И ОНДА НЕКО КАЖЕ да је ТЕОРИЈА ЗАВЕРЕ да Америком управља ВЛАДА ИЗ СЕНКЕ (ВИДЕО)

И ОНДА НЕКО КАЖЕ да је ТЕОРИЈА ЗАВЕРЕ да Америком управља ВЛАДА ИЗ СЕНКЕ (ВИДЕО)

20 априла 2022

САРАДНИЦА апарата Беле куће Меган Хејз обучена као `ускршњи зека` спасила је Џоа Бајдена од незгодних новинарских питања.

Ово је на Твитеру написалаАбигејл Марон, портпаролка републиканског сенатора из Мисурија Џоша Хоулија.Администрација САД одржала је традиционалну манифестацију поводом католичког Ускрса. На снимку објављеном на интернету види се како амерички лидер разговара са представником медија када му велики ускршњи зека изненада прилази и одводи га.

Марон је прво отворила питање: „Зашто би неко обучен као зец зауставио Бајденов разговор са новинаром?“ Па понудила резултат сопственог истраживања:

„Меган Хејз, која ради у Белој кући, зец је који је прекинуо коментаре нашег председника о Авганистану. Очигледно је Бајден почео да говори нешто што није било по плану“.

Хејз је идентификована преко фотографије раније објављене у истом костиму, али откривеног лица.

Како је кренуло, председника САД ће ускоро командоси бранити од новинара.

Или ће самом Бајдену бити наређено да само чита оно што му је написано…

KOMENTARI13 коментара

 1. Velika Metla, says:

  Каква држава такав и ПРЦедник. Ниједном нормалном људском бићу не би служило на част да се спрда са старим и болесним инсаном, макар то био и ПРЦедник те сатанистичке творевине зване америка.

  • Риста Бре says:

   Авка част, Велика Метло. Има Србиија још увек људи са здравим мозгом.

   • Риста Бре says:

    Мислим искрено - Свака част Велика Метло. У брзини, изненађен коментаром, написао сам реч ко ногама. Заиста сам био пријатно изненађен твојим ставом.

  • Један тамо, не знаш га ти... says:

   Никоме не пада на памет да "сеири" над туђом болешћу, па макар и непријатељевом, но, са све тим што смо у последњој недељи Васкршњег поста, не могу бити лицемеран и рећи да ми је жао. Жао ми је обичних, просечних Американаца. Добар је то народ, несравњиво бољи од Немаца, Енглеза...

  • Косовац says:

   @ Velika Metla, …..Видимо - ти, Риста и Светлана би исто тако сажаљевали и Медлин Олбрајт, да се којим случајем разболела пре него што је цркавело. А мене и даље жалости што сви Ви одлично знате какав је Џо Бајден био мрзитељ Срба и човечанства и пре, пре него што га је овако Бог казнио. ……………Тако ћеш из „људских“ разлога да сажаљеваш и Ристине педере. И сорошоиде наравно, зато што је болест људскости њих највише напала. ……………Оваква врста твог лицемерног сажаљења значи само то да си спреман у блиској будућности да се (као Риста) поклониш и приклониш овим људским дегенерицима.

   • Риста Бре says:

    Мајмунског мозга, мајко мила! Па ко се то приклонио педерима и ко се то клања у твојим зарђалим вијугама? Ја ти лепо објашњавам да болесне треба поштедети. Нисам ја Хитлерових схватња као ти. Ја сам човек, осећајан и подоста учен и имам плус природан православни осећај за добро и лоше. А ти, говедо једно? Шта ти осећаш у тој твојој главучи пуној промаје? Имам утисак да уопште не спаваш кад те млатнем коментарима који су теби и неразумљиви и неухватљиви. Одакле си ти пао у Српски род? Из које гологузије ти арлаучеш? Шта те то растурило, Косовац? Које страшне снове ти сањаш ноћу када дању ниси у стању да схватиш најобичније природне догађаје на овој Планети? Сви знамо ко је Бајден био, али сви видимо како су га сада, потпуно загубљеног, убацили да као води америку. Врати се на коментар где сам лепо и несиловито описао како се растура америчка скупина народа и како се растура Српски род. Само не трчи ома да се правиш паметан. Ти то мораш читати бар 50 пута да схватиш колико значења и снаге имају те речи онако "лаконски" убачене. То није коментар за хаотичан мозак као што је твој, а кад боље размислим, немо ни да се трудиш да га проучиш. То су за тебе више сфере разумевања, маестро. У том коментару има две три реченице које ће се урезати у сваки нормалан српски мозак са обичним вијугама и неће их никад заборавити. Само ти немаш појма које су то реченице јер ти немаш обичан српски мозак пун разума. Ти си сав шупљина задњих година и не дај Боже да те поставе за неког у Србији. Ти би био катастрофа као и Бајден за Америку, мада Бајден није ни најмање крив за било које догађаје у Америци. И тебе бих исто тако бранио, а теби би најбоље било да се бориш и даље са ветрењачама. Или бар покушај са неким лаганим опоравком мозга. На пример, пиши о кишним гуистама једно време, па ако буде напретка, ја ћу те похвалити и онда можеш чак и коментар поново да напишеш.

    • Косовац says:

     @ Риста (Бре), …..Ала си запенио, све ме упрска. Него, не рече ништа да ли тако сажаљеваш и Медлин Олбрајт?

 2. Риста Бре says:

  Ма дајте људи, доста бре тог понижавања јадних људи. Јасно ко дан да та немоћна мржња побеснелих и немоћних критичара болесног човека нису људске ниске страсти, него напросто нека метастазирана нападачко осветољубива болештина. Ја све болесне људе увек браним. Тако сам бранио Грету Трумбергову да није крива што је таква каква је жива. Тако сам бранио и српске педере јер они нису криви што их српске мајке рађају а српски очеви праве. Само мало ошинути мржњом и слабостима према себи самима одмах обрнуто схвате и лају ли лају као да то није праисконска истина, а јесте. Они који такву особу као што је Бајден, или Грета или педер или шизофреник нападају су такође болесни типови и немају појма да Бајден нема ништа са прецедниковањем осим неке нејасне улоге која ни њему није јасна. Лако је било њега поставити на тај сулуди трон, кад није имао појма ни да га постављају за прецедника. Мени ми њега ми жао. Он човек и незна да је прецедник а сви га непрекидно нападају да јесте. Чак и његове демократе. Сви га понижавају и варају а нико да му помогне. Бајден је симбол растурања Америке од стране гигантских владара из мочваре. Зашто растурају Америку? Па не треба им више. Створили су шта су хтели а то је капитал који влада светом, оформили и зауздали америчку армију која има заиста велику моћ и сада полако урушаају оно што им више не треба, а то је народ Америке који им је помогао да се дигну и осиле и не знајући шта ради. Увозе све могуће мигранте и тако уништавају ону скупину људи која је била на путу стварања Америчке нације. Сада су најобичнија смеша и мутљавина а ускоро ће бити само мутљавина. Меричка нација умрла при порођају. Ето, брате, напросто ми жао Бајдена.(Шта да га водим кући? Кад бих ја све водио кући којих ми је мене ми жао, ко би овде коментарисао? Ни ја не бих остао међу пар преосталих коментатора којих ми није ми жао) И немо се тешите и радујете туђем злу. Србији се то исто догађа али на другачији начин. Нама су педери прецедници влада, несрби су свуда на врховник положајима, проститутке су нам заменици амбасадора и хроничне анти Србе постављамо за амбасадоре, славимо пинковане вечери, дрогирају нам се деца, уче их педофилији још у основној школи, култура нам се распала...Туђем се злу не треба радовати... А онај други део да се своме добру не треба веселити ми и немамо више... У бре, општи социјални распад (свести и савести). Већина Срба није свесна да је онесвешћена. Кажем већина, јер знам по себи да још увек постоје људи као ја, који схватају шта се догађа и слабачно, јел толике су им могућности на располагању, покупавају да дозову ону онесвешћену већину себи. Канда са врло мало или ништа успеха.

 3. Риста Бре says:

  Мислим искрено - Свака част Велика Метло. У брзини, изненађен коментаром, написао сам реч ко ногама. Заиста сам био пријатно изненађен твојим ставом. Када сам ја почео да пишем коментар, твој још није био видљив.

 4. Svetlana says:

  Ove treba tužiti za zlostavljanje senilnog starca. To ruganje starom i bolesnom može samo iz perverznih mozgova da bude diktirano. Ne očekujem da Bajden sam donese odluku o svom povlačenju...on nema pojma šta treba da uradi i kako da zaštiti sebe i ostatak integriteta. Mislim da Vrhovni Sud mora da reaguje i zabrani zloupotrebu položaja mentalno nestabilnog lica.

 5. milorad5 says:

  Sve teže oni sakrivaju činjenicu da je dvojnik na čelu USA,već se i u americi postavljaju pitanja i komentari povodom toga da li je bajdenu uopšte medju ŽIVIMA.Moraće da ga upokoje što pre,ali svaki dan i svaki potpis koji dvojnik stavi na dokumenta nekome ozbiljno trpa pare u džepove.Ima da bude takav haos kada se otkrije šta je sve pokojni bajden"potpisao" i ko je dobio ugovore i lovu iz federalne kase,to su ogromne pare opljačkane.Oni isisavaju ameriku finansijski do koske jer znaju da neće još dugo moći da opstanu tajno na vlasti,a nacisti nikada JAVNO ne bi mogli da dodju na vlast u americi.Spremili su već odstupncu u kanadi i engleskoj,novi zeland i australija tamo će da beže.Držaće lutku na vlasti do zadnjeg momenta.

 6. Smrad Zla made in eu/nato says:

  Ćifutarija vlada Čemerikom. Abigejl...ćifutsko ime takođe. Džo je tu samo da se i dalje misli da kauboji vladaju.

 7. Gagi says:

  Vidljivo je da "duboka drzava" i njihovi vladari menjaju taktiku. Vise im odgovara prolupali predsednik nego li ozbiljni mladi politicari koje zbog neposlusnosti moraju posle da pobiju. Kenedijevi nisu bili po volji jer su zaista pomislili da su neki faktor i da mogu o necemu samostalno odlucivati. Ova varijanta je super, niti koga predsednik ugrozava a niko nema razloga da mu nanese zlo jer vide da nema pojma ni o cemu. Sve funkcionise bez zastoja bas isto kao nekada, jeste malo blam i sramota ali koga to uopste interesuje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u