И ТО СЕ ДЕСИЛО: Мило дао мандат Кривокапићу

I TO SE DESILO: Milo dao mandat Krivokapiću

8 oktobra 2020

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović danas će predsedniku Skupštine uputiti predlog da Zdravko Krivokapić bude mandatar za sastav nove Vlade.

Prethodno je Đukanović sa nosiocima lista koalicija “Za budućnost Crne Gore”, “Mir je naša nacija“ i “Crno na bijelo”, Zdravkom Krivokapićem, Aleksom Bećićem i Dritanom Abazovićem, održao konsultacije o mandataru.Đukanović je kazao da će predlog za mandatara danas uputiti predsedniku Skupštine.

“Naše društvo je time pokazalo demokratsku zrelost”, naveo je Đukanović i dodao da je Crna Gora prepoznata kaofaktor regionalne stabilnosti, javlja RTCG.

“Mi na ovim izborima nismo odlučivali o državi, zato ne smemo dozvoliti da bilo ko ugrozi državu” , naveo je predsednik.

On je kazao i da će nova vlada nastaviti sa investicijama, borbom protiv korone… Ističe i da izvještaj EK pokazuje da su urađene značajne reforme.

Đukanović je kazao da je konsultacije obavio u skladu sa Ustavom i zahvalio se predstvanicima nove većine što su se odazvali pozivu.

KOMENTARI2 komentara

  1. Slobodanka says:

    Neka im je sa srećom. “Do 8. novembra ćemo sve usaglasiti i nadam se i Skupštini predložiti sastav nove vlade. Formalizovaćemo danas i pregovore sa manjinama”, kazao je Krivokapić novinarima.

  2. opet ja says:

    Potpisao sebi presudu....do duše uvek može da pobegne kod svog pobratima Ace dramosera...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *