I Miki Rurk voli Putina (VIDEO)

I Miki Rurk voli Putina (VIDEO)

11 avgusta 2014

miki rurkHolivudska zvezda Miki Rurk iskazao je podršku Vladimiru Putinu obukavši majicu sa likom ruskog predsednika na jednom događaju u Moskvi.“Dopada mi se ovaj tim“, rekao je 61-godišnji Rurk pokazavši na svoju novu sivu majicu sa Putinovim likom.

Rurk je obukao majicu sa Putinom na otvaranju nove linije odeće u najstarijoj robnoj kući u Rusiji – GUM, koja se nalazi preko puta Kremlja i koja je pokrenula novu liniju inspirisanu Putinom.

Rurk je u radnji skinuo svoju i obukao majicu sa Putinom uz komentar da će je nositi svuda, piše AFP.

Liniju su dizanirali Ana Jefremova i Ivan Jeršov kao deo projekta slavljenja najnovije ruske pobede poput Zimske olimpijade u Sočiju ili zauzimanja Krima, naveli su organizatori.

Na majicama je Putinov lik sa naočarima za sunce ili šubarom sa vojnim oznakama. Majice se pakuju u stilizovane kartonske rolne sa natpisom „sve je dobro“.

I pored zategnutih odnosa Putina i Zapada mnoge poznate svetske zvezde podržavaju ruskog predsednika. Muzičar i zvezda akcionih filmova Stiven Sigal u subotu je svirao na Krimu noseći zastavu pro ruskih snaga u Ukrajini, francuski glumac Žerar Deparđe prijatelj je sa Putinom a početkom godine je uzeo i rusko državljanstvo.

Odnosi Rusije i SAD na najnižoj su tački od Hladnog rata. Vašington optužuje Putina da je ilegalno pripojio Krim i da podržava proruske separatiste na istoku Ukrajine. Kod kuće, međutim, Putin uživa spektakularnu podršku – 87 posto Rusa podržava njegovu politiku.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *