju, jer se to ne sviđa EU, , narod je siromašan nema veze ionako ćuti, dignite cene računa i smanjite plate i penzije, tako želi EU!

Sem neverice i praznih pretnji, kletvi i optužbi, konkretnog delotvornog rešenja nema.

Pre nekoliko dana ubijen je mlad čovek, ostavio je iza sebe ženu i dete koje ga nikad neće upoznati, kao „utehu“ njegovoj jedinici već nakon tri dana stigao je prvi bednik Srbije, sav nasmejan sa rumenim jagodicama koje samo što neprsnu od neke neprirodne miline koja ga oblivaše saopštio je drugom žandarmu da je dobio sina.

Pre samo pet godina ovakav događaj bi nezaustavljivo pokrenuo neminovne događaje, ali spali smo na to da je potpuno svejedno šta se događa, ko paradira, ko krade, ko ubija i nekažnjeno nastavlja da se bavi špijunskim delatnostima pod velom humanitarnog rada, sve se svodi na nekoliko psovki, pretnji da će se narod jednog dana dići, ali do tog dana proće mnogo dana a mi kao najstarija nacija na Balkanu da li ćemo učestvovati u tom pohodu sa kukama i motikama, paljenju kontaminiranih mesta i vešanju prevrtljivaca sa vlasti… Pitanje je.

Šta se sve krije iza mimohoda muželožnika, muželožničkih „brakova“, vakcinacije, gmo hrane, Novog svetskog poretka, doseljavanja Cigana, biometrijskih dokumenata, ekumenizma, i svih mogućih zavera koje se sprovode u praksi a koje i nisu više zavere, jer „naši“, a može im se mi smo im to omogućili, sve rade javno, jer zašto da kriju od građana da će propasti kad će svako to u nekom trenutku shvatiti.

To što bakama i dekama plene imovinu i bez trunke savesti najsiromašnijim građanima na dugove od stotinak dinara vladini privatni pljačkaši, zvani i prvatni izvršitelji nakamaraju troškove od nekoliko hiljada dinara ( a oni ni onaj deo u stotinama nisu mogli da plate) je strašno, ali strašnije tek stiže, jer stotine hiljada ljudi bez dana radnog staža stiče godine u kojima treba da živi od penzije koju nikad neće primiti, za sve to krivi su pederi iz Vlade.

Pederskoj Vladi ni na kraj pameti nije palo da uvede pravnu ustanovu bakrota, kako ličnog koje ozbiljne nacije već primenjuju i tako spašavaju svoje državljanje propasti. A bankrot državnog proračuna im je nešto što ni u snu ne pomišljaju, i ako na primer Argentina koristi bankrot već ko zna koliko puta, kao banknotu(monetu) mal` te ne, i time uspevaju da održe društvenu ravnotežu. O Grčkoj i da ne pominjem kako su digli buku i provukli se odlično, tako da su ove godina imali najbolju turističku sezonu iz koje su zaradili najviše do sada od kad se broji broj turista kod našeg južnog komšije.

Pederi iz Vlade su omogućili šetnju propagandista raznoh oblika seksualnih poremećaja, šetnju potencijalnih muslimanih terorista, pustili su Šiptare maltene do centralne Srbije, pune Srbiju Ciganima, omogućuju severnoj Srbiji sve veću autonomiju, doveli su narod do prosjačkog štapa i to ne fugaritvno već bukvalno, oduzimaju imovinu i odvode decu dok istovremeno iskorišćavaju decu u promotivnim pederskim spotovima koji reklamiraju muželožnički mimohod ili mimohod pedofila, uništili su privredu, stimulišu belu kugu i odlov mozgova u suštini kada se sve sabere ne može da se nađe ama baš nijedna dobra stvar koju su učinili.

I valjda je konačno jasno da neće doći „poslednja vremena“, jer su ona na snazi, niti se ima vremena za „kuku i motiku“, a od prazne priče i praznih pretnji nema ništa…Neki od sindikata policije se zapitao javno : Da li treba da ginemo zbog pedera?

Bolje da se zapitaju da li su krediti kojima su ucenjeni važniji od života, od Srbije, od budućnosti njihove sopstvene dece, jer šta ako se nađu na suprotnim stranama jednog dana?

KOMENTARI4 komentara

 1. Vlada says:

  Živim za dan kada ćemo streljati svu političku gamad zajedno sa tajkunima...zajašili su narod,cede suvu drenovinu,šalju nam privatne uterivače za nešto što nismo u mogućnosti da platimo,dižu cene,smanjuju prihode,povećavaju poreze,takse,akcize.... dok sebi dele basloslovne plate,dnevnice...a narod šeta sa jednom nogom u grobu...narodu "prosipaju" neku priču o štednji a sami bahato troše... Neću da prozivam nikog posebno ali psihički sam skroz spreman za konačni obračun a verujem i većina stanovništva,nemojte da brinete što za sada nema pobune,narod ćuti a to je pravi pokazatelj da lonac polako počinje da kipi...potrebna je inicijalna kapisla da se pokrene BOOM....."Dragi" političari,tajkuni i ostala gamad...dani su vam odbrojani...bežaćete pacovskim kanalima iz Srbije ko nacisti(ako uspete),taj dan je veoma blizu....

 2. buchkalo says:

  U sustini duk koji je sada spominjan je javni dug i nastao je javnom potrosnjom. Narodski receno politicari su ko i ranije ziveli na grbaci naroda koji je idiotski glasao za one koji su obecavali kule i gradove, pa sad narode kad si srao eto ti kasika pa jedi. Smanjuju plate i penzije ali ne i stranacke drugove koji primaju platu za svoj nerad nego ce smanjiti penziju onom jadniku koji je izdvajao u taj penzioni fond 40g. I na kraju izgleda da ne treba pederima i ciganima da zovemo te koje zovemo nego onu gamad i parazite u skupstini, jer kako ja vidim jebali bi se za dinar euro dolar i lagali bi sve samo za malo inostrane kite koju im ne vade a oni se samo smeskaju i zivaju.

 3. Rada says:

  Vucic je obican kreten,sada prica neke price,i da ce dobrovoljce u Ukrajini pohapsiti...a bio je najveci pokretac demonstracija! Toliko je tesko slusati ga vise,nadam se da ce i ovaj narod ustati vise. Ovaj put nece biti kao 99-te godine,ovaj put idemo u lov na ovu gamad koja nam je na ledjima tako dugo.

 4. Rada says:

  Bitno je da pederi mogu da se vencaju,zakon im je predivan! Izgleda da je ovo najgora vlada do sada.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *