И ОНИ СЕ ПРЕДСТАВЉАЈУ КАО НАШИ ПРИЈАТЕЉИ – АМЕРИКА ТВРДИ: Бомбардовање Србије апсолутно исправан потез!

I ONI SE PREDSTAVLJAJU KAO NAŠI PRIJATELJI – AMERIKA TVRDI: Bombardovanje Srbije apsolutno ispravan potez!

3 jula 2016

456546765Kako prenose ruski portali, američki ministar odbrane Ešton Karter izjavio je da je „operacija NATO snaga u bivšoj Jugoslaviji iz 1999-te u kojoj je bombardovan Beograd i mnogi srpski gradovi bila apsolutno ispravan potez“.

Rusija i Kina im najveći problemi…

Karter je ovaj stav potrvdio uručujući bivšoj državnoj sekretarki Madlen Olbrajt najviše priznanje vojnog resora za izuzetnu civilnu službu, preneli su mediji.

Na svečanosti u Pentagonu, on je među glavnim zaslugama Madlen Olbrajt istakao pripremu sveobuhvatne američke intervencije u sukobu na teritoriji bivše Jugoslavije. Karter je naglasio da je ona bila na čelu Stejt departmenta u periodu između 1997. i 2001. godine i istakao njen doprinos ne samo u vođenju spoljne politike nego i  u „osiguranju odbrane“ SAD-a.

Govoreći o aktuelnim izazovima, on je spomenuo već tradicionalnih 5 glavnih problema vezanih za nacionalnu bezbednost SAD, uključujući „agresivna dejstva Rusije u Evropi“, ekspanzionističku politiku Kine, nuklearni i raketni program Severne Koreje, destabilizujuće delovanje Irana u regionu i terorističku pretnju koju predstavlja Islamska država.

Sedamdesetdevetogodišnja Madlen Olbrajt zahvaljujući na priznanju nije spominjala NATO intervenciju i bombardovanje Beograda, rekla je da smatra da je neophodno sačuvati „američko liderstvo u svetu“, prenose ruski portali.

(Vesti)

KOMENTARI7 komentara

 1. Yugovic says:

  Da im ebem nanu u P..to njima pravedno ispravan potez idioti kreteni djubrad!

 2. Apis says:

  Kad cela SAD bude gorela ja ću to smatrati nebeskom pravdom.

 3. Sančo Pansa says:

  Da, stvarno, dobro je da je i ovim zlotvorima počeo da se bliži kraj! Malo je falilo da nam do kraja rasture državu i građane rasele po svijetu ove životinje! Sada predstoji u njihovoj USrA spektakl i građanski ratovi, a do tada možemo a uživamo dok ih naša draga Rusija kara pa rastura!

 4. Pera says:

  A slika sa sve njihovim masonko-nakaradnim idiotima i simbolima. Kao da su neka zla deca sve to smišljala... Da bog da im Jeloustoun proradio!

 5. Milorad Simić says:

  Kamo DEMARŠ pederčino i pederčine?!??

 6. dragica pasalic says:

  u tom slucaju je to sto se desilo skulama bliznakinjama maciji kasalj prema onome sto su zasluzili

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *