И ОВО СУ НАДРЕАЛИСТИ ПРЕДВИДЕЛИ: Овако је Европа ограђена жицом и овако је почео рат (ВИДЕО)

I OVO SU NADREALISTI PREDVIDELI: Ovako je Evropa ograđena žicom i ovako je počeo rat (VIDEO)

12 novembra 2015

98z7it7tPrizori ograđivanja bodljikavom žicom članica Evropske unije, kojima smo svedoci u poslednjih nekoliko meseci, do prošle godine su bili nezamislivi, a sada su se pretvorili u surovu realnost.

Desetine i stotine kilometara žice je potrošeno da se ograde ne samo članice Evropske unije od onih svojih suseda koji to nisu, već i članice međusobno. S druge strane, u nekim zemljama šengena ponovo je počela granična policijska kontrola pasoša.

Između Slovenije i Hrvatske su pojačane tenzije, jer Zagreb smatra da je Ljubljana žicom zahvatila i deo Hrvatske, što Slovenci negiraju. Tenzije i među drugim evropskim državama su pojačane, pa je došlo vreme da se zapitamo da li su nadrealisti ponovo pogodili.

Za žicu i ogradu jesu, ali da li će biti i nekog ozbiljnijeg sukoba, pokazaće vreme.

Pogledajte video u kojem je ekipa Top liste nadrealista najpre predvidela sukob u Jugoslaviji, a potom bodljikavu žicu i sukobe u Ujedinjenoj Evropi.

I kao što na kraju videa reče „poslednji Jugosloven“: „Eto im sada, nek se mlate… A mi idemo na pivu“.

(Pravda)

KOMENTARIJedan komentar

  1. mali buda says:

    A da nisu možda dobili scenario da bi se narod kroz smeh i zafrkanciju lakše navukao na "to je već svršeno" sistem. Seća li se nako koje godine je krenula priča da je Kosovo prodato? Po mom sećanju negde osamdesetih.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *