STEFANOVIĆ: Marko Milićev ubio Luku Jovanovića, trenutno se krije u Turskoj

STEFANOVIĆ: Marko Milićev ubio Luku Jovanovića, trenutno se krije u Turskoj

18 avgusta 2014

stefanovicMarko Milićev, koji se nalazi u bekstvu, u Turskoj, „mini kantrimenom“ je ubio Luku Lovanovića. Sa njim je u kolima bilo još šest osoba, koje su privedene i jedna od njih je trenutno na saslušanju!

Podsetimo, Luka Jovanović je 25. jula s još nekoliko prijatelja pokušavao da pomeri automobil kome je otpao točak na silasku s Brankovog mosta kada ga je pokosio automobil za koji se pretpostavlja da je „mini kantrimen“, a koji je dolazio iz pravca Zelenog venca.

Lukin otac je nekoliko dana stajao na mostu sa sinovljevom slikom tražeći pravdu i otkrivanje počinioca, a danima su se održavali i protesti zbog te tragedije.

Vozač „mini kantrimena“ je posle nesreće, bez zaustavljanja, pobegao s mesta nesreće, a nakon pritiska javnosti beogradska policija je objavila i snimak s mesta udesa.

Prema rečima ministra policije, u istragu ubistva Luke Jovanovića na Brankovom mostu u Beogradu uključeno je više od 100 policajaca, a njih 20 samo pregleda snimke s graničnih prelaza. Sumnjalo se da je vozilo imalo strane registarske tablice, a ministar je naveo da nema informacija da je vozilo koje je izazvalo nesreću napustilo Srbiju.

KOMENTARI3 komentara

  1. m.trajkovic says:

    sve cestitke na radu a bandita -ubicu vesati za primer kao i onoga dragana ubicu prelepe devojcice pobiti odmah pred tv kamerama za primer ostalima

  2. Enky says:

    Pitanje je samo,da li nije ovo sve montaza?Jednim udarcem dve muve.Pronasli ubicu i liferovali nekog sitnijeg mafijasa.

  3. Enky says:

    Ja ovoj bagri na vlasti ne verujem bas nista,jer su spremni za sve stvari i nista im nije sveto.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *